С какво ви дразнят мъжете /тема № 9/

• 42 378
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Сноу, от години не съм те засичала.

Много ми е мъчно да те прочета, но надали ще има оправия с такъв мъж, само себе си ще съсипваш.

Дренка, има много интересен поглед над нещата и чак тези дни четейки я разбрах откъде изхожда след споделеното за бившия й мъж и защо го е напуснала.

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 14:36 от Анонимен

# 406
  • в сърцата на децата <3
.

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 22:25 от ♥snow_angel♥

# 407
Не знам каква е историята, но ти пожелавам  да се подредят нещата за цялото семейство, в противен случай- не прави нови компромиси и бъди твърда в крайния срок.

# 408
Сноу, знаеш, че винаги съм те подкрепяла и от сърце ти желая да получиш това, което искаш и това, което сърцето ти копнее. Ти заслужаваш много и ти го желая от сърце!

# 409
  • в сърцата на децата <3
Благодаря, Контеса ❤️

# 410
Момичета, днес дочух ММ да се уговаря с негови приятели да се виждат, те съответно живеят в неговия град. До тук добре, те си се виждат по-често сами и някой път аз излизам с тях. Но ми стана неприятно друго, те му предлагат да имат мъжки вечери поне 2 съботи в месеца, което ще рече, че ако наистина се организират него няма да го има половината уикенди вкъщи. Доколкото го познавам, няма да иска толкова често да прекарва уикендите си без мен, тъй като си имаме някакви наши си хобита. Но просто искам да си сверя часовника как е и при другите?

# 411
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
♥snow_angel♥, не те познавам, но ми стана ужасно мъчно за теб! Пожелавам ти да се наредят нещата за теб и децата ти, и да сте спокойни и щастливи.

# 412
Аз също не познавам Snow angel и не знам цялата ѝ история, но от това, което написа сега, не ми е мъчно, ами даже се радвам за нея.
Много е хубаво, когато един човек се застъпи за себе си и надигне глас, така че да бъде чут.
Дори сега да произлезе нещо трудно в краткосрочен план, по-нататък ще е за добро.

# 413
  • в сърцата на децата <3
.

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 22:25 от ♥snow_angel♥

# 414
  • Далечният изток
Не знам дали си чела темата за невъзможните хора или книги, или в нета за енергийните вампири, отровните хора, но този човек е точно от този тип хора. Слагай край и не се обръщай никога назад. Но като знам как действат, никак няма да ти е лесно... Успех ти пожелавам!

# 415
Ангелче, аз те прегръщам. Знам и съм сигурна, че си взела най- правилното решение! Силна си! Ще се справиш заради децата! Ако имаш нужда от нещо, насреща съм! Heart

# 416
  • в сърцата на децата <3
.

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 22:27 от ♥snow_angel♥

# 417
  • Далечният изток
Мхммм, само това ми стига - "Ти си виновна", и ми е ясен...
Определено е урок, за съжаление много горчив...

# 418
  • Варна
Отношението му към децата е показател за болен егоцентризъм. Поне нямаш мотива-оправдание, че е прекрасен баща.
Snow angel, той е губещия.
Желая ти кураж, позитивни стимули и повече самоуважение!

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 22:16 от Viviana91

# 419
“Една грешка може да бъде фатална за цял живот”. Думи на моя пациентка, която е онкоболна, за щастие в ремисия, но непрекъснато излизат други проблеми със  здравето за решаване. Не, не излизат, стоварват се най-неочаквано върху нея.
“Ако се бях развела, когато мъжът ми искаше (2 месеца след сватбата), не да му се натискам, докато се опита да ме убие (белегът от ножа си го носи, разбира се, и не само него).
Та, аре стига за него! Търпяла си, искала си, очаквала си. Той вина няма за това твое решение.

Общи условия

Активация на акаунт