💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 815
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 525
Морско_момиче, шампионите са с огромно самочувствие, не им е пукало от камерите, защото са убедени в правото си да не спазват правила когато са гладни. Очаквали са да им се размине, както им се размина с кокошките.

# 526
Аз пък се посмях с реакциите на Александър, който по принцип никак не харесвам. Тук не го виня. Прибягнал е към тарикатлъци в борбата си с тарикати. Както вече сте писали, правила тук няма. Глупост е от екрана водещите да ми говорят за чест и достойнство, а в същото време да лъжат зрителя при всеки удобен момент. А тези, които се пенят пред телевизора, е време да се успокояват. Това е просто едно риалити с неясни правила, целящо предимно пачалба. Единствено продуцентите излизат по-богати от цялата работа.

# 527
Скрит текст:

Сезон 3  Епизод 18

Игри на волята: България (27.09.2021)
Скрит текст:
Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:

За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Линка за втората част отваря Шоол-а на Рачков.
Благодарение на грешката го погледах, ама много е зле работата.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 01:31 от Bengun

# 528
Участниците сами са казвали, че имат минерална вода, както и химическа тоалетна. Естествено, че не пият вода от реката и не си вършат нуждите в гората. Close

# 529
О, моля ви се, не ги пробутвайте тези глупости с лечебното гладуване. Гледат млади момичета, какво ли ще си кажат, "Ами щом може някой на джанки да преплува 200 метра и аз мога да изям 200 калории и да оцелея...". Има определен минимум калории, които човек трябва да яде на ден за да не поставя здравето си в опасност и всякакви модерни диети/гладувания са изключително лош пример. Предаването създава ужасно грешната представа, че можеш да не си ял една седмица и със зачервени бузки да излезеш на състезание.

# 530
И аз се учудвам колко precious snowflakes има тук, а във Фейсбук да не говорим. Готови да метнат камъните по Алекс. Значи 3 сезона ни правят на луди, подценяват интелигентността ни (на някои с право), буквално ни се подиграват, но точно сега - the horror! Алекс бил напсувал. Шок!

# 531
  • London
Този Алекс си се държи от първия ден арогантно. Надут и егоцентричен. Та хич не ме изненадва, че днес се държа като гъз.... нищо ново.

# 532
  • София
Линка за втората част отваря Шоол-а на Рачков.
Благодарение на грешката го погледах, ама много е зле работата.
поправено

# 533
О, моля ви се, не ги пробутвайте тези глупости с лечебното гладуване. Гледат млади момичета, какво ли ще си кажат, "Ами щом може някой на джанки да преплува 200 метра и аз мога да изям 200 калории и да оцелея...". Има определен минимум калории, които човек трябва да яде на ден за да не поставя здравето си в опасност и всякакви модерни диети/гладувания са изключително лош пример. Предаването създава ужасно грешната представа, че можеш да не си ял една седмица и със зачервени бузки да излезеш на състезание.
Никой не казва, че е здравословно. Казвам, че е възможно. Моля, правете разлика и не търсете под вола теле. И не е моя работа какво четат младите момичета, имат си глави на раменете и родители да ги контролират.

# 534
Интересно ми е кого защити Алекс, като пое вината
Пишете ми на лични, ако знаете нещо , please 🌺

# 535
Никой не казва, че е здравословно. Казвам, че е възможно. Моля, правете разлика и не търсете под вола теле. И не е моя работа какво четат младите момичета, имат си глави на раменете и родители да ги контролират.

Много неща са възможни, което не ги прави по-малка глупост. Доста по-трудно постижимо е да си ял джанки и да тичаш като пантера на арената. Телевизията може да не е възпитател, но е безумно да внушава подобни неща.

# 536
.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 02:19 от Lucky 7

# 537
  • earth
1. Безсмислени и безумни правила трябва да се нарушават. Уважавам всеки човек, който го прави.

2. Ясно е, че дни наред на джанки и после участие в такива изтощителни игри (и после пак на джанки) е невъзможно.

3. Участниците със сигурност знаят какво се е случвало в предишните сезони, което обяснява реакцията им когато ги “разобличиха.”

# 538
Остави човек, някои хора тук имам чувството, че не знам къде са расли. :Д И най-лошото е, че както казваш тия неща се показват по телевизията и като нищо ще се пробват от по-малките, а като гледам колко хора акъл нямат, не само. :Д
То направо ми е комично и изобщо не говори добре за нивото на доста от хората тук, които очевидно им се връзват и вярват на съвсем очевидно нелепи неща, които чисто физиологично няма как да се слушат.

И преди да се нахрани някой, не забравяйте, че всичко казано/показано, което е неудобно за продукцията няма да се покаже, така че не си правете изводи, какъв е Х или Y човек, при положение, че орязват голяма част от нещата, които се случват и ние виждаме, това което продукцията иска.

Тодор от миналия сезон, че беше идиот е на 100% вярно, но от самото начало стана ясно, че Йоана го таргетира и се заигра ясен сценарии и предаването си го използва за да го елиминира от двете сестри. Това беше ясно, много, много преди битката, че ще се случи. Това беше изключително ясен сценарии.

# 539
Ядосвахме се на подарената победа на Паулина, а сега на случката с Алекс и Шампионите. Колко хора отпаднаха или си тръгнаха сами, а Мани е още в предаването и все още някой друг играе вместо нея. Димо, Ралица и продуцентите да кажат нещо за това?

Общи условия

Активация на акаунт