💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 626
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Сега, че Биг Брадър е най-големият тарикат в цялата схема, е ясно. Обаче къде са тръгнали Александър и с-ие на краставичар краставици да продават?! Че и нагли на всичкото отгоре, както е казал поетът. Grinning Първо, много добре знаят къде се записват, не е първи сезон, та да имат идеалистични представи. Ясно е, че отиваш и правиш каквото ти наредят, дори и да са глупости. А гладуването на реката си е и в официалния регламент, отделно надали някой вярва, че карат само на джанки и рибки. Големите спортисти не могат да изтраят 3-4 дни на намален порцион!
И хайде, изложили се, разкриват ги - ами покажи нещо като срам, вина... Не - нахални, арогантни, някои пък се хилеха като ученички, хванати да пушат в тоалетната. Ужасно неприятно впечатление ми направи поведението им. Много добре, че се разкара Александър, аман от пишман революционери. С псувни и тарикатлъци далеч ще стигне...

# 571
Как точно се контузи Братоев. Само не казвайте, че е от висенето на греда, където той първи падна в боя.
Сигурно контузията е от тежкия чувал или дълго е държал наденицата и хоп! - контузия!
Не знам колко е велик, но се прави все на тарикат, а хич го няма в игрите. Мисля, че момичета, като Красима и Елена се подлъгаха по акъла на super stars.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 10:06 от Iollli

# 572
  • Испания
"На реката ти дават да ядеш, когато започнеш да умираш. Иначе дават витамини, но когато лекарят реши".

"В резиденцията не сме имали толкова храна. Само една гала вечеря. Не знам дали другите са имали. Някои хора полудяваха, като видеха камера и говореха простотии. Трудно се свиква с това, че трябва да се съобразяваш какво говориш.
Бамби виждате как се представя, а какво е според нас, е друг въпрос".

- Какво ви липсваше?
- Справедливост. Правила.

- Преди да започнете знаехте ли какви са правилата?
- Правила в Игри на волята няма. Променят се непрекъснато и трябва да го знаете, ако решите да участвате.

- Дали е нагласено предаването?
- Не питайте, а гледайте. Има моменти, в които всеки сам трябва да прецени.

"На Рали и Димо им спускат в слушалките какво да говорят. Телевизията е велик манипулатор".

И го виждаме на практика. Някой сети ли се от снощи за нагласената победа на Паулина? Риторичен въпрос.

Колко ни е лесно от дивана вкъщи, дъвчейки нещо и пиейки нещо, да се възмущаваме: "Не могат да изкарат 3,6 дни на джанки и после да се бият"! И пухкаме, защото сме преяли.

# 573
  • London
И според мен Братоев е в основата на всичко това.
Също така и за стопанството ,,случката” с кокошките, е имало предварителен замисъл и план .
Трябваше всички да ги изгонят и чиста ти работа.

Значи всяка година някой плюе по продукцията ......този дето сега ги е написал тия неща не е ли чел какво са писали хора от сезон 1 и 2 ..? И пак е отишъл? Ама изобщо да не разказва и да не се жалва. Joy

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 10:05 от La Catrala

# 574
Не можеш да имаш вина за това, че си ял. Освен, ако не си откраднал. Договор, в който би пишело, че няма да ядат е нищожен, защото нарушава международни правни норми. Толкова за вината на когото и да било, ако Алекс случайно чете тук и искат да го съдят. Ощетиха му доброто име. С добър германски адвокат ще ги накара да си говорят сами. "Чест", "почтеност" - видя се и Мани, и Паулина, продукцията колко са честни и почтени ...
Направи ми впечатление и Елена колко се възмути , че ги пращат на реката при положение, че спечелиха второто място. Явно са ги накарали да играят театрото, но не са им разказали финала и Елена се възмути на висок глас. А на Алекс му избиха балансите.

никой не е споменал нищо подобно, че чак глупости да се говорят.
ако продукцията тръгне да го съди, това ще е защото се е отказал сам от формата или е разкрил информация. иначе наказанието за нерегламентираното хапване е санкция в играта - това, че отива на номинации. има правила, нарушаваш ги, наказват те. просто и ясно. но мързеливият лигльо не можа да го преглътне и сам се закопа с наглото си и противно поведение. избиха му балансите, защото е лекенце. и какво добро име са му накърнили, като още изначално се видя що за стока е.

# 575
Сестрата от миналия сезон, която тайно си ядеше яйцата в храстите трябваше ли да се срамува? Не, защото е по сценарий. Те затова се хилеха. Всичко им беше на игра, пионерски лагер. Докато продукцията не ги изкара пред строя за назидание. и не ги натръшка с "неочаквани" наказания и порицания. Чудя се защо списващите тук се възмущават от шампионите. А не се възмущават от безумието на продуцента в същата степен поне. Не са нагли състезателите, огорчени са от поредната манипулация. Ама цирк да става. "Ситият на гладния не вярва". Странна беше реакцията на другите отбори- "ама как може"? Наказани сте да стоите гладни- гладувайте за да ви бием и това е почтено? Това е да биеш паднал човек. Наистина моралните ценности в това ШОО са наопаки.
Даже оплюваният от нас криминал Т. от миналия сезон се преотстъпи победа, за да има какво да ядат другите. Това е човещина...Не знам какво да мисля, ако наричаме гладни хора мошеници и наглеци, че са се нахранили.

# 576
Оф,пак шоу, пак чудо! И като решиха да покажат "резила" на жълтите, защо не продължиха с разследването. Да се разбере кое, как? Братоев ли пазят? Или искат вълнение да има! Като не може да се вълнуваме от игрите, да компенсират със зрелища!

# 577
Аз съм крайно изумена колко хора подкрепят това да не се спазват правилата подкрепят наглото поведение на Александър и как теглил една на продукцията след като ги хванаха в издънка
Сами казвате че от продукцията им дават някаква храна, предполагам че е така но и предполагам че тя е доста лимитирана колкото да не им стане лошо от глад. Еми нагло е да си купуват храна и да се правят на тарикати при това положение. Който не вижда проблем трябва да си преосмисли ценностната система.
Абсолютно подкрепям горното;
Гладен си-гадно е; Уреждаш храна -лъжлив си;
Но когато те хванат наведи главата и си кажи, че си го направил; Не се дръвчи и кажи това няма да издължи в съда... че то никой теб не те е викал специално;
Доброволно си там и си  приел тези правила;Или ги спазвай или си стой у дома!

# 578
Не можеш да имаш вина за това, че си ял. Освен, ако не си откраднал. Договор, в който би пишело, че няма да ядат е нищожен, защото нарушава международни правни норми. Толкова за вината на когото и да било, ако Алекс случайно чете тук и искат да го съдят. Ощетиха му доброто име. С добър германски адвокат ще ги накара да си говорят сами. "Чест", "почтеност" - видя се и Мани, и Паулина, продукцията колко са честни и почтени ...
Направи ми впечатление и Елена колко се възмути , че ги пращат на реката при положение, че спечелиха второто място. Явно са ги накарали да играят театрото, но не са им разказали финала и Елена се възмути на висок глас. А на Алекс му избиха балансите.

никой не е споменал нищо подобно, че чак глупости да се говорят.
ако продукцията тръгне да го съди, това ще е защото се е отказал сам от формата или е разкрил информация. иначе наказанието за нерегламентираното хапване е санкция в играта - това, че отива на номинации. има правила, нарушаваш ги, наказват те. просто и ясно. но мързеливият лигльо не можа да го преглътне и сам се закопа с наглото си и противно поведение. избиха му балансите, защото е лекенце. и какво добро име са му накърнили, като още изначално се видя що за стока е.
Нямам идея що за човек е. Какъв ли не го нарекохте тук Алекс. Но знам какви са изискванията към пилотите на коли. Видя се какви физически качества притежава в игрите. И се изискват разностранни качества. Няма такова нещо като "нерегламентирано хапване". Както се разбра, че няма и правила. Че се говорят глупости можете да кажете на някого у дома. А продукцията няма да съди Алекс, защото ще се разкрие със свидетели целият фарс с договорките и сценариите. Допускам дори за избухването му да са му платили.

# 579
физическите качества нямат общо с личностните, както се видя. въобще не ме вълнува, че е добре подготвен, като се държи недостойно. не понасям лигльовци.
откъде пък се разбра, че няма правила, нещо договора им ли сте виждали? спокойно, подковали са се. и ту има добри адвокати, не само в германия /голям смях/. пак казвам - за мен осъдителна е реакцията на александър и наглото му просташко поведение.

# 580
  • Germany
Минали са два сезона от това предаване, не е като да не си виждал за какво става дума. Всички там са пълнолетни хора, които вярвам, че поне договора си са могли да прочетат преди да се юрнат да стават известни. Къде е драмата не разбирам?

# 581
В голяма пародия се превърна това предаване. Нелепо е да се коментира каквото и да е. Няма как да обвиня Шампионите, предвид всичките л@йна направени от продукцията. Пълна подигравка със зрителите. Яд ме е за хубавия замисъл на игрите..
Снощи по едно време Симеон беше като напушен, то бива да си толкова бавен, но докато го дочакам да се изкаже, ми е минал целия ден. Супер жалка е цялата работа.

# 582
  • Асеновград
,,Да яде наденици не рива,,.....
Айде сега и жертви ги изкарахме. Като сте загубили в играта , ще идете както всички на реката и ще карате на джанки или там каквото....
Няма нищо лошо когато си гладен да ядеш , не ги упреквам за това , а за самото държание след като ги хванаха , на седянката край огъня. Спирам с тази храна , да коментирам.
Този остров на отшелника и там много тегава работа....

# 583
Аз няма да се учудя, ако част от тях изобщо не са изгледали предните сезони, няма да са първите. Чули са, че търсят хора в добра физическа форма за реалити, и "айде да ни дават по национална телевизия". Макс да са врътнали по някой кадър от битките.

# 584
Само искам да вметна нещо във връзка с един спор по-напред - минаването по халките е въпрос на техника, а не на сила. И ако е много дълго трасето на издръжливост, най-вече на захвата, но пак не на сила. Силните и тежки мъже са в много по-неизгодно положение от леките такива и от жените също. Стига последните да умеят техниката, а ще я умеят ако като деца са се катерили по катерушките в парковете. Ако тежък мъж обърка техниката и се забави положението му става критично. А с добра техника някои участници минаваха за секунди, странно как другите не ги изкопираха веднага. Това с техниката е валидно за повечето неща.

Общи условия

Активация на акаунт