Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 104)

• 33 150
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Точно, Марги, аз не приемам моя коментар като заяждане или нещо подобно. Тъкмо обратното. Нямам за цел да влизам в спор с никого, чисто приятелски споделих какво мисля, без да налагам правила или нещо подобно. Не разбирам защо коментарът ми се прие толкова негативно от Магия и последва такава реакция, затова я приемам малко лично, но както и да е. От уважение към пишещите в темата спирам дотук, защото точно аз се опитвам винаги да избягвам излишни конфликти и съм изключително позитивна, както знаете. Затова и често подминавам неща, които ме дразнят, но в един момент решавам, че е време да си споделя. Колкото съм позитивна, толкова съм и искрена просто, това е. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Скрит текст:
Идвам, но не за да наливам масло в огъня, ами да си споделя и моето виждане. Joy В началото много ми правеше впечатление това, че Азисия (даже и поименно назовавам) Simple Smile все ги пропуска нещата и отговорите на въпросите й са два поста по-нагоре. За фрагмани, новите снимки излязат сутринта тя ги споделя вечерта след като са многократно разнесени, абе за всичко. Но просто взех да го приемам с усмивка. Тя явно наминава през повече от една тема и ако се разходи през всички преди да се разпише тук е по-трудно може би да се съсредоточи. Не знам причината. Не ми е и важна, просто й се радвам, че си пише както й идва отвътре и си задава въпросите без притеснения, защото не се придържаме в тази тема към някакви неписани правила, никой не се дразни и всичко е точно. Поне така ми се е искало. После започнах да вниквам по-внимателно и забелязах, че все пак подухва и студен вятър на моменти, а аз тези моменти на словесни престрелки ги избягвам и обикновено в знак на несъгласие предпочитам да запазя мълчание.

Няма лошо да си кажете как ги усещате нещата. Това не е заяждане, просто сте решили да не задържате в себе си.

Гледайки сцената с пердетата днес първо се сещам за мен, миналата година по това време. Идвам да питам за 13 еп., а той още не беше излъчен. Joy

Леле, Миси, тази Ханде е невероятно красива жена. Красива, нежна, обаятелна. Снимките, които си споделила в мнение #689, са умопомрачителни. Heart Eyes

Ново от Керем:

Чудя се… как да приемаме това стори с надписа върху тази чаша (“обичам те”), някакви идеи?? Grinning

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 14:24 от Бърборанка с розови очила

# 691
Ханде в бяло

Керем

# 692
Навестявам ви от тела да знаете че ви дебна от всеки ъгъл...
Никакви спорове ще хапнете по една баклава сега да ви мине яда.

# 693
  • София
Ами дай я насам де, Диди. Откога я чакам тази баклава?? Grinning
Навестявам ви от тела да знаете че ви дебна от всеки ъгъл...
Никакви спорове ще хапнете по една баклава сега да ви мине яда.

# 694
Ново от Керем:

Чудя се… как да приемаме това стори с надписа върху тази чаша (“обичам те”), някакви идеи?? Grinning

БРО, чашите били комплект.... Wink Въпросът е някой ще публикува ли и другата чаша? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 695
  • София
Хахаха… в кого е другата чаша… се пита в гатанката! Grinning

# 696
Притежателят на втората чаша ако си търси още тоалет за довечера, хич не се надявайте. Simple Smile
Аз поне се надявам някой около тях да постне нещо в соц. мрежи

# 697
  • София
Ново от Ханде Simple Smile
Фотограф - Burcu Yetiş

Уау, тя наистина е произведение на изкуството!

Относно Azisiq, ще я помоля да не бърза да качва каквото е намерила, а първо да се върне малко назад и да ни прочете. Така ще прояви наистина едно уважение. Иначе излиза, че не се интересува какво си пишем. Качва снимката и бяга. Надявам се да не се разсърди, защото го казвам с добро намерение, без да имам нищо лично към нея. Напротив приятно ми е да пише и качва. И нека да продължава да го прави.

# 698
  • София
Излиза ми нотификация, че Ханде е споделила ново стори и с трепет отварям да видя какво е - чакам чашата, получавам голо пъпче, секси кожен клин ала Жената Котка и екстравагантен ботуш. Grinning

# 699
Красива Ханде... а кой спомена баклава, ако може по рецепта на Керем бей 😜

# 700
  • София
Излиза ми нотификация, че Ханде е споделила ново стори и с трепет отварям да видя какво е - чакам чашата, получавам голо пъпче, секси кожен клин ала Жената Котка и екстравагантен ботуш. Grinning

Страхотен стайлинг има нашата Бамби. Само се питам, като е с шапка не й ли е студеничко по бюстие? И да си пази кръсчето да не настине. Ще й трябва...          

# 701
  • София
И аз съм шашната от модните й решения, но на нея всичко й отива. Тя е от тези жени, които и чувал да нахлузи, пак ще е секси и красива. Grinning

Но да… модата с бюстие, гол корем, в комбинация с ботуш, шапка и т.н. не е за мен. Или поне в моето ежедневие не се вписва. Пък и аз съм доста зиморничава. Обичам елегантното, практично и по-семпло облекло, освен ако няма някакъв повод - тогава вече избухвам, както се казва. Joy Но стилът на Бамби ми харесва - отива й, въпреки че моят ежедневен стил по-скоро се доближава до този на Гамзе. Wink

# 702
Здравейте, момичета! Relaxed Flowers Hibiscus

Излезе туко-що тийзър от Nocturn. Трябва това оче, да е на нашата мадама. Smile

https://www.instagram.com/p/CUuf_Gygpzt/

На снимките по-горе Ханде е просто феноменална. Не са нови, от преди няколко месеца са, но си заслужават пак да се сложат. Sparkling Heart

# 703
С коя рокля визията на Ханде най-ви допада?
На мен ми харесва най-много в 1 и 3 снимка

# 704
  • София
Диаманд, и аз съм за 1 и 3. Wink

Понеже Диди си пази баклавата, аз ще ви почерпя, по рецепта на Керем е, както Славена поиска. Wink

Общи условия

Активация на акаунт