💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 817
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 510
  • London
Соня наистина прекали. Този новият участник едва е дошъл, хората просто говорят с него както е редно тя веднага реши, че видиш ли щом водиш разговор се мазниш, целиш нещо и тн. Не знам аз от чисто възпитание бих общувала с човека първата вечер, нов е, чуждо му е.....тя млъкнала като пукъл и дудне после пред камерата що видиш ли говорели с него.

# 511
  • София
В "жълтите" сайтове вече има редици статии за това, че Александър е поел чужда вина, но човекът, когото посочват за "извършител" ми се струва малко вероятен, а именно съпругата на Братоев (била им носила храна). Sweat Smile

# 512
Ако Братоев беше намесен , продукцията щеше да си замълчи и да не прави цирк

# 513
  • София
Докато търсих профила на Николай в Instagram, попаднах и на този на Александър (отново от втори сезон). Той съвсем сериозно е включил "Ботев" във фамилията си. 🤡

# 514
  • София

Сезон 3  Епизод 18

Игри на волята: България (27.09.2021)

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:

За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 01:33 от Mari_Mar

# 515
Имам спомен, че някоя от Рибарките миналата година се оплакваше колко космата е станала на реката.

# 516
Игри на волята - тестват колко воля имат участниците да не избухнат като Алекс. Тестват и колко воля имаме ние да не сменим канала.
Този сезон е трагичен. По-добре да не се занимават с 4ти сезон - над възможностите и капацитета им е.

# 517
  • София
Имам спомен, че някоя от Рибарките миналата година се оплакваше колко космата е станала на реката.
Вайс, типично в негов стил, коментираше, че жените от неговото племе били станали "космати" след толкова време на реката и нямало как да ги намира за привлекателни в този им вид. Той малко по-цветущо се изказа.

# 518
Глад има в Сървайвър, въпреки, че след Нончо вече играчите получават седмична дажба ориз.
@ИгриНаИзмамата55 - Подценявате и същевременно се държите високомерно към пишещите тук.

# 519
Аз помня, че Вайс беше питал Ивана и Сюзън защо на 35 градуса ходят с клинове и те му обясниха каква е причината. Joy

# 520
  • Варна
От човек в екипа знам, че им дават храна най-малкото, за да говорят пред камерата...
Никой здравомислещ не би вярвал, че седят гладни и после ходят на "битки".

Този сезон е голямо разочарование...

# 521
Аз малко със закъснение гледах сериала днес, ама някои неща не ми се връзват.
Тия хора са наясно, че ги снимат камери нон стоп, няма как да ядат и да си мислят, че никой няма да разбере, не са малоумни все пак. Ако някой е разбрал къде са и кога са там точно те, не виждам как това би могло да стане без участието на човек от продукцията. И тези пари в чорапа, що за абсурд? Ще подкупват операторите за вафли и солети ли? Много беше грозно цялото представление, държанието на шампионите - също, ама за мен цялата ситуация е някак скалъпена, просто недоумявам как може да хрумне подобна тъпотия на някого.

# 522
Вече може да сме сигурни, че никой от Шампионите няма да победи. Продукцията ги закопа всички.

Жалко за Андрей Neutral Face

# 523
Продукцията със сигурност има пръст в цялата история. Най-малкото можеха да им вземат храната веднага вместо да ги снимат "тайно". Тази луканка и наденици колко време траят на жега без хладилник?

Мислех си, че историята с Мани е дъното, но се оказа, че дъно няма. Успяват да надминат предишния сезон със сестринските драми. Решението на мис Ели ми се вижда все по-разумно. Ще продължа да го гледам, но и аз ще го преименувам както те преименуваха шампионите на жълти.

Гледам "Биг Брадър на плажа".

# 524
Не съм изненадана, че решиха да спретнат този цирк веднага след като ВИП особата напусна формата.

Общи условия

Активация на акаунт