Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 104)

• 32 968
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
Wink Рекламата ще излезе на 11 октомври

... и аз съм за 1 и 3 Simple Smile
Довечера чакаме нещо такова .... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 706
Хай.. 😏

Понеже казвате да се изписва тема, ще взема да ударя едно рамо... Иначе благодаря и за тази де 😆

Аз съм за номер 4. И 3 ми харесва, но 4 ме дърпа повече 😏

Бро, хитра лисица си ти, хитра...

# 707
Скрит текст:
Wink Рекламата ще излезе на 11 октомври

... и аз съм за 1 и 3 Simple Smile
Довечера чакаме нещо такова .... Stuck Out Tongue Winking Eye

Този колаж го бях  мернала и си викам дали да не го сложа. Но се отказах. Очаквах друга моя любима съфорумка да го публикува. Знаете коя... Relaxed

Тийзърът очаквах да е поне 10 секунди, но нищо 11 ей къде е .

А от снимките съм за номер 4.

# 708
  • София
Те, ако продължават да се стискат и да не постват нищо заедно, ще отворя моя архив с колажи - знаете ли колко съм събрала. Феновете са доста креативни и понеже има много сполучливи неща, съм си запазвала. От година назад са, та досега, така че са доста... Grinning

# 709
Стори на Ханде

Май вече са се прибрали това стори е от Гамзе  от къщата на Ханде а следващото стори на Гамзе  е от нейната къща

# 710
Скрит текст:
Стори на Ханде
Май вече са се прибрали това стори е от Гамзе  от къщата на Ханде а следващото стори на Гамзе  е от нейната къща

Нали трябва да изписваме темата? Като гледам Гамзе и си мисля, как ли се е отразило на нея и на останалите инфлуенсъри, липсата на социалните мрежи за 6 часа. Satisfied Гамзе без Инстаграм, изобщо не мога да си го представя. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Сетих и за тази прекрасна снимка от почивката на Малдиви.

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 15:45 от midnight__sun

# 711
  • София
Слънчице, аз много си падам по колажите и по-специално тези на ХанКер. И ще ги качвам, докато двамата не качат нещо актуално.    

Ханде я харесвам най-много ето с тази рокля. Това е тоалет за жена с изваяни пропорции, като нейните.
Представяте ли си, както ще е в бяла рокля, Керем да вземе да сбърка и да поднесе едно пръстенче на Ханде. Невероятен бум ще предизвика. Ах, мераци...

# 712
Хай.. 😏

Понеже казвате да се изписва тема, ще взема да ударя едно рамо... Иначе благодаря и за тази де 😆

Буквално влизаш с вратата Satisfied
И какво сега, само при повод ще се разписваш?! Появявай се по-често Stuck Out Tongue Winking Eye

Ключа за новата е при мен, но се мъчех сутринта да убеждавам Диди, че няма актуално и със сигурност ще я съхраним до 8 вечерта, да я пусне тя. Сега да не правя обратното на онова, което съм казала - Диди, понеже надничаш от телефона, дай знак да я опазим ли до довечера.

# 713
# 714
Явно кучетата ги държат разделено, за взаимна безопасност. Simple Smile
Тези на Ханде ако се докопат до горкия Хектор, са му разказали играта.

# 715
Момичетата ако ви се пише имате три страници още ако не стигнат имате ключ за дома Марги ще ви я отключи
Много е гадно пред мен лапаха баклава а аз гледам горката че умирам от гърлото вече цял месец и още не минава....

# 716
Ново и от Керем
https://twitter.com/i/status/1446113241743036433

и в Ютуб Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 17:18 от mi_si

# 717
Кетем с шапка и пуловер, Ханде с пъповейка и фес, а кажете кой е с гореща балканска кръв...
Колежка ме пита Керем дали не е с шотландски произход 🙄 и веднага ми се появи видение- средните векове и той шотландски боец, зелена пола на рода му и той размята меч 🤪🤐

# 718
  • София
Гласът на Ханде ли чувам или вече ми се причуват неща?? За последното стори на Керем става дума, което Миси ни сподели. Wink

# 719
  • София
Три от роклите отблизо. И трите са много хубави. А най-хубава е Бамби. На красив човек всичко му отива.

Общи условия

Активация на акаунт