Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 104)

• 33 177
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
В Инстаграм Ханде следва всичките си колеги от сериала + MF YAPIM, които го създадоха. Не намирам за некоректно това, че се е отписала от профила на самия сериал. Така или иначе той вече свърши. Нищо ново или интересно няма да бъде публикувано. Може да не й харесва администратора на профила, може да не иска да й изскачат неща, които вече не се отнасят до нея. Така или иначе, важни са хората от проекта, а не идеята за него.
И може да се поспори кой кого направи известен. Дали сериала със сюжетните си врътки/недомислия и останалите герои щеше да бъде толкова популярен, ако не бяха Ханде, Керем и любовта им.

# 466
Ако са направили същата простотия като с профила им на сериала в Ютуб. Напълно я подкрепям, че ги е изтрила, даже е закъсняла. И аз днес изтрих и блокирах профила им в Ютуб. Като гледам темпа, с който намалят абонатите им, явно и други хора ги дразни.
Според мен не е нормално да се публикуват постоянно клипчета и информация за други сериали в канала на нашия, ако искам да гледам съответния сериал ще се абонирам за тях, а така ме принудиха да изтрия канала на сериал, който ми харесваше.
Не ви е виновна Ханде, виновни са администраторите, които поддържат профилите

# 467
Позамислих се и аз за това. На мен също не ми е окей, да ми изкачат в страницата на сериала други проекти, които не ме вълнуват. Продуценти на рекламираният сериал не са дори MF Yapim и явно Фокс управлява профилът. Ханде и Керем не следват Фокс и не са го следвали изобщо. Ханде не следва страницата на Aşk Laftan Anlamaz и съм склонна да не задълбавам. Все пак мисля, че има голям сантимент към сериала и нещо я е провокирало да го отследва.

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 17:54 от midnight__sun

# 468
# 469
  • София
Не знам, за мен все пак не е редно и е неуважително и пренебрежително да спре да го следва, без значение каква е причината. Това е моето мнение. Мен не ме дразни това, че рекламират други сериали в профила на нашия, правят си реклама. Дали е редно или не, не знам. Със сигурност дразни част от феновете, виждам негативните им коментари, но за мен това не е причина да се отпиша от профилите на сериала в Ютуб и Инстаграм. Продължавам да подкрепям сериала, дори да е свършил. Ако това е причината на Ханде, за мен не е уважителна. Това е моето мнение като фен и споделям с вас своето разочарование, нищо повече. Всеки си има мнение, не се опитвам да ви накарам да мислите като мен. Simple Smile

# 470
Нашите са и на корицата на ТВ Сага.

Керем в Мадам Тюсо в Турция.

Трябва и на Ханде да направят.

Ханде в колата си.

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 19:23 от azisiq

# 471
Мики, видя ли в поста на Азисия - TV сага още съществува Joy
Някога беше по-малък формат, но страниците му бяха много и освен за сериалите и предаванията го имаше любимото ми судоку в три нива.
Не знам откога е този брой, но ако е скорошен доста късно са се сетили да отразят общата фотосесия на ХанКер. Stuck Out Tongue Winking Eye

Скорошен е, да... Щом на корицата има надпис "в края на лятото"...

# 472
Ново "интервю" утре в 9.00 часа

Класацията на СОМЕРА за месец септември Wink Trophy

# 473
Навсякъде по класациите бяхме и сме първи, а ром. сериал на годината не сме ние. Как не ги е срам

# 474

Бащата на Ханде вече не следва Мурат

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 21:54 от sani1212

# 475
Стори от Керем. Празнуват рождения ден на Кемал.

И Ханде е там😜

# 476
https://www.instagram.com/p/CUfxi2NI4q5/?utm_medium=copy_link

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 23:41 от sani1212

# 477
  • София

Арас и Биге.
Кой казваше, че са се разделили?

# 478
Ханде Ерчел пред погледа на Керем Б. Heart Eyes Heart EyesHeart Eyes

Марги, видях , видях още сутринта ми се завъртя в туитър хаха и ми стана едно такова носталгичноооо, чак ми се прииска да си го купя и да си изрежа снимката , да я сложа в лексикона ми от преди 15 години Joy имам си тетрадка-лексикон с изрязани снимки от вестници на любими актьори Joy

Много е хубава восъчната фигура на Керем, харесва ми. Heart

Относно инстаграм драмата с Ханде , не ме вълнува честно казано, мисля че отдаваме прекалено голямо значение на социалните мрежи. И изобщо не ми допада това, че използват нас феновете като готов събран пазар и чрез профила на сериала ни пускат реклами за съвсем други продукции. Съвсем скоро и аз ще се отпиша от тях Joy

# 479
Здравейте! Малко късен пост, но видях, че се разисква някакво отписване на Ханде от сайта на SCK. Че аз се отписах не само от този сайт, но и от MF Yapim и половината каст. В Туитър дори не са забелязали и разисквали, но и те като мен се отписаха от много места.

За мен пък е абсолютно неувaжително в страницата на SCK без дори да се промени името да ми се рекламира нов сериал. Съжалявам, но това си е чист ПР на гърба на SCK и аз не виждам защо някой трябва да си затваря очите от куртоазия.

За MF Yapim аз мога да кажа много. Но последният пресен пример е как се опитаха да не рекламират SCK за Altin Kelebek, които са най-важните награди за годината. Знаете ли кога сложиха постовете? Ами когато феновете ги помолиха и когато стана ясно, че администраторът на Baht Oyunu вече промотира активно за същите награди. А Baht Oyunu е сериал с може би 17 епизода срещу 52 за SCK. За вас не знам, но за мен това пренебрежително отношение не е приемливо. Ханде и Керем са даже твърде благосклонни към тях.

За това дали сериалът направи Ханде... също мога да поспоря... Тя си работи коректно през цялото време и изтърпя всякакви грозни слухове на гърба си, които биха сринали човешката психика, но все пак направи 52-та епизода. Прословутите епизоди от края на първи сезон ги изтърпях изключително заради Ханде и Керем.

Така че моят съвет е да не съдим, без да знаем.

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 00:35 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт