💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 721
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 555
Каквото и да говорите за шампионите (повечето от тях) резилът е пълен. Те изобщо не са отишли там да играят честно, а да стават известни и популярни като без свян са готови да мамят системата.

Вярно е , че по-съсипващо нещо от глада няма. Но за какъв глад говорим? Тук гладуват в контролирана среда. Продукцията реално няма да оставят никого да му се влоши здравословното състояние или да припада от глад. В предишните сезони постоянно гледахме как тия на реката гладуват. Всеки , който отива в игрите е с ясното съзнание, че ще има такива дни на глад. Те обаче с цялата си наглост са решили да измамят всички , защото им е през оная работа за честност и достойнство.

Аз останах с впечатлението, че Александър е организатор и подстрекател на всичко, а женичките около него просто имат еднакво мислене. Абе идеално са се събрали. А Андрей какво друго да прави освен да яде и мълчи, иначе "отбора" ще му го набие отборно. Той като ултрамаратонец може да издържи потресаващо дълго време без храна, както е издържал и да бяга над 200км. Но манекена Алекс и разглезените женички не искат да загубят дори грам мускул от глад. Абе наглостта им е безкрайна. Получиха си заслуженото...

# 556
, а да стават известни и популярни като без свян са готови да мамят системата.
Това е един доста нагледен пост и за положението в държавата дори. Управляващите правят пари на твой гръб и се гаврят с теб по всякакви начини, но това не е проблем, проблем е, че някой е успял да надхитри системата. Смешно е да говорят за истина и доблест най-големите лъжци. Три сезона ни правят на маймуни и режисират игрите по свой вкус, сега заговорили за чест. Доста е неприятно, когато те изпързалят в собствената ти игра.

# 557
  • Sofia
Това ли са въпросните чорапки с парички?
...в горен десен ъгъл 🧦🧦
Защо ли ги оставиха там жълтите 🤔

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 11:37 от Doli

# 558
Някой нарочно е подхвърлил чувала, знаят, че са гладни и ще се изкушат да го вземат. И какво от това. Аре бегайте от тук.
Тия смехории да ги разправят на наивниците.

Не е така дяволче.Казаха. че нещата са подготвени предварително.Александър си призна.Освен това Фродо беше казал в интервю, че ще има извънредна ситуация и някои хора били гледали предишните сезони и се били подготвили.Всички тези неща ми говорят, че Александър преди предаването е разбрал къде се намира дивата река, организирал е хора да му донесат храна.
Няма логика да ги наказват, ако са намерили случайно храна.

# 559
  • Sofia
И според мен Братоев е в основата на всичко това.
Също така и за стопанството ,,случката” с кокошките, имало е предварителен замисъл и план .

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 11:43 от Doli

# 560
Каквото и да говорите за шампионите (повечето от тях) резилът е пълен. Те изобщо не са отишли там да играят честно, а да стават известни и популярни като без свян са готови да мамят системата.

Вярно е , че по-съсипващо нещо от глада няма. Но за какъв глад говорим? Тук гладуват в контролирана среда. Продукцията реално няма да оставят никого да му се влоши здравословното състояние или да припада от глад. В предишните сезони постоянно гледахме как тия на реката гладуват. Всеки , който отива в игрите е с ясното съзнание, че ще има такива дни на глад. Те обаче с цялата си наглост са решили да измамят всички , защото им е през оная работа за честност и достойнство.

Аз останах с впечатлението, че Александър е организатор и подстрекател на всичко, а женичките около него просто имат еднакво мислене. Абе идеално са се събрали. А Андрей какво друго да прави освен да яде и мълчи, иначе "отбора" ще му го набие отборно. Той като ултрамаратонец може да издържи потресаващо дълго време без храна, както е издържал и да бяга над 200км. Но манекена Алекс и разглезените женички не искат да загубят дори грам мускул от глад. Абе наглостта им е безкрайна. Получиха си заслуженото...
"Правото на храна е човешко право произлизащо от Международен пакт за икономически, социални и културни права (чл.11, ал.1 и 2). Пактът признава правото на адекватен стандарт на живот, включително адекватно хранене. Също така и фундаменталното право на свобода от глад (ООН, 16-12-1966). "
Много смешни са романтичните представи.  "Тук гладуват в контролирана среда. Продукцията реално няма да оставят никого да му се влоши здравословното състояние или да припада от глад. " Чушки "контролирана среда". Колкото са им обезопасени състезанията. Колкото се погрижиха за Стейси да не си тресне главата.
Какви чест и достойнство??? В продукция, която явно няма правила. Това ми прилича на малко "бий ме, обичам те".
Ние не знаем как са описани условията, при които ще са участниците. На реката няма храна, осигурена от продукцията, но могат да си набавят сами риба, джанки, плодове- които дори в други сезони съм си мислела, че са от нечия градина, т.е. участници фактически крадат. Може би е написано, че не могат да разполагат с пари. Но да придобиеш храна е право и те са я придобили- намерили ли са я, подарили ли са им я...Сценарий. Що не наказаха девойката от Йейл, че яде яйца донесени от сестра и? Щото им беше такъв сценария.

# 561
Значи след снощните панаири стана ясно едно: Зад всичко стои продукцията, организирано от българският Вилньов a.k.a. Тупарев.
А теориите за причината ма тези сценарии са две: Още първата минута след битката на Поли и Мартин нашият Вилньов се е усетил, че след 3 месеца ще има толкова много жлъч срещу предаването му и изведнъж от човек, който само се гаври с нас и не му дреме, се превръща в човек, много загрижен за репутацията. Измисля всичко, още същата вечер събира целия отбор на шампионите, обяснява им как се е наакал с битката между Поли и Мартин и сега те трябса да го играят актьори. Разбира се, платил им е, за да играят тази постановка. Хвърлил е едни 100-200 000 за осмината играчи, най-много за Алекс, разбира се... все пак той е в главната роля. С не малък хонорар е била и Зендая.. ааа пардон, мис бикини модел.
За да ме очерни Братоев го предупреждава и волейболистът напуска, обаче режисьорите на Вилньов много тъпи, сложили в епизода кадри и снимки на които се вижда Братоев, малко се понаакаха пак.

А втората теория бе, че всичко се прави, само и само онзи тюфлек Мани да не е на реката. Според мен също много вероятен сценарий, отново е събрал отбора на шампионите и по познатата по-горе схема им е платил, за да го изиграят. Само е изчакал да види как ще завърши битката и ако Бойците са последни влиза в сила конспирацията.

Трудно ми е да преценя коя от двете прави бибитки на Тупарев, хубавата Поли или чучелото Мани? Дали е толкова тъп и да е интимен с Манито?

# 562
  • Испания
Кубрат Пулев - студент, Луна /Лухче/ - кандидат-президент, Тупарев и правила - няма нищо по-смешно и тъжно!

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 09:04 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 563
Витомир Съраиванов е дългогодишен спортен коментатор . Преди 15 тина години става редактор в ББ и после ИВ.
Братоеви са му приятели от 20+г.
Та.. да обяснявам ли схемата и уговорките на Дългуча.. влезнал за някой лев и рекламка с травми от спорта... как къде на рамената я?
Естественно , че за да излезе сух от водата и да си получи хонорара.
Скенери / доктори и Чао бамбини.

# 564
В един пост казах, че продукцията не може да измисли игра за Мани и Братоев, която да е тяхната.
Е, поправям се! Измислиха!
"Контузия" се казва играта!Даже и Паулина тестваха  на нея.
Кажете сега, че не им се получава.🤪

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 12:01 от vvi

# 565
  • София
Алекс реагира като абсолютно прост човек, без грам възпитание и на възраст около 13 годишен.
Като си толкова важен, па кажи си : Да, ядохме. Поемам вината и толкова.
Изключително просто същество. Борис му пригласяше, а аз бях останала с впечатлението, че е умен човек.

Даже не си струва и да ги коментирам. Те от самото начало се опитват да лъжат на дребно и са много тъпи.
Оня па как се измъкна удобно с рамото. Той така или иначе беше толкова безполезен.

# 566
Според мен Елена е спомогнала за доставянето на храната. За нея тялото е изключително важно, показването на добре изваяно тяло е това, с което се храни. А това се постига с много протеини и добавки. Всеки ден на рвката ѝ затрива месеци труд за офирмяне на това тяло. Подготвила се е предварително с пари, зашити в чорапките, защото са знаели, че може да си купят нещо нощем, ако са на реката. Красима също гледаше виновно, за нея е същото с храненето. Подозирам, че те са организирали нещо, а Алекс просто го е изпълнил. Той и Братоев обявиха, че не могат да стоят гладни. Останалите просто са си хапнали.
Видя се и Елена колко бурно реагира, че ще са на реката.
Интересно ми е при положение, че са били само на резиденцията и в стопанството, а за трите дни на реката са хапвали как Братоев е свалил 15-16кг. Явно и в резиденцията и стопанството си е глад. В резиденцията само хляб показват да тъпчат и един път даваха пържоли със салата.

# 567
  • Асеновград
Нагласено или не , сценката от епизода беше голям резил. Александър като започна да се прави на интересен , чак на мен ми стана срамно. Смятам че всеки е отишъл по свое желание , прочел е договора , предполагам че е изгледал и предишни сезони.Би трябвало да си подготвен и физически и психически ,какво ще те очаква. Не може да се държат като детска градина .
 Габриела и Елена голямо кикотене , направо ужас. Вместо всички  да наведат главите , да се извинят най малкото на останалите състезатели , те какво направиха???Пълен цирк.
За свалянето на знамето и псуването на ,,господин голямата работа,, не ми се коментира.
Братоев само негативи събра от това му участие....жалко много жалко.
За пореден път ще пиша , че за мен този сезон е с най слаби участници.

# 568
Не можеш да имаш вина за това, че си ял. Освен, ако не си откраднал. Договор, в който би пишело, че няма да ядат е нищожен, защото нарушава международни правни норми. Толкова за вината на когото и да било, ако Алекс случайно чете тук и искат да го съдят. Ощетиха му доброто име. С добър германски адвокат ще ги накара да си говорят сами. "Чест", "почтеност" - видя се и Мани, и Паулина, продукцията колко са честни и почтени ...
Направи ми впечатление и Елена колко се възмути , че ги пращат на реката при положение, че спечелиха второто място. Явно са ги накарали да играят театрото, но не са им разказали финала и Елена се възмути на висок глас. А на Алекс му избиха балансите.

# 569
  • През девет планини в десета...
Братоев само негативи събра от това му участие....жалко много жалко.
. Най вероятно и пари събра, селски тарикат..

Общи условия

Активация на акаунт