С какво ви дразнят мъжете /тема № 9/

• 42 319
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Друга една моя дружка сама се отказа от развод с моя помощ точно зарад това - “физически не си се представям с друг”. Аз спрях до там, психически да си се намества или не, но трябваше да разбере как иска да живее без него. Подчертавам, това са хора, които не са взели решения и са били стстояние на лутане и обърканост.
Много благодаря за оценките, за щастие не преподавам математика, но и на учениците си не давам готовото познание в приложната му част.

# 481
  • София
Единственото, което ме спира в момента е, че аз лично съм много стресирана и заета и ако се захвана с дела, ще се стресирам още повече.
Искам да го направя на спокойна глава.
Да ти кажа от личен опит - така си минава времето, докато чакаш да ти се успокои главата. Таман ще си решила - и той ще се върне, ще те забаламоса нещо и така до следващия път.
Не че те убеждавам в посока развод на всяка цена, но само да предупредя. Година и половина не е малко време. А нищо не пречи да си останете в добри отношения и разведени.

# 482
Прибрал се, без да вдига шум, използвал включената и шумна пералня и.. 15 минути ми стои зад гърба и ме наблюдава (аз седя в кухнята с лаптопа). Даже ми чел зад гърба - какво си работя днес, сайтовете, които съм отворила. Мина ми през ума, че ще направи такава щуротия, явно пак сме имали телепатични сигнали, но не вярвах, че с моя остър слух чак нищо няма да чуя..
Звучи смешно, но доста се скарах да не ме стресира така. После го подкачих, че можеше и любовник да съм си викнала.
Оказа се, че и не било заключено.. Добре, че все пак не беше някой непознат. Че на "Хелоуин" иначе не ни посетиха деца за бонбони, но някакви хулигани, незнайно как нахлули в блока, ритаха по вратите и създаваха неприятности. Добре, че имаме по-смели мъже сред съседите и ги изгониха.

# 483
Оффф моя не може да се научи да се крие от детето като яде сладко.. много се дразня, защото не бива да яде преди лягане/двегодишното, не мъжа, Joy /нали то е ясно принципно, ама на практика все го "хваща" и яде в крайна сметка и заспива късно и трудно. Чудя се кога да започна да крия сладкото и от двамата Smiling Imp

# 484
Не може ли мъжът ти просто да яде навън сладко и вкъщи да не се внася? Пиша го като голям любител на сладкото.  Лично аз също не бих дала на което и да е малко дете сладко и така процедирам. Знам, че е изкушаващо и забраненото е най-желано.
Най-лесният начин е този - само навън.
Или да се заблуди детето, че храната е "кисела", "горчива" - нещо от сорта.

# 485

Или да се заблуди детето, че храната е "кисела", "горчива" - нещо от сорта.

Който успее - да ми се обади😁

Мая, у нас ядем след като си легне детето.😅

# 486
Не става, мъжа заспива преди детето Joy и навън си яде, ама иска и след вечеря. Като престъпници сме с това сладко Stuck Out Tongue Winking Eye

# 487
  • София
Ми да си държи шоколади в гардероба в спалнята и да ходи там да ги яде  Joy

# 488
  • Sofia
Колко сме различни хората...
Не бих могла да търся и желая физически контакт с мъж, който ме наранява, унижава или отблъсква с поведението си. В този смисъл, ако имам сериозни проблеми в отношенията си с настоящия ми партньор, продължителното гушкане ще е на последно място в аджендата ми, ако не и извън нея. Поне докато тези неразбирателства не бъдат изгладени, чрез полагането на двустранни усилия.
Май точно заради това цял живот привличам и си падам по "nice guys". Карма, пу-пу.

Друга една моя дружка сама се отказа от развод с моя помощ точно зарад това - “физически не си се представям с друг”.
Щастливо омъжена съм и мисълта за развод не ми е минавала през главата, но намирам физическата близост с друг мъж за едно от най-лесните за представяне неща...

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 20:46 от Blаck Cat

# 489
Е, що се буташ където не ти е мястото. Тя искаше да се развежда. Ти - не, или поне не ми е известно. Много е лесно да си представяш друг, но да си с мъжа си, да, сигурно, но аз нямах предвид това.

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 21:42 от Дренка

# 490
  • София
Колко сме различни хората...
Не бих могла да търся и желая физически контакт с мъж, който ме наранява, унижава или отблъсква с поведението си. В този смисъл, ако имам сериозни проблеми в отношенията си с настоящия ми партньор, продължителното гушкане ще е на последно място в аджендата ми, ако не и извън нея
И аз си помислих същото, но дамата изтри та да не навлизам в подробности. Дори не мога да си представя да се радвам, че съм се гушкала с мъж, който се е държал по "неприятен" за мен начин, докато съм износвала децата му.

Но аз съм много крайна и вземам решения от раз, затова и харесвам мъжете и ги смятам за по-свестния пол Joy Кофти екземплярите съм ги изпращала по живо, по здраво и не съм правила генерални заключения на техен гръб. Забелязала съм, че жените които дълго търпят мъже, който не се държат добре с тях , направо отписват всичко дето е от мъжки пол.
Не знам защо винаги се скача на мнения, че всеки носи отговорност за решенията си. Това си е самата истина, колкото и да е неприятна за ухото. Ок е да се оплакващ от мъж, който проявява кофти черта от 2-3-4 месеца, но годинииии...  никой няма да се промени генерално заради нас, особено след н-години съвместен живот, ако не ни устройва - решението си е само в нашите ръце. Ултиматомите  не съм чула да свършили някаква работа, обратен ефект има даже , хем носят закана в себе си, хем отчаяния. Човек или се примирява и заживява в покой или действа.

# 491
~Étoile~, така е. Но за целта човек трябва да достигне някакво ниво на зрелост, себеуважение, да извърви някаква пътечка житейска. Не става с набиване на канчето и посочване на правия път, защото човек сам трябва да го открие и да го прегърне. Става с обръщане на нещата с хастара навън, с признания пред себе си, с търсене на правилните за себе си неща чрез разговори с близки и приятели, та дори и със срещи с психолог и повторни и потретни грешки, които да ни извадят очите най-сетне. Успех на Сноу, била съм в подобни на нейните обувки и не беше лесно години наред да изляза на сегашния си път.

# 492
  • София
Точно през това минавам в момента. Адски болезнен растеж и развитие и се надявам скоро да има резултат и успокоение.

# 493
  • Mediterraneo
Не си се представям да живея години наред с някого, само заради физическата връзка с него. Колкото и голям да го вади и колкото и да умее да го ползва, не сме ли на една вълна емоционално и няма ли разбиране, уважение и нежност, не се получава при мен. Когато сме скарани, аз секс не мога да правя, не давам да ме доближи физически, докато не ни мине и на двамата.

# 494
  • Great Britain
Не си се представям да живея години наред с някого, само заради физическата връзка с него. Колкото и голям да го вади и колкото и да умее да го ползва, не сме ли на една вълна емоционално и няма ли разбиране, уважение и нежност, не се получава при мен. Когато сме скарани, аз секс не мога да правя, не давам да ме доближи физически, докато не ни мине и на двамата.
Отлично казано,браво.Храна за душата,задължително в връзката.

Общи условия

Активация на акаунт