💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 837
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 495
Не беше честно спрямо останалите участници това с храната, но пък и продукцията не е честна със самите участници. Явно храната е платена с парите на Елена, а останалите са организирали закупуването й или са накарали някой от екипа да го направи тайно.
Чувалът, сниман предварително и храната също, не се криеха изобщо като си пекат наденичките. Според мен външният човек е бил от екипа и после ги е издал за да стане хубав сюжет.
Коментарите на Паулина за мошеничество бяха най-неадекватното нещо в цялото предаване.

# 496
  • Вестерос
И как точно ги нахрани Алекс?

# 497
Да, най-вероятно така е станало без да забележат, че са я снимали. Друг е въпроса как толкова храна не се е развалиха в този плик.
Според мен е станало следното - храната е получена много късно през нощта, когато уж операторите и редакторите са си тръгнали. Последва и "пирът" покрай огъня.
Снимката на чувала вече е от следващия ден, а в него е имало храна, която са си оставили от предишната вечер.
Вече как самата храна се е озовала, можем само да гадаем. Връзка с телефони едва ли имат, но колко му е някой приятел на някой от жълтите просто да е невестил свой познат и да им е занесъл нещо. Все пак те не са в някакво затворено пространство тип къщата на Биг Брадър, където външен човек да няма достъп.

# 498
Защото да не можеш да минеш едни халки, е срамно за мъж, камо ли за професионален войник.

Моля те, Blackbling, пусни си битката и тогава коментирай пак. Халките не бяха силови, а "късмет".

Редактирам се - помислих, че наричаш халки куките, които си бяха късмет. Халките са силови, да, но са от други ситуации и игри.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 00:09 от Mandaria

# 499
Какви са условията за храна на реката? В резиденцията- осигурена от продукцията; във фермата- дава се от стопонина; на реката- каквото си намерите, уловите… Е, намерили са. Голяма драма. За това, че някой е ял. А не за това, че който го е хванал ако лъже, не го е разобличил веднага, а е позволил играта да промени хода си??че аз ако съм на мястото на Мартин ще ги съдя.

# 500
Изобщо не е нужно да е имало външен човек, ако си носят пари. 5 километра е час и половина макс отиване и връщане, заедно с пазаруването. Нормална джогинг дистанция за спортуващ. А и едва ли дреме по цяла нощ оператор с тях в гората. По-скоро са единствените достатъчно нагли да седнат да ядат без да направят поне малък опит да се скрият.

# 501
Как халките не са силови, халките са на принципа на набирането. Който мъж може да се набира, ще може да мине и по въпросните халки. То се видя кои успяха. Кашкавали като Туджаров и Мартин едвам, едвам ги минаха. Със сигурност същите и с набирания биха се озорили доста.
Колкото  до това аз да ги мина, аз нямам претенциите да съм професионален войник, нито мъж.
Мартин в нито една игра не е показал някакви супер качества, освен явно в тази с Паулина, която най-вероятно е била пригодена да може да се играе и от жена, ако съдим, че когато има битки между мъж и жена, те не се правят силови. Е, голямо браво на професионалния войник, че показал качества в игра, пригодена за жена.
И за Nти път - никъде не съм казала, че Паулина е заслужила победата си. Съветват ме да си сложа очила, за  да изгледам битката, ама някой май трябва да си сложила такива, за да види, че никъде не твърдя подобно нещо.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 00:11 от Blackbling

# 502
Тоест, от продукцията са им дали храната, казали са им запалете си огън и яжте, а на въпросния другарски съд, който им спретнаха Ралица и Димо, никой от жълтите не посмя да каже това, защото?

# 503
  • London
Как пък точно при жълтите кучето издуши кокошките и намериха чувал в гората?
Поведението им беше недопустимо. Човек трябва да има уважение към това, с което се е захванал и към зрителите, заради които е там.
Жалка картина. Наистина е възмутило. Как треньорката ще обясни на децата, които тренира какво е чест? Какви медали.....Какви постижения. Смешници....
Да аз главата си посипвам с пепел как обяснявах каква закалка сигурно има и как навярно знае какво е да гладува....Срам и резил. Ей отивам да се срамувам в ъгъла. Вече коментари за хора що не познавам май ще си спестявам.....

Не знам те къде са били но плажа с битките е на 500 метра от Арапя и още по-близо сигурно до Царево....при призрачния град. Joy Навсякъде коли, народ, калабалък.....царевичинки, палачинки, дюнери.Joy

# 504
И аз съм от тези, които смятат че всичко е нагласено. Да им бяха разшили и гащите, егати. Все пак в едни слипове бая повече пари се събират. Направо им скроиха шапката. Смайли, аз бях от тези, които казаха че правят всичко за отбора. Уточнението обаче беше, всичко позволено от правилата. В случая няма общо. Смятам, че в игра, която те прецакват и те правят за смях /Мартин/ не трябва да мълчиш. В ИВ май правила няма или са както дойде за продукцията

# 505
И аз не виждам какъв толкова е проблемът - намерили са си начин да си подсигурят храна, направили са го. Ако реално трябва да оцеляваш в природата, едва ли има достойни и недостойни начини, за да се нахраниш. Все пак не са убили или обрали човек, нали. Чак пък толкова недостойно, а Ралица и Димо с този назидателен тон, като другарски съд по времето на соца. Според мен именно това подразни Алекс и го накара да реагира така, опитаха се много долно да ги изкарат дъното на продукцията. За мен много по-недостойно беше това, което направиха с Мани - първата и единствена до сега, която си купи 2 седмици имунитет срещу 100 гроша. А за гаврата с Мартин вече не намирам и думи.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 00:37 от sea_shell

# 506
Едно застопорено ГоПро с управление през мобилен нет е достатъчно да заснеме тези кадри.

# 507
Божеееее, голямо разискване на темата за измамата на Шампионите. Мен пък не ме подразниха - да, прекалиха, но и самата продукция буквално се оля този сезон. И аз да съм физически подготвена, да вляза в предаването с цел приключение, изпитание на волята и голямата награда и да гледам как седмици наред някой носи, влачи и побутва такива като Манито...ами и на мен ще ми писне. И не поведението на жълтите е нагло, нагло е от продукцията да ми говорят за чест, правила, достойнство и същевременно да се гаврят с хората и да лансират някакви посредствени пръчки. После що има толкова кифльоч в България...
Игри на волята...Във всяка игра по някой контузен, измислят правилата в движение, позволяват шашми, а после - о, не, някой си е позволил да наглее. Малко им е.
Другата дразнеща - Соня. Неделчо само да въздъхне и тя вече готова да го обяви за интригант, как внасял смут, прецаквал им игрите и трябва да е номиниран. Тази жена явно е толкова разочарована от живота, че само мрънка. Не може за нищо да се зарадва. Енергиен вампир.
И сега заради всички измислени глупости от продукцията, Андрей няма да е крайният победител. Нищо чудно да спечели оная лигава подмазвачка с голямо его и вирнато коригирано носле (а уж 100 % естествена, мхм).

# 508
Аз заради Алекс гледах...Не, че го даваха много.

Сега на кого ме остави той...на Манчо , Паулинчето... Бутафория.

# 509
И сега заради всички измислени глупости от продукцията, Андрей няма да е крайният победител. Нищо чудно да спечели оная лигава подмазвачка с голямо его и вирнато носле.
Паулина няма да бъде победител със сигурност след дуела и с Мартин. Ще е част може би от обединеното племе, но дотам.

Общи условия

Активация на акаунт