Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 104)

• 33 174
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Мики, видя ли в поста на Азисия - TV сага още съществува Joy
Някога беше по-малък формат, но страниците му бяха много и освен за сериалите и предаванията го имаше любимото ми судоку в три нива.
Не знам откога е този брой, но ако е скорошен доста късно са се сетили да отразят общата фотосесия на ХанКер. Stuck Out Tongue Winking Eye

Скорошен е, да... Щом на корицата има надпис "в края на лятото"...

Да броя на вестника е от този четвъртък 30.09.2021г.

# 481
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и вълнуващи моменти Wink

# 482
# 483
Втория фрагман излезе току-що и бързам да го споделя в темата Joy

... имам си тетрадка-лексикон с изрязани снимки от вестници на любими актьори Joy

Накара ме да се замисля аз дали си я пазя, понеже също имах и отговаря на описанието на твоята Satisfied

Иначе с Гери казвате едно и също, макар и с различни думи и съм склонна да се съглася -
Цитат на: GeryFan
За мен пък е абсолютно неувaжително в страницата на SCK без дори да се промени името да ми се рекламира нов сериал.

# 484
Марги, страхотна си!
Традицията - си е традиция Simple Smile

# 485
Здравейте

https://twitter.com/i/status/1444209295558692865
 Тя казва, че ако е редно репортерите да присъстват всеки път, когато отидат на фитнес. Тя казва „Благодаря, приятен ден“. и не иска да отговаря на въпросите.
https://twitter.com/i/status/1444209295558692865
Керем Бюрсин, който беше заснет от камерата след фитнеса, каза пред репортера: "Вашите обяснения в програмата (Verissimo) също бяха много популярни, особено за жените." "Да, това са важни неща, но както казах, сега тук идваме в спорта, защото е като нашия дом." казах

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 11:27 от sani1212

# 486
Браво на Ханде и Керем!👻 Как хубаво отрязаха журналята. Личи си, че не им е никак приятно постоянно да са по петите им. Ама то дори и на мен ми втръсна всяка седмица да ги причакват пред фитнеса и да говорят глупости, та си представям на тях какво им е. Поне да задаваха смислени въпроси, ами те все едно и също въртят.😁

# 487
Една година от тази снимка

# 488
Аз предлагам на тези тиквеници да си направят една палатка пред салона то бива простащина ама вече е прекалено човешкото търпение си има своите граници.Нахалството си има граници все пак поне аз така мисля.

# 489
Ханде слуша тази песен  bul beni
https://twitter.com/KylieWazen/status/1444238735583940612?s=20
„Да намеря човека на моите мечти.”

"Бъди ми и любовник, и приятел."

„Намери ме, намери ме, о ..“

Ето това е текста на песента

От Неслихан

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 13:17 от sani1212

# 490
Втория фрагман излезе току-що и бързам да го споделя в темата Joy

... имам си тетрадка-лексикон с изрязани снимки от вестници на любими актьори Joy

Накара ме да се замисля аз дали си я пазя, понеже също имах и отговаря на описанието на твоята Satisfied

Иначе с Гери казвате едно и също, макар и с различни думи и съм склонна да се съглася -
Цитат на: GeryFan
За мен пък е абсолютно неувaжително в страницата на SCK без дори да се промени името да ми се рекламира нов сериал.

Благодаря за фрага. Само да попитам ще се преведе ли с цг суб?
А за епизода който ни очаква ще е отново много интересен. Еда провокира залаобите на Серкан да готви. Той е забравил това негово хоби.  На заради Еда го прави. Пазаруват, готвят и се забавляват заедно като двойка.

# 491
Не знам има ли ги всички фрагмани със субтитри качени някъде, хич ме няма по тази част...
Иначе в предстоящия епизод тези, които сега откриват сериала ще се посмеят с ревнуващ Серкан и първото му ходене до пазара. Еда от своя страна там ще му напъха една черешка в устата, което ние феновете за удобство можем да приемем за знак на съдбата Stuck Out Tongue Winking Eye
Приключвам с подсказките Stuck Out Tongue Winking Eye

# 492
Днес много тихо в темата  ..... Sunglasses
Еда и Серкан са № 1 за месец септември според СОМЕРА Trophy

Ново от Ханде Wink

Дженер е започнал да следи приятеля на Керем Kemal Çomelek

# 493
Според мен тази вечер ще ни пуснат нещо ново Simple Smile
Днес цял ден със свекървата правихме лютеница и грам не ми остана време да вляза в темата

# 494

Общи условия

Активация на акаунт