С какво ви дразнят мъжете /тема № 9/

• 42 589
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Далечният изток
Кмалик е малка още. Наистина сега е шансът й да се убеди, че този човек е насилник и манипулатор, токсичен човек. Аз бях на 40+ когато разбрах, че имало такъв тип хора.
А пък темата е за оплакване от мъже. Така че, Сийке, си е точно на мястото.

# 91
О, да, извинявам се. Коя съм аз да ви преча да си мрънкате?
Защото „забрави да купи кисело мляко“, „не ми хареса как изми чиниите“ и „забранява ми да излизам и да общувам с приятелки“ е едно и също. Добре.

# 92
  • Далечният изток
Пак ще кажа - малка е, не може все още да осъзнае кое е нормално, кое не във връзката.
Надявам се да осъзнае.

# 93
У дома се опитва да помага, но след неговата "помощ", трима трябва да му разчистват бакиите! За това сама, че да не се дразня! С две думи, когато изяви желание да се включи, ми отваря двойна работа, за да елиминирам дребните му пропуски! И все с детето ми "мъкнат" домашни любимци, които изискват яко чистене след тях. Преди години беше куче, лошо няма...., ама оцвъка цялата къща и наяде всички кабели. Сега папагали...., лошо няма! Ама преди през ден прахосмукачка, сега по два/три пъти на ден!
НЕ е кой знае какво, ама ми изяжда свободното време.

# 94
  • София
У дома се опитва да помага, но след неговата "помощ", трима трябва да му разчистват бакиите! За това сама, че да не се дразня! С две думи, когато изяви желание да се включи, ми отваря двойна работа, за да елиминирам дребните му пропуски! И все с детето ми "мъкнат" домашни любимци, които изискват яко чистене след тях. Преди години беше куче, лошо няма...., ама оцвъка цялата къща и наяде всички кабели. Сега папагали...., лошо няма! Ама преди през ден прахосмукачка, сега по два/три пъти на ден!

Показно как се вкарва една жена в слугинаж.

# 95
Явно ще се наложи пак да разкажа историята си, бях някъде на твоите години и се запознах с едно уж много свястно момче, всичко беше наред, бяхме известно време приятели, уж го поопознах и решихме да започнем връзка. Тогава започна и моя ад, започна да ме следи къде съм, какво правя, искаше да му пращам постоянно снимки къде съм, разби ми gmail-а и започна да ми следи абсолютно всяко действие, искаше постоянно да слуша с кой и какво си говоря. Аз исках да прекратя още всичко на момента, но не успях, защото тормоза продължи още 2 месеца. 2 кошмарни месеца, в който накрая ме завлече у тях на сила изнасили ме и искаше да ме убие, не успя, но ме наби. В ненормалната му глава постоянно се въртеше как някой ме настройва срещу него и, че му изневерявам със всеки срещнат.  Как успях да се измъкна не знам. А докато се съвзема ми отне години.
Ще кажеш то не е същото, но и до там може да се стигне. Всяка една такава болна ревност и отдалечаване от близките може да докара до там. Няма да се уморя да разказвам историята си и се надявам да помогна на някое момиче. Не мога да разбера как стоите в такива връзки.

# 96

Права сте, и аз така се чувствам последния месец, тогава подариха на детето папагалите....., поръчах си робот да им чисти докато аз си спортувам за два часа.

# 97
  • в сърцата на децата <3
Не знам кой, ако не е много близък, би си позволил да подарява животно на дете. Пък ако е близък и не е попитал първо, ще съжалява горко за тъпотията, която е сътворил, защото ще идва да чисти като толкова знае.

# 98
  • София
Скрит текст:

[/quote
]
Права сте, и аз така се чувствам последния месец, тогава подариха на детето папагалите....., поръчах си робот да им чисти докато аз си спортувам за два часа.

Сама оставяш грижите да те оковат, а те се възползват от това. Докара ли са животно? Те ще му чистят. Не са му почистили както трябва? Ще живеят така. Станало е прекалено и все пак си почистила? Чистила си, не си имала време да сготвиш. Мъжът да плати за храна отвън. Натрупали се чинии? Мъжът ще помага. Претупал миенето? Другият път ще яде в мръсните чинии. Ако няма промяна, започваш да си сипваш само за теб и си миеш само твоята чиния. Ред, дисциплина и последствия. А не, той претупва, защото знае, че така ще се отърве от задълженията, а ти оставяш няколко петънца да ти избодат очите и да ти изядат свободното време.

# 99
Не знам кой, ако не е много близък, би си позволил да подарява животно на дете. Пък ако е близък и не е попитал първо, ще съжалява горко за тъпотията, която е сътворил, защото ще идва да чисти като толкова знае.
Близък е, брат и (който не е мое дете, но пък бащата е общ). Там са дипломатична да не би да ме разберат погрешно. А, и е мога да го карам да чисти у дома! И без това рядко идва! Но мога да накарам сестра му и баща му. Абе, не ми пречат гадинчетата, напротив сутрин ми правят компания докато си пия кафето...., чуруликат така позитивно...., ама цапат! Ще намерим решение, но за сега аз чистя, предимно, около тях! Но имат напредък, домашните. Днес са изчистили те...., от утре роботчето.

# 100
Скрит текст:

[/quote
]

Сама оставяш грижите да те оковат, а те се възползват от това. Докара ли са животно? Те ще му чистят. Не са му почистили както трябва? Ще живеят така. Станало е прекалено и все пак си почистила? Чистила си, не си имала време да сготвиш. Мъжът да плати за храна отвън. Натрупали се чинии? Мъжът ще помага. Претупал миенето? Другият път ще яде в мръсните чинии. Ако няма промяна, започваш да си сипваш само за теб и си миеш само твоята чиния. Ред, дисциплина и последствия. А не, той претупва, защото знае, че така ще се отърве от задълженията, а ти оставяш няколко петънца да ти избодат очите и да ти изядат свободното време.
Принципно не е много трудно да се почисти един квадрат, около папагалите! Да им се сложи храна и вода, да се изкарат на открито и да се приберат...
, общо 5-10 минути на ден...., хубаво е и за мен да е препоръчително, а НЕ задължително! Ама, май само мен ме дразни, заради това само аз чистя. 😝

# 101
  • София
Щом е 5-10 минути, значи могат и те Wink Ама и ти трябва да се научиш да не се дразниш от всяка трохичка на пода.

# 102
Охх, като писахте за мъж под чехъл и се сетих как и ММ ми беше скъсал нервите в началото на съвместния ни живот...
    Той закоравял ерген...
Приятелите му или ергени, или разведени...
      Ииии   голЕм страх от туй нещо "Мъж под чехъл"....
       Звъня му по телефона..
- Къде си бе мило?
- В Кайро...

Тръгва да излиза...
- Къде отиваш бе мило?
- Ще се върна.
 Triumph

Прибира се късно...
- Къде беше бе мило?
- Аз на тебе ли ще давам обяснение....

Тъй, тъй...
Я да видим сега с твоите камъни, по твоята глава...
Излизам с приятелка и се почна...
  - Къде съм - В Кайро.
- С кого съм - Абе аз на теб ли ще се обяснявам...
     Той естествено порядъчно побеснял...
   - Хич не се прибирай.
   - Аааа, не, не. Ще се върна Joy

Та така се усети за някой неща и с времето сам се дистанцира от старата компания защото се усети за глупостите, които му вменяват.

Да подчертая, че тъпото му поведение винаги беше когато е с тях или тъкмо е бил с тях, и беше очевидно че има влияние от тяхна страна.
По късно даже ми цитираха изказвания на някой от тях, а с единия направо се скарах заради изречение което започваше с "- Коя си ти, че....", визирайки че нямахме още сключен брак с мъжа ми.
    Ами изясних му коя съм аз, без да ми се налага да се бракувам.
    Бракувахме се чак 2 години по късно.

Сега компанията му е друга и не се е случвало да всяват дразги помежду ни.
А мен друго не ме интересува.

Та мисълта ми е, че при желание и от двете страни, доста трески могат да се поиздялкат. И не е задължително при първата спънка да се хваща багажчето и вратата.

# 103
Това дали някой от компанията на мъжа ще си позволи да ти вдигне тон или такъв въпрос като "абе ти коя си..", зависи само и единствено от мъжа. Дали ще позволи такова отношение от приятелите му към теб. Тоест зависи колко мъжа е мъж, а не ти колко си жена, ще останеш ли длъжна на компанията му с нещо "подобаващо" или не.

# 104
Ооо, съгласна съм.
Но реално не се наложи мъжа ми да се намесва защото след кратък отговор от моя страна си тръгнахме, и дружбата им приключи.
Като последното достатъчно красноречиво показва коя съм аз в живота на мъжа ми, и кой е той (въпросния приятел).
     А по въпроса коя съм аз...
Ами аз съм тази, която му пере чорапите и която го обгрижва докато е болен.
И ако някой от приятелите му държи да ме измести..., може да заповяда. Joy

Общи условия

Активация на акаунт