С какво ви дразнят мъжете /тема № 9/

• 42 915
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Преди време имах подобен проблем с един от най-добрите приятели на ММ, беше се изцепил нещо много гадно и ме беше засегнал, чак щях да си тръгна. ММ тогава си замълча и ми стана още по-тъпо и след 1-2 дни го попитах защо не е казал нищо и ми сподели, че постоянно така го бил злепоставял, имало такива случаи и с бившите му приятелки и не само. Каза ми, че сериозно е поговорил с него и оттогава въпросния приятел се държи много уважително към мен. Въпреки всичко виждам, че приятелят продължава да излага ММ пред други хора с подобни изцепки. А ММ си го трае, защото държи на него. Негова си работа, важното ми е към мен как си държат.

# 106
Джейн, няма да ти казвам баба ми на такъв мъж като твоя какво казваше.. Започва с п и завършва на ьо🙄
Или го разкарай или спри да го преживяваш. Няма да го разкараш - ясно, но поне си трай в реала с изцепките му.

Оплаквам се, че моят мъж отсега се пазари за въдичка за Коледа, Нова година и рождения ден.... Един гардероб с въдици има и все не му стигат. 😒

# 107
  • Варна
Следва лодка.😉

# 108
Ох и аз от сега обработвам моя за подаръка за Коледа. Искам прахосмукачка робот, че само това чудо на техниката нямаме, пък той все ми казва "ама детето е малко още, ще я бута, ще я попилее, котка имаме, ще я гони из къщи" и все някакви оправдания да сме изчакали още. Не, че няма да си я поръчам и взема, ама ми се иска и той да е убеден Joy

# 109
Той: "Не искаш ли да гледаме телевизия тази вечер?"
Аз: "Искам."
Той: седи и чака
*
Той: "Искаш ли да пием кафе?"
Аз: "Да!"
Той: седи и чака

# 110
Онзи, с отговарянето веднъж на 24 часа - спрях да отговарям. Почна да се навърта доста повече онлайн. Тази сутрин, изненада - хоп - какво става красавице? с някаква емотка 😁 накрая. Сръфах половин ред, който пак седи непрочетен разбира се, и той пак изчезна… 🤔🤔🤔 между другото явно си заглушава чатовете, понеже дори не е получено съобщението, а само изпратено. Кой знае колко върти наведнъж или дори женен да не е. То аз с моя късмет на какво друго да попадна 😡

# 111
Забравен профил, колкото и да ти се иска от тази трънка да излезе заек, няма смисъл.
За да срещнеш правилния, такива направо ги трии и не си губи времето изобщо дори за чат.
Жалко, че нямаше кой да ми даде този съвет преди години и да ме накара да го спазя.

# 112
  • Девин
Здравейте!
Моя дразнител, с опознаването ни се отпусна толкова, че забрави да ползва нож и само с вилицата си човърка и издра чиниите яко.
Някакси изгуби обноски, яде шумно( или аз не го търпя тези дни ) ако стане да му направя забележка малка, се вдига вой до небесата, че съм мрънкала за всевъзможни неща. Ама къде отиде възпитанието, обноски малко поне.
Да не кажа, че всякакви въздушни струи излизат от отворите по тялото му, от където се сетите без голямо съображение.
Аман..

# 113
  • Sofia
Тук и аз потвърждавам думите му – sorry, ама мрънкаш, и то – доста.
Сериозно ли му правиш проблем, че "издрал" чиниите? И какво ще рече "да ги издере" – нямам ни най-малка идея какво влагаш в този израз, честно казано. Confused За пръв път чувам, че чиния може да бъде "издрана".

P.S.: И аз рядко ползвам нож, всичко късам директно със зъби.

# 114
Ох аз настръхвам, като чуя скърцане на прибори върху чиния, сигурно са го измислили по време на инквизицията. Какво токкова пречи на хората да се съобразят, ако разберат, че на събеседника това бърка в мозъка

# 115
Как ядеш в ресторант? Там непрекъснато се чува тракане на прибори върху чинии? Дори с нож и вилица се получава. Въобще бих се замислила, какво правя с мъж, когото наричам "моя дразнител" и дори начинът му на ядене ме дразни.

# 116
Не тракането, ами скърцането - като забоде вилицата и с остриетата застърже по чинията 🥶🥶🥶 не сте ли настръхвали в училище, когато чисто нов твърд ръбест тебешир се провлачи напреко върху дъската и скръцне 🥶🥶🥶

# 117
Blаck Cat, определено могат да бъдат надрани чиниите, ама това е нещо , което мен грам няма как да ме издразни. ММ по-често ползва нож от мен и последният сервиз, който купихме , за над година е вече леко надраскан. Не знам дали от рязането с ножове , или от това , че го пускам в съдомиялната, а си е написано , че не е подходящ за там . ЗА нас това си е консуматив и като е надран , просто ще го сменим.  И двамата не робуваме на вещи.
Иначе стържещият звук и мен ме кара да настръхна неависимо аз или някой друг го е произвел, ама чак да се дразня...

# 118
Аз пък я разбирам.
То може да си е човещинка за някой, ама за друг прекрачва границата и дразни.
А когато нещо дразни, е редно да се съобразим.
А чиниите наистина се надират ако се приложи прекалена сила с ножа или вилицата.

# 119
  • в сърцата на децата <3
Някак прави впечатление, че всички се хванахте за чиниите, а игнорирахте "въздуха, излизащ от всички отверстия". Това за мен не може да бъде нормално, пък ако има двойки, дето им е кеф да си пърдят - надали щеше да се оплаква съфорумката.

Общи условия

Активация на акаунт