💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 591
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 615
Това, което гледахме снощи, спокойно можеха да ни го покажат миналата седмица и да анулират състезанията и номинациите, които се случиха тогава. Но продукцията иска зрелища, циркове, всичко се прави за рейтинг и да влиза парата в джоба на продуцентите. Представлението гледахме снощи, за да забравим за нагласената игра в петък и вниманието да ни грабне нещо друго - грандиозно, бомбастично и скандално, което да гръмне като експлозия и хората да го коментират вовеки.

П.С. Силно се надявам по сценарии довечера Симеон да си ходи.

# 616
# 617
  • София
Според мен не са го излъчили веднага, за да измислят как да извадят Братоев.

# 618
  • Козлодуй
Алекс щом толкова лесно се отказва да върви на нас ни се гледат хора които искат да играят играта въпреки, че е добър играч ако ще се отказва не му е там мястото. Сигорна съм че в отбора е имало хора които са съгласни да гладуват, но като видят храната никой не може да издържи ако е гладен Simple Smile
Видя се, че Мани не я бива и на баланс маса - нито веднъж не успя да я изравни - просто наистина има ли игра  в която я бива - не заслужава толкова напред да стигне Simple Smile

# 619
😂

Сетих се на кого ми напомня Александър- на Явор Бахаров , същото леке.
А, точно!
И аз се чудех същото.

# 620
Може и да сте го обсъдили вече, но- този Калоян, новият в отбора на Бойците, не участваше ли и в Мастър Шеф и отпадна сравнително в началото?

# 621
  • София
Ще се самоцитирам:

Шок! Невиждано! Нечувано!

Сериозно ли?!

Продукцията е възмутена, че някой прави нещо без позволението ѝ. Същата продукция миналата година спря да пита Рибарите какво са яли след н-тата седмица на реката, защото или трябваше да лъжат (като Красима снощи), или щеше да лъсне, че няма как да гладуват истински.
Да не говорим за очевидните моменти, когато Екатерина беше на черешата с разширени зеници и завален говор. Да не говорим за кражбата на яйца и четки за зъби!  ...!? по поръчка на продукцията.

Тъй като им дават зад кадърминимални захранки, а официално са подтиквани пред камера да говорят за джанки и цаца, затова снощи бяха така изненадани, според мен. Затова и Елена беше толкова учудена и не можеше да повярва. Защото е ясно, че не гладуват истински, а изведнъж ги изкарват като Ал Капоне на Странджа. Хем ви даваме малко манджа, обяснявайки на зрителите, че гладувате, хем ви се караме, че сте си взели повече.

Не ги оправдавам, от самото начало имам кофти усещане, че има ВИП отношение към тях (гала вечеря, умрели кокошки...), но и напълно ги разбирам.

Паулина е точно подмазвачката на класа, май pick-me-girl му се вика по модерному. Имам неприятното усещане, че ще я прекръстим на Март-а.
Използва тийнейджърски похвати, за да влияе на мъжете около себе си и тези, които са си останали на ниво гимназия, логично, се хващат.

Вече се сетих за ново проклятие: Мани легло да ти постеле! 😂 Наистина си беше сменила тембъра, като говореше с Калоян.

Стоян се издигна в очите ми!

Милена, Соня, браво!

И не, не беше по-нечуван и невиждан скандал от уредената битка с Мартин. Но Тупарев знае как да генерира трафик от коментари.

# 622
  • През девет планини в десета...
Трябваше да върнат Мартин, не да вкарат нов играч.

# 623
С нетърпение чакам някой да отрази тук лайфа на Алекс,че ще съм на работа довечера.
Аз също се присъединявам към молбата за подробен репортаж, също няма да имам възможност да го гледам.

# 624
Единствената нормална елиминация до момента е на Виктория. Двете момчета паднаха от Симеон за целите на шоуто. Мани посмъртно не може да победи друг играч, а мис Ели я пратиха вкъщи заради сеира. Станислава се контузи, Братоев се контузи, Мартин "го отпаднаха" от подмазвачката, за да я бутнат напред, а и нищо чудно да отпадне и от Симеон. И за Александър ясно - ако ги нямаше тези циркове, имаше шанс да стигне доста напред.
Трагичен сериал. Повече драма и интриги има дори от турските сапунки. Интриги на воля.

# 625
Факт, че тук е по-весело Simple Smile
То, "реалитито", отдавна е минало и заминало.  Монтажа е направен, актьорите са потупани по рамото, а следите около реката са отдавна заметени Simple Smile
Александър определено изкопа дъното /за мене/, ама аз така и не успях да го харесам, та нищо не губя.
Много е субективно "нищо не дават за ядене". За някого "нищо" е порция ориз, а за друг "нищо" е 2 пържоли с гарнитура. Въпрос на гледна точка.
А това как са ги били хванали - ами естествено е да има монтирана камера в храстите около лагера! Може да няма надзиратели по 24 часа, ама включената камера хляб и вода не иска. Снима си тайничко и прави нещата явнички.
Ми 21-ви век сме!
Както и да е. Александър имаше чудесна физическа подготовка и държание на профанизиран селтак.
И нека не се убеждаваме, че не са знаели нищо за ИВ и са влезли "със затворени очи". Толкова се изписа и изговори за предишните сезони, че идеята да спечелиш с евтин тарикатлък е тъпа.
Ама пък какви актьори се пръкнаха от предишните сезони, а?  Joy

# 626
Вайс на стори в Инстаграм оправдава Шампионите. Казва да се поставите на тяхно място и да си представите какво е да ставаш всяка сутрин в 7:00, да работиш цял ден и да си лягаш към 00. Естествено, че ще си гладен и е нормален човешки инстинкт да си търсиш храна. Също казва за тези, които ги хейтят, да не се правят на псевдоморалисти, защото всички са тарикати.

# 627
Ама чакайте сега, това нали е Игри на Волята, не е Биг брадър. Тук уж се изисква поне малко воля, да гладуват например е част от играта. Има си други формати за интриги, мамене и т.н.
Скрит текст:
Щом искат да вземат 100000 лв, се налага да се понапънат малко. И защо се разделихме ние тук на два лагера, едните защирават Александър а другите скочиха срещу тях и заобясняваха как Мани и Паулина не са по добри. Нещата са едни и същи, всички нарушават правилата. Мани, Паулина, Александър, водещите, Тупарев.... Абсолютно всички са еднакво тотал щета... Това е положението.

Игри на Волята е само названието, още първи сезон първите епизоди със спасителните жилетки като издирвахме шамандурите (или някакви топки) на стоп кадър стана ясно, че си е БайБрадър отвсякъде.

Между другото линча бая време е отнел да бъде заснет. Косата на Поли се вее изсъхнала, захладняло е, ту са с горници, ту по мускули. Wink Но определено монтажа е по-добър от Мартин-Паулина.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 15:17 от Cafelate

# 628
  • London
Вайс на стори в Инстаграм оправдава Шампионите. Казва да се поставите на тяхно място и да си представите какво е да ставаш всяка сутрин в 7:00, да работиш цял ден и да си лягаш към 00. Естествено, че ще си гладен и е нормален човешки инстинкт да си търсиш храна. Също казва за тези, които ги хейтят, да не се правят на псевдоморалисти, защото всички са тарикати.
Уау чудно какво да кажат хора които излизат в 5:30 за работа...Този Вайс работи ли нещо или и той ръси акъли от фитнеса където се прави на гуру? Нагли и мързеливи момчета, една мотика им трябва на тях, иначе няма оправия.

# 629
Има предвид, че стават рано, имат изморителни битки, прибират се и пак няма какво да се яде. И така с дни. Трудно може някой да издържи.

Общи условия

Активация на акаунт