С какво ви дразнят мъжете /тема № 9/

• 42 944
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Простак на маса може да ме отврати и погнуси дотолкова, че да не ям аз.
Мляскане, сърбане и оригване са ми в топ три, представям си и някоя пръ*ня.

И аз ям с пръсти, нямам против всеки да яде както иска - но има минимум етиекция, колкото и да сме си близки.

# 121
  • Sofia
Добре, де, съвсем сериозно питам – всеки път тичате до банята, като ви натисне нуждата, ли? И не е ли това също толкова очевидно за околните?

# 122
  • в сърцата на децата <3
Съвсем сериозно - да. И може да е видно, но поне не е миризливо.

# 123
Мен на маса най-много ме отвращават приказки за болести и сакатлъци и медицински процедури. Затова некрофилно хипохондричните лелки от родата вече не ме виждат на маса 😂
А за пръцкането, съвсем сериозно, не се шегувах за здравето. То толкова газове, бая гниене пада в червата 😖

# 124
Интересно тези, които се гнусят от пръцкане, какво ще правите като имате дете, което посмее да прекъсне вечерята ви с наакано дупе Rolling Eyes пък и как ароматизира целия апартамент Scream Аз чистя акото и си продължавам да ям, ама не знам тези от висшето общество как го правят... Или те си имат детегледачки, които чистят дупето в другото крило на замъка, докато принцесата вечеря в бална рокля и си реже със сребърни нож и вилица блекангъса Thinking

# 125
Лично за мене чак погнуса не бих го нарекла, просто здравословен сигнал. Надявам се бъдещият ми мъж да си обръща внимание на здравето и хигиената. Но може и изискванията ми да са завишени, и затова още да кисна сама…🤔

# 126
Някак прави впечатление, че всички се хванахте за чиниите, а игнорирахте "въздуха, излизащ от всички отверстия". Това за мен не може да бъде нормално, пък ако има двойки, дето им е кеф да си пърдят - надали щеше да се оплаква съфорумката.
И това е в графа "човещинка" Joy
    В Германия например това се приема за по- нормално явление. Ами разни хора, разни идеали.
    Но щам потребителката се дразни, редно е той да се съобрази.
    Ако ще си късат нервите по цял ден, няма смисъл просто.

Какъв здравословен сигнал бе хора. Я се наяжте с боб и ми пишете после за диагнозата. Или не ядете боб от страх да не пръцнете? Joy

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 13:40 от geizer

# 127
  • в сърцата на децата <3
Да не се оригваш (шумно, просташки и демонстративно) да не пърдиш и да си възпитан, не знам и не разбирам как може да се счита за нещо друго, освен елементарна култура. Тук говорим за МЪЖЕТЕ НИ, не за деца, бебета или животинки. При това не засягаме болестни състояния, при които човек не може да контролира тези неща. Да не се съобразява половинката ти с тези неща за мен е дъното на дъното за нормални отношения. Все пак - подчертавам за мен. Иначе всеки може да си съжителства в мир и любов с какъвто си пожелае човек.

# 128
Съгласна съм, но доста хора се сещат да са културни в обществото, но в дома се отпускат и се държат както им е по удобно.
Едни се хранят с ръце, други си пръцкат.
Важното е да не се дразнят околните от това.

# 129
При последната ми “връзка”, младежът беше много възпитан, и видимо му пукаше примерно да затвори вратара на банята, като ходи по малка нужда. Като реши, че съм му писнала и искаше там да излиза с една, демонстративно се изпикаваше на отворена врата. Има елемент на отношение в тези неща

# 130
Оплаквам се, че уж моят мъж и детето щяха да излизат на разходка в гората за целия ден, а още не са тръгнали🤦а аз се бях настроила цял ден да си кукувам сама, че и нова книга исках да почна и една нова смес за чай съм си купила.
Както върви ще отварям червеното вино, че и детето вика като оперна певица🙆🏻‍♂️🤦
Не го знам какво още се мота, ама няма да се разберем - усещам.

# 131
Аз пък съм забелязала, че мъжете пр**кат по-често от жените. Лични наблюдения. Става дума за домакинство, в което всички ядат едно и също.
Иначе по темата за приборите - харесва ми да се ползват нож и вилица, вкъщи всички ползваме редовно, вкл.децата и би ме подразнило евентуално ако ножът се натиска вместо да се реже с него - но това го правят само децата понякога.

# 132
След 4 години майчинство искрено си казвам , че ми става зле като сменям памперси. Омръзнало ми е от л@йна,дупета , гърнета. Може да съм лоша майка ама понякога  омръзват тия неща.

Последна редакция: вт, 12 окт 2021, 18:37 от PeacockLove

# 133
  • Great Britain
В момента по стечение на обстоятелствата има един индивид около мен които като седне да се храни не мога да опиша за какво тракане ,чукане и блъскане в чинията иде реч.Добре,че е за малко в обкражението ми.

# 134
Като кажа "Вечерята е готова!" да ми отговори с "Отивам до WC", все едно само мисълта за моето готвене му предизвиква бунт в храносмилателната система Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт