💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 603
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 600
Не знаем дали са гладували- в този или другите сезони. Виждаме каквото ни показват.
Не знаем дали е договор, нито дали има правила, в които това да е нарушение. Дори да има такива правила те са незаконни.
Дали трябва продукцията да си мълчи- или да си избере колко да мълчи- отпреди номинационната битка както сами казаха???
Не, не си нагъл- само практичен...
Не знаем другите "гърчат ли се"- Рабухчиев би се стопил на половина, ако е гладувал. А другите щяха да са умрели.

# 601
Аз не бих порицала човек, който си е послужил с "измама",  за да се наяде. А пък да го обвиниш в непочтеност ми звучи абсурдно. Крайно лицемерно е ден след ден да постъпваш неморално и непочтено като продуцент, а после да се правиш на морален съдник и публично да унизяваш някого, като се опитваш да го изкараш крайно деградирал и непочтен човек... Именно затова изтрещя Александър според мен. Няма себеуважаващ се човек, който да не се опита да се защити. Дори и да е бил краен, пак не го съдя, друг на негово място би бил още по-груб ако вижда как публично се опитват да го правят на глупак. А и не знаем какво още се е случило зад кадър и колко ли са го предизвиквали с високопарни приказки.
Както е писано и преди, целта е винаги да разбият най-силното племе. Явно това, което се случи с Шампионите беше важна крачка към тази цел. Много съжалявам, че Александър напусна, макар напълно да го подкрепям. Беше удоволствие да го гледаш в игрите.

# 602
  • София
Ама те не са изпаднали в бедствена ситуация внезапно и изненадващо. Чак да им съчувстваме, че гладували... Да не би това да е нещо ново?! Не са ли знаели в какви условия вероятно ще попаднат?
Ми мен например ме заболява кръстът, ако вдигам тежко, значи да се топя от жал за щангистите и да се възмущавам как ги карат да се напъват така нечовешки??
Никого не държат там вързан насила, както се видя.

# 603
Истината е, че шампионите се държаха нагло, най-вече Александър, който откъде извади нещо да яде и след битката не разбрах, ама явно носят раничките.
Можеха да кажат, че са били пред припадък и съжаляват, но това гладуване не е нормално и не се издържа. Дали щяха да го излъчат, не знам.
Аз гледам на шампионите като едно ВИП племе от началото - събрали спортисти, начело с Братоев. Много ясно, че ще са по-силни от другите, пък и със самочувствие - с колко медали и награди. И естествено са очаквали ВИП отношение, което рязко приключи след излизането на вожда.
Затова в такива формати не трябва да има място за ВИПове, защото винаги продукцията има различно отношение към тях, или поне да са по 1 във всяко племе.

# 604
  • София
Толкова риалити съм изгледала и български и чуждестранни- чак такъв цирк и фарс никъде не е било.

# 605

Александър каза, че нищо не им давали, докато не се влошат. Ако е така - много добре са направили. Ако някой беше пострадал по време на състезание от глад и преумора, сигурно щяхте да се чувствате много морално извисени.

От началото на формата са минали три пълни седмици  телевизионно време или петнайсетина дни игрово.
От тия 15 дни десет дни на реката бяха сините. Жълтите бяха последните пет дни. Кога Алекс успя да направи този извод, че им дават храна само ако се влошат...
Толкова е жалка ситуацията ама май за нас гледащите. Знаем че не случихме на продуценти, режисьори и водещи, ама и на участници не случихме.
Едни лъжат че могат, други лъжат че искат... и в крайна сметка не знам какво гледам. Добре че е смешно.

# 606
  • През девет планини в десета...
Ама чакайте сега, това нали е Игри на Волята, не е Биг брадър. Тук уж се изисква поне малко воля, да гладуват например е част от играта. Има си други формати за интриги, мамене и т.н. Щом искат да вземат 100000 лв, се налага да се понапънат малко. И защо се разделихме ние тук на два лагера, едните защирават Александър а другите скочиха срещу тях и заобясняваха как Мани и Паулина не са по добри. Нещата са едни и същи, всички нарушават правилата. Мани, Паулина, Александър, водещите, Тупарев.... Абсолютно всички са еднакво тотал щета... Това е положението.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 13:49 от зелено камъче

# 607
  • Sofia
Трябваше всички жълти да ги махнат.
Все имат чакащи резерви...

# 608
За мен поведението им беше крайно нагло, независимо от всички гафове до момента на продукцията. Пък и вечерта когато се върнаха на реката, Красима каза нещо от сорта "че не съжалява за храната и че се е случило "само 3 пъти" , това за мен не е ОК. А тази храна, коята изкара Александър след играта явно си я имаха по раниците, така че не ме нявява на мисъл че е било скалъпено от прокукцията.

# 609
Аз симпатизирам на Алекс. Браво. С нагла продукция,  нагло се държиш. Напълно си го заслужаваха, заради всичките изродщини, които направиха,  като почнем с безсмисленото участие и бутане на Мани, глупавият й имунитет,  нелепата битка на Паулина и Мартин, всичките нечестни игри, в които червените носят, бутат Мани или пък им се дават 5минутни наказания.  И за капак вчера кака Ви Мани не успя с лабиринта и разбира се, веднага позволиха смяна. Нелепо е. Отвратително.  И всички тръгнали да съдят Алекс и жълтите.  Ама малко е това, което са направили.  Повече трябваше. Смятам, че Алекс само си спечели повече симпатизанти, а продукцията удари дъното. Уви, хората ще продължават да ги гледат и да им пълнят джоба.

# 610
  • Испания

Разбира се. И главният виновник е Александър.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 13:00 от Не се сърди, човече

# 611
  • London
Тоя Алекс не съм го карала да влиза в предаването.....да си бере грижата сам дали му харесало или не. Проблема си е изцяло негов. Да си наеме адвокат и да си разрешава гайлетата в съда..... То не бяха лайфове, не бяха сторита и каквито там се водят глупости. Ми бъди мъж и върви в съда какво лаеш като гладна кучка на къра....из мрежата. Мега досадна става цялата ситуация.Joy Хайде дано днес да има материал да се смени темата ....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 612
  • Sofia
Според не виссчко е така, както ни го показаха. Дали не изкараха Братоев навреме , за да не е част от това?

# 613
Аз искам снимки на чувалчЕто на Симеон ака ОтшелникЪТ. Че тия бузи и сланини,ако караше на 1 змия,1 миниатюрен рак ,2 жабки и 3 мухи досега трябваше да са се изпарили.
С нетърпение чакам някой да отрази тук лайфа на Алекс,че ще съм на работа довечера.

# 614

Общи условия

Активация на акаунт