+20кг. Срам ме е, ама кО да правим, ще ги свалям после някак си. Капка помощ не получавам за нищо. Всичко тежи и боли. Мързелив мъж. И не това ме дразни, то ми беше ясно, че така ще стане - аз всичко да си оправям, въпреки че съм в болнични с риск за аборт и прокървяване. Ами като ми каже: "Ама недей така, помагам ти, как така не ти помагам" и ми иде да врътна кърпата. Същевременно се цъкат игри от момента в който се прибере от работа до момента на лягане, говорим за дете на 35години и средно дневно цъкане на игри ~8ч. Ама тва още малко ще го бъде и после Game Over. Сексът, of course, е мираж, забранен от докторката, та съответно аз съм луда крава в момента, да не кажа по-грубия израз за който всички ще се сетим. Та за капак, чувствайки се грозна и дебела, изморена, без капка самочувствие... А и притеснена, щото лееекичко ме наплашиха на късна ФМ /не питайте... болна тема/. Сега чакам да видя , че бебочето е живо и здраво и с кеф ще изпляскам як шамар на светилото дето турна диагнозата (ама може би, ама не се знае, ама ти дай 1000 лв за тест поне да си знаеш, нищо че е късно за аборт). Та всичките тия емоции + генетична предиспозиция: малко луда и лееекичко ревнива, попадам (без да съм ровила!) на история в гугъл търсачка, пълна с чужди женки, 18 + клипчета, снимки и т.н. На нашия човек му трябва да разпусне, нищо че редовно си предлагам услугите, които влизат в пакета *послушна съпруга*. Не падам от Марс, ясно ми е коя е Мара Шепова и че е най-добрата приятелка на мъжете, ама в тоя конкретен случай много ме издразни, еее ми да се беше скрил поне... Абе знам, че съм си лудичка, ама сега ми е по-добре като го излях в 4ч. сутринта и може би най-накрая ще успея да заспя. Препоръчани теми