💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 728
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 540
Дали е възможно Братоев да е издал "чорапчето" като сделка да се измъкне преди скандала.
Алекс първо много ми хареса ,когато се номинирваха взаимно с Борис . След това с държанието си на примадона кифла силно ми опротивя. И с последната си наглост се радвам, че най- накрая си грабна висящото на главата киче и сам си излезе.Ако Полина се беше държала така, не ми се мисли какво щеше да последва
За защитаващите тезата - имали възможност - възползвали са се , значи са умни - по тази логика Мани президент, намерила си е транспорт жената , заслужава голямата награда и наистина е най-умната. И най леката щом всеки я носи . Не ми харесва добавянето на мъж в племето на бойците. Според мен , наказанието трябваше да бъде - Вземаме ви Андрей и го пращаме при бойците (неговото наказание) и ви давам е ...кой ..кой Маниии(това със садистичен израз и драматични паузи )
И лека нощ на всички , Манка ми е постлала легълцето(за да не я хейтя), отивам да се възползвам

# 541
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И защо пък Андрей? заслужава най малко да бъде наказан,защото съм сигурна,че няма нищо общо с идеята и организацията.Той видимо си е отделен от съотборниците и мисля,че мн мн не ги харесва. Евентуално да е изял 1 наденица.

Братоев много ‘удобно’ го изкараха от играта с цел да му пазят реномето.Поредната измама на продукцията - контузия на рамото лол. Да,но ние не сме слепи и видяхме каква гола вода е.Непотребен.

# 542
А ако често са имали чувалчета , и вечер са похапвали кротко ...И са мислели, че си е ок  щом някой им ги оставя...
Но измисления конфликт между Краса и Андрей отшумя, и трябва да се побутне нова драма...
Да вадим сценария с чувалчето...опа ,Братоев не е ок да го забъркват...Травма? Добре, да излиза.
Алекс ще реагира...Идеално, дай още снимки с него, да го изнервим.
Важно е Манчо да не е на реката.

# 543
Предполагам , че учатниците са много добре запознати с предните сезони. Общували са с предишни участници.Знаят , че не ги следят много строго от продукцията и "продукцията " си затваря очите за някои леки похапвания. притичвания до близкия пазар и прочие Явно обаче да си вземеш цял чувал и то с лакомства , и да си по-сит и от победителите в резито, и то така безцеремонно и демонстративно, та чак да си правиш барбекю , е преляло чашата

# 544
В продължение на отговора ми, малко съжалявам дори, че изобщо се включих в темата. От години не ползвам фейсбук, та комуникацията тук ми напомни на там, предполагам ще се сетите какво имам предвид. Казвам ви Чао с последния си коментар и споделям с вас една моя теория за въпросния цирк.

Аз имам една теория кого защити Алекс. Според мен храната е била “уредена” за Братоев, нали е “звезда”. Вероятно е това да е било едно от изискванията му, за да влезе във формата. Всички негови съотборници са намазвали покрай него, но след като излезе от формата, вече можеше да споделят и със зрителите тази информация. И да я използват за някакво страшно зрелище. Всички е трябвало да изиграят театър според мен, да се правят на виновни, но явно не са добри актьори и не им се получи. Може би не са искали да се включат в театъра.

# 545
Тодор от предния сезон беше разказал, че минавали лодки с рибари по реката и аз си обясних появата на чувала с тях. Но ако в действителност има възможност участниците да мърдат извън територията и не са охранявани денонощно, няма изненада, не са на откъснат остров, в непозната държава. Има информация и от предните участници. Сега се сещам, че Борис май е и каскадьор и се познава с Ваня например.
Това със скритите банкноти беше хитро. Как са ги открили, питате - вероятно са видяли на някой запис от къде ги вади Елена.

Много се чудя как от продукцията не нагласиха играта така, че Шампионите да са първи в играта и тогава да им отнемат победата. Изнeверяват на стила си Grinning

Заради снимките на Рабухчиев и Симеон, трениращи заедно, си мисля, че близостта им се е породила от съвместната им отшелническа битка. Ще следя дали е вярно предчувствието ми, че Симеон ще падне чак от Рабухчиев, когато и да е това.

# 546
И какво точно получават те, съгласявайки се да играят в подобен цирк? Пари? За каква сума вие ще си продадете достойнството и ще се съгласите цяла България да ви се смее, подиграва и общо взето с това да ви знаят... завинаги? Има ли тук човек, който изобщо би го направил? Вероятно не. Защо тогава смятате, че е възможно от 7-8 човека, поне един да не откаже да участва в подобно нещо и просто да каже как точно стоят нещата.

Ралица спомена нещо за изхвърлено устройство. Вероятно телефон. Не е трудно да се скрие опакован някъде из храстите още преди предаването и да се използва в подходящ момент. Ето пример: "Ало Гошо, на реката съм. Донеси чувала.".
Готово.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 03:38 от Elunaria

# 547
Като продукцията размахва пици пред гладни хора какво да направят те - освен да си осигурят храна. Аз подозирам, че Братоев ги е издал като е излязъл.

Аз не разбрах защо Мани беше пак на гърба на Стоян. Всеки път някой мъж я мъкне. Те другите жени сами се оправят. Щом за Мани може защо не зачислят по един мъж на всяка.

# 548
  • София
В началото Алекс ми беше неприятен с визитката си. Сега бих ходила да му стисна ръката. Разбирам вече всички хора, които по един или друг начин са губили търпение и са избухвали в това предаване - от първи сезон, та досега. Шампионите не реагираха като виновни хора, не защото са нагли, а защото са прави. Зле скалъпено провинение беше това. Жалко е, че много хора се вързаха.
Луна - президент, Мани - финалист. 👎

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 07:55 от Elwing

# 549
  • София
Какво искате да кажете, че всичко е фалшиво ли?
Всички се  държаха арогантно, а за водача, онзи, къдравия, от началото нещо не ми допадна, после май се държа добре, но не съм изненадана от поведението му. Той е арогантен, така върви през живота. Бяха много смешни и жалки как се опитваха да се правят, че няма нищо, лъжат. Колко трябва да си тъп, за да не се сетиш, че винаги си пред камера и няма как да те оставят без поне скрита камера насред гората и реката. Най-малкото трябва да са под око заради безопасността.

# 550
igrinaizmamata55, понеже постът ти е изтрит, ти отговарям без да те цитирам.
Аз никъде не твърдя, че на хората, които стоят на реката, не им се осигуряват елементарни хигиени навици. Чак за къпане не знам, тъй като миналата година имаше коментари, че спалните чували на Рибарите били адски мръсни и миришели ужасно, но химическа тоалетна например имат, а не ходят в горичката, както миналата година Николай обясняваше.
За не знам кой път пиша, че храна също им се дава, не стоят абсолютно гладни. Да, някакво минимално количество, като по две чашки сварен ориз на човек на ден, но им се дава. Това лично го е казвал Томас от сезон 1 в канала си в ютуб. Не ми се търси сега в кое точно видео, ако някой не го мързи да търси. Вода също им се дава, пак Томас го е казвал.
Освен това, 1 седмица, която ние гледаме по телевизията, се равнява на 3-4 дена там. Тоест, ако някое племе стои 2 седмици (14 дена) на реката по телевизията, реално стои 7-8 дена.
Но не виждам всичко това по какъв начин изключва това някой близък на човек от жълтия отбор да им е занесал храна.
Ти сам/а казваш, че мястото на реката не е някое хипер потайно и неоткриваемо място, всеки има достъп до него. Нали даже се бяха появили снимки в началото на сезона каква кочина са оставили именно край реката продукцията.

# 551
  • София
Абсурд е да ги държат гладни на реката, а е ясно, че не седят по една седмица на всяко място, защото това е хабене на пари. Няма толкова да лежат по една седмица.Едните лъжат, но и другите изнагляват.

# 552
Според мен Братоев е организатора,а Алекс пое вината,защото видиш ли открил в него себе си.Пък може и да са му платили за да не се руши реномето на близнака.И друго се чудя от снощи,с тия десет лева дето намериха в чорапа как се купува цял чувал с храна?

# 553
Аз съм крайно изумена колко хора подкрепят това да не се спазват правилата подкрепят наглото поведение на Александър и как теглил една на продукцията след като ги хванаха в издънка
Сами казвате че от продукцията им дават някаква храна, предполагам че е така но и предполагам че тя е доста лимитирана колкото да не им стане лошо от глад. Еми нагло е да си купуват храна и да се правят на тарикати при това положение. Който не вижда проблем трябва да си преосмисли ценностната система.

# 554
Не одобрявам поведението на Алекс. Нищо мъжко не видях в представянето му. Все търси на хляба мекото, все да не се измори, все да не се запоти. Поведение точно на онези глезени момченца, дето все друг им е виновен.
Аз също мисля, че Братоев има пръст и го "контузиха". За по- достоверно и в лекарския кабинет го показаха.
Не харесвам такива хора, които все да се скатаят, все да изхитрят, все друг им е виновен. Нищо мъжкарско няма в това поведение.
Андрей беше почервенял от срам.
Калоян ми хареса,но трябваше да вкарат жена.

Общи условия

Активация на акаунт