💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 103 078
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 120
  • Испания
Още в петък стана ясно, когато пуснаха първото промо и се видя ухилената физиономия на Алекс.

# 121
В първото промо, от Петък, не видяхте/чухте ли как Морунов пошепна на Мани, "Шшт, ти само си мълчи", или на мен ми се е причуло?

# 122
Още няколко часа и ще се види каква е драмата Simple Smile

# 123
Само да се отбележа, благодаря за темата, Смайли! Flowers Hibiscus.
Днес и аз си имам рожденик като Андрей - Да им е жива и здрава Алиса! Birthday
...ще пропусна Великата конспирация, но тя ще ехти дни наред Smiley

# 124
И още една снимка на малката принцеса Алиса и жена му на Андрей от вчера. Да му е жива и здрава рожденичката.
Прекрасно семейство има.

Cafelate, честит рожденик и на теб.

# 125
  • Испания
Само да се отбележа, благодаря за темата, Смайли! Flowers Hibiscus.
Днес и аз си имам рожденик като Андрей - Да им е жива и здрава Алиса! Birthday
...ще пропусна Великата конспирация, но тя ще ехти дни наред Smiley

Да ти е жив и здрав рожденикът!

# 126
Записвам се и ще се връщам да ви чета. Както винаги страхотна тема,благодаря! Според мен наказанието е или при приключенци ( ако това в ръката на Ралица е спринцовка) или при шампиони. Изключвам бойците тук.
Като зрител се надявам наистина да се е случило нещо изклююючително,и да не останем пак подлъгани Simple Smile
В личната ми класация Андрей върви напред( все още не го харесвам,Начи не знам защо Simple Smile ),Морунов до него,Алекс и ъъъъ Борис след тях.
На дъното Соня,Стоян,почти всички от приключенците. А Неделчо не знам къде е,като го видя ми иде да му се скарам-Млъкни,обърши си устата,окъпи се и пий едно кафе да се успокоиш!
След като изчетох до тук допълвам: всяко сравнение на някоя от тазгодишните жени с Ванчето и малката от миналата година ми е смешно,имааат много хляб да изядат Елизабет и Паулина  докато ги стигнат. Двечките от сезон две бяха “машинки” 🤪 😂😁

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 16:14 от Viliiv

# 127
В първото промо, от Петък, не видяхте/чухте ли как Морунов пошепна на Мани, "Шшт, ти само си мълчи", или на мен ми се е причуло?
И аз така чух, но беше по-скоро "Само си мълчеТе". Аз го разбирам така - да не вземат страна или да изкажат мнение и да стане по-зле за виновните...

# 128
"Само си трайте" и го казва Стоян.

Иначе как биха могли да използват спринцовка.. ?
Според мен е навито листче с написано нещо на него.

# 129
Играта на Мартин беше радост за окото. Паулина беше трагедия. Пирова победа е нейната. Лигла... "и тези жълтички са мои, нали?" - сакън да не забравят да и ги дадат. И после "май аз съм най-богатата вече"...

# 130
  • София
Да вметна само че като висяха на кръстовете Стоян - полицая мърмореше на Неделчо, че може да се пуска - вече му бил доказал, че е лоялен или нещо такова - сякаш на него някой все трябва да доказва нещо - много ме подразни.
На Стоян вечно трябва някой да му се доказва. То не беше Мани, Мартин, Неделчо... Той се смята за стандарт явно, смешникът.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 10:48 от La Vikinga

# 131
  • София
Щом Алекс пуска подобни сторита значи ще да е нещо на битово ниво-залагам на помпата в стопанството.
Това,което държи Ралица може да е някаква джаджа,с която да са я запушили.

# 132
Щом Алекс пуска подобни сторита значи ще да е нещо на битово ниво-залагам на помпата в стопанството.
Възможно е, но каква е логиката сами да искат да останат без вода ?

# 133

Предполагам Александър е направил нещо забранено.Първо него заподозрях,  че ако ще наказват някого,  той ще е.Като го гледам,  най му стиска и най не му пука.Предполагам е ходил някъде да набави храна и това ще е великото прегрешение,  но само можем да гадаем за сега.

# 134
  • София
Провинението влияе косвено на друг отбор,така че няма да е свързано с храна,мисля.
Помпата може да са я счупили и да не са си признали Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт