💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 612
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 585
Това бе един много весел епизод, с глас се смях на Рабухчиев, СтоянИ, Александър и наденицата на пръчка. Димо имаше невероятни попадения в коментарите.Smiley

1. Завръща се Поля на един крак - Героиня! Фаворит! Даже водела в битката...ние чакаме реакция в социалките. Кво да каже Горилата или Туджаров? - Срещу такъв як опонент като Паулина всеки гълта кукичката!

2. Симеон тренира  мятайки камъни. Мартин митологизира Паулина. Името ѝ е символ на сила и мощ от Китен до Лозенец!

3. Играта на Асистентите:
 Рабухчиев тича с Могъщата (по задни части) Поля, спъва се, пада, изпуска най-добрата, причинявайки ѝ нова травма на бедрото, която ще се появи за следващата игра...
  Да се смееш ли да плачеш ли?! Smile Няма подобна сцена: мигла яхнала раменете на полицай. И за по-голяма гавра и една 20кг торба на главата му докато тича към бъчвата с ром.
 Браво Милена! Браво Соня!

4. Теория на Конспирацията:
 Тук малко ще се разпростра. Елена гледала предните сезони и вероятно общувала с (пловдивски Wink) бивши участници знае, че всички три територии са а-ха на 500м до 1км от цивилизацията. Хитра като сливенска пандизчийка пришива парици в чорапките, които продукцията открива още на първия тараш с влизането в предаването, когато им прибира лични вещи. И ето как капана е заложен и чакат мишката да гризне сиренцето, в случая наденицата. Предполагам, че Братоев и Александър са се оплаквали многократно от условията и някои нередности, с което само са изнервяли продуцента, но са им припомняли, че са подписали договор. И тук си мисля че се е родил "бунта на гладните". Пари имат, къмпингите са на метри, разходката е приятна. Не е трудно да помолиш някого, а защо не и случайно да попаднеш на познати които да ти напазаруват в Лидл-Царево Smiley Не е нужен вътрешен човек за да ги хванат, с камери и микрофони всичко се знае. Естествено чувалчето и снимките на храната са направени докато Жълтите са я на битка, я по пътищата с бусчето или в хотела след битка за къпане и преобличане.
Идеален момент да напусне Братоев и още по-идеален да ги порицаят пред строя. Рейтинга отново удря. Мартин е онеправдан, на негово място свеж носач на главната  несретница в сезона.
Александър го разбирам, пое изцяло вината, даже ме изкефи, че се опъна на кукловодите. И откъде-накъде ще им прави шоуто да ходи на елиминация и да му спретнат втора Паулина.

# 586
Ако не е цялата боза нагласена, значи Жълтите са много зле. Не понасям дребни тарикати. И това, че някой прави нерегламентирани неща не е извинение и за теб да го правиш. Това е точно поведение тип "Еми ей тоя кара в града с 80, защо пък и аз да не карам", или пък "Еди кой си не плаща данъци, и аз няма да плащам", и така се завърта порочния кръг. Ако не можеш без храна, тогава не влизаш в ИВ. Ако все пак влезеш и видиш, че не издържаш на реката - събираш багажа и по живо по здраво. Много е просто. И без това не схващам на Братоев и Алекс за какво са им тези мизерни 100 000, те нали правели големи пари..

# 587
Който не вижда проблем трябва да си преосмисли ценностната система.

На който едно риалити му е фактор за определяне на ценностна система, май наистина е време да я преосмисли.

И не, не ги съдя за това, което са направили. Някои си от друг сезон казал, че им давали ориз, друг консерви, но това е било ПРЕДИ, в предишни сезони, сега правилата явно са различни. Александър каза, че нищо не им давали, докато не се влошат. Ако е така - много добре са направили. Ако някой беше пострадал по време на състезание от глад и преумора, сигурно щяхте да се чувствате много морално извисени.

# 588
Сетих се на кого ми напомня Александър- на Явор Бахаров , същото леке. Много ми е трудно да взема страна в спора, още повече, че не знам дали наистина го държат толкова гладни колкото твърди продукцията. И как никой за две години не призна дават ли им нещо на реката или не- дори тези, които определено много са набрали на Тупарев след това.
Факт е, че това е нарушение , и то сериозно,  особено ако е предварително обмислено като схема. Т.е изключва се вариантът на крайна нужда. Защото едно е да тичаш през нощта 10 км , за да си купиш сладолед и да не те хванат, а друго е да храниш цялото племе с чували. Така се нарушава концепцията на предаването, без значение доколко одобряваме правилата по същество или не.
Между другото- сигурно ли е , че не разполагат с телефон или друго смарт устройство , когато не са на реката? Тодор миналата година имаше постове още по време на играта. Абсурдно ми се струва да не общуват със семействата си толкова време. Ако е така, ми се струва лесно да се уговори с някой да им остави храна.

# 589
На мен едно нещо ми е интересно. Много хора тук и във Фейсбук скочиха, че Жълтите не спазвали правилата, били тарикати и да си носят последствията. Няма лошо по принцип, така и трябва, друг е въпросът какви правила изобщо има в Игри на волята. Но толкова хора са за правилата, а същевременно масата народ една маска не може и не иска да сложи (нарушава им правата налЕ), дистанция не спазва, изобщо против всякакви ограничения и забрани.
Лицемерно е.

# 590
абе как не са им давали нищо, вие добре ли сте? сините за две седмици на реката дори не бяха добили леко измъчен вид. представяте ли си тези мъже да не бяха яли толкова време.

# 591
Този сезон на ИВ доказа, че за тях дъно няма и, че старателно копаят още по-надолу. Говорят за морал, чест, достойство и ПРАВИЛА, ама хайде да си припомним какво се случва този сезон:

- Постоянни 5 минутни наказания.
- МАНИ, която СИМУЛИРА, постоянно се отказва и Стоян (горкия човек) я носи на ръце, за да избута от началото до края на трасето, за да не пропадне съвсем отбора им.
- Мани, на която предложиха ДВЕ седмици имунитет, само защото могат и им е забавно да прави драми. За сравнение миналия сезон тези грошове си ги трупаха до края на играта и съвсем в края предлагаха имунитети.
- НАГЛАСЕНИ битки. Като последната между Мартин и Паулина бе дъното. Защото там бе толкова очевидно как всичко е нагласено, за да спечели крехката девойка и да победи големия и силен войник.

А епизодът от снощи дори не знам как да започна да го коментирам. Ама от километри си личеше, че цялата тази драма с храната бе да отвлече вниманието от нагласената елиминационна битка. То, че си бе сценарии - беше си. Ама как може водещите и като цяло продукцията да са толкова нагли при всичките си пропуски.

Логично беше Алекс да избухне. Той пак беше мил. Аз на негово място изобщо нищо нямаше да им спестя.

# 592
Ако не е цялата боза нагласена, значи Жълтите са много зле. Не понасям дребни тарикати. И това, че някой прави нерегламентирани неща не е извинение и за теб да го правиш. Това е точно поведение тип "Еми ей тоя кара в града с 80, защо пък и аз да не карам", или пък "Еди кой си не плаща данъци, и аз няма да плащам", и така се завърта порочния кръг. Ако не можеш без храна, тогава не влизаш в ИВ. Ако все пак влезеш и видиш, че не издържаш на реката - събираш багажа и по живо по здраво. Много е просто. И без това не схващам на Братоев и Алекс за какво са им тези мизерни 100 000, те нали правели големи пари..
Аз продължавам да се чудя Братоев какво точно спечели от участието си? Другите искат известност. Той я имаше. Дано хонорара му е бил добър, иначе язък. Аз ще го запомня с наргилето, безброй съвети и порицание, някои свежи моменти на самоирония, изгубен по трасето в битките и накрая с наденицата край огъня.

# 593
Аз Братоев го чух и видях за първи път в това предаване;
Не останах с някакви добри впечатления или пък да е нещо изключително от редови участник;

# 594
Ще цитирам какво е казал Александър, макар че е написано само две страници по назад.

"На реката ти дават да ядеш, когато започнеш да умираш. Иначе дават витамини, но когато лекарят реши".

Това по отношение на храната, която им дават. Дори да им дават една или две чаши ориз, това колко калории са? Максимум 200-300 общо. Минимума калории на ден трябва да е около 1200, за спортисти повече.
За мен това не е хуманно поведение от страна на продукцията. Дори да става въпрос за 3-4 дни, а не за седмица, както твърдят. Тези хора са подложени на огромни физически натоварвания и подобни експерименти могат да завършат доста зле. Представям си на някой да му причернее и да се контузи необратимо по време на игрите. Видяхме колко е необмислено всичко. Честно казано и Мани да беше яла, нямаше да я виня, колкото и да не я харесвам.

# 595
За мен това е Нарушение защото решиха да НИ го покажат. Ред им беше да ги унизят. Откъде знаем кой какво е ял и крал от другите отбори? Сините за две седмици ( 6 техни дни) на реката не се стопиха, само един път Милена едва стана. А след 3 дена в резиденцията килограмите на Поля и Семира са видимо повече от влизането им във формата.
Миналата година Александър(Ботев) на който всички се смяха постваше интересно инфо. Завоалирано намекна, че ако приемаш 1000калории, а губиш над 3000 в игри на ден си е глад. И тяхното рибарско племе бе изпосталяло, точно Николай беше се превърнал в скелет даже и със сладоледите за които сега говори.

# 596
  • Варна/Лондон
Интересно ми е кого защити Алекс, като пое вината
Пишете ми на лични, ако знаете нещо , please 🌺
Гадая, но мисля, че Братоев Династията е
инициатора. Той и Александър най много мрънкаха.

# 597
Това да не им дават храна и за мен е нечовешко, но по-скоро трябва да се променят правилата, а не всеки да се чуди как да хитрува. Не разбирам и какъв е смисълът да гладуват, достатъчно е, че са на кофти място. Иначе не изключвам и възможността Алекс да лъже, че нищо не им дават, за да може да си оправдае поведението. Не бих се учудила.

# 598
Най-смешно ми беше как на записите се вижда основно Братоев как става и обикаля с наденичка в ръка, а Ралица възмутено и с обвинителен тон пита Алекс: Това ти ли си? Ти държиш наденица в ръка! А Братоев е невидим.
Гаранция са му казали, че ще ги разпилеят на играта за територия и трябва да го изкарат спешно, защото иначе на мястото на Алекс трябваше да е Братоев.
Изобщо не ме вълнуват, пишат си сценарии, нагласят си игри, условия и правила според както им е кеф.
Но от всичко истинска мъка ми е да гледам и особено да слушам монолозите на Симеон. Има чувството, че този монотонен глас ще ме преследва още 1 месец.

# 599
Разбрахме ,че са гладували; /всички са гладували дето са били в сезоните/ Те това са го знаели и преди да влязат;
Разбрахме и че са направили заговор и са си осигурили  храна;
Разбрахме и че това е грубо нарушение на правилата;
Трябва ли да е базнаказано?
 Трябва ли продукцията да си мълчи докато другите два отбора гладуват по правилата/каквито и да са правилата -добри или  лоши/?
Трябва ли да си нагъл, арогантен и ... смешен, когато знаеш, че си го направил?
Не е лошо ,че са яли. Могат ли /трябва ли /да си поемат последствията или продукцията да си мълчи, докато сини и червени се гърчат в същите условия?

Общи условия

Активация на акаунт