💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 519
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 065
# 1 066
Сега се сещам да попитам,някой гледа ли лайв-а на Туджаров вчера?
Аз хванас само последните няколко минути.Джери се беше включила и каза,че се готвела за догодина за ол старс.
Това сериозно ли беше,или...Thinking

Неделчо също по едно време каза ...ако догодина ме поканят в ол старс...
То ако всички ги поканят...

# 1 067
# 1 068
Е то събличането на Милена може и да е по идея на сценаристите на предаването.
Иначе, да, явно и тя е от тези дето обикалят насам натам.
Но чак пък да се продава ... 🙄

# 1 069
Къде се е продала? Има убийствено тяло и изкарва пари с танцуване. Не сме чули да проституира.

# 1 070
И Милена ми отпада от любимците. Нищо против работата ѝ. Просто не съм фен на участвалите в повече от един ТВ формат - изглежда като отчаяно драпане за слава. Толкова ли няма хора в Бг, че едни и същи да се въртят по телевизията през няколко години.

За фаворит от жените ми остана Соня, като най-малко дразнеща (като майтап звучи, но другите останали са ми по-анти още от началото). Ако отпадне и тя и не вкарат нещо по-добро, ще стискам палци на Морунов.

# 1 071

Втресе ме.

# 1 072
А Калоян дали е участвал в някакви тв формати ? Много ми е познат от някъде.

Според мен, участваше за кратко в Мастър Шеф.
Може и да сте го обсъдили вече, но- този Калоян, новият в отбора на Бойците, не участваше ли и в Мастър Шеф и отпадна сравнително в началото?

# 1 073
  • Испания
А Калоян дали е участвал в някакви тв формати ? Много ми е познат от някъде.

Според мен, участваше за кратко в Мастър Шеф.

Единственият участник в МШ с име Калоян, беше д-р Калоян Денков.

# 1 074
  • Козлодуй
Да ама го представиха като кулинар Simple Smile

# 1 075
Изненадах се (не знам защо) как тук веднага заплюхте Елизабет заради "предателство", само защото някой казал, рекъл, намекнал .. Нито знаем, а и едва ли ще разберем какво точно е станало, и евентуално ако е - защо и какви са ѝ били причините да го направи.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 18:36 от DebSs

# 1 076
  • Испания
Да ама го представиха като кулинар Simple Smile

Кулинар не означава участник в МШ. Ето как го представят:

Калоян Проданов

35 години, живее и работи в Австрия

Барман по професия

Занимава се с гастрономия

# 1 077
Много закостеняло мислене е, че щом работиш в нощен клуб като танцьорка най-вероятно си с леко поведение.

# 1 078
Вероятно има причини за това мислене.

# 1 079
Браво на Мартин! Още като откри някакви боклуци на плажа и каза че ще си правел мрежа да си лови риба затаих надежда за успех. Ще се окаже сценарно по-оправен отшелник от Симеон Спящий.
Хубава битка се получи между Милена и Борис. За Стоян освен "удървените предмишници" ми се стурва, че нямаше желание за игра. Още с дърпането на чувала ми се видя нереално бавен, не му се печели предимство за Мани и това е.Smiley
Милена, ако няма намеси в играта, беше страхотна, не се предаде докрай и заслужено спечели.

Относно Елизабет - какво значи предател? Нали ги привикват на така наречените синхрони/интервюта, не вярвам да се е натискала сама да сяда на столчето. А и от първи сезон знаем, че имат зачислен човек, нещо като довереник, който се грижи за отбора. Мисля, че почти на всички са задавани въпроси (вкл. подвеждащи) за храната и как са сдобили с нея. Елизабет може да се е поизпуснала с инфо за парите, но не вярвам да го е направила умишлено с цел някакви игрови облаги. Просто не ми изглежда на закоравяла хитряга, за мен си е даже дете. Ако са я бъзикнали или се е почувствала обидена ги е отследвала, нормална реакция.
Не съм гледала лайва на Алекс, това са разсъждения за случилото се.

Общи условия

Активация на акаунт