💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 103 112
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 105
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз пък много харесвам кастинга - има от всичко.И солидни играчи,и смешници без подготовка,и стратези и напомпани фитнесджии.Дори Мани има място в кастинга,защото играе ролята на клоуна на сезона.
Ако предаването не беше толкова нагласено и продуцентите бяха други,ИВ би ми бил на ниво Сървайвър.

# 106
  • Испания
Искате ли учителката на вашето дете в първи клас да ходи в час с чаша кафе в едната ръка, а в другата с телефон да снима на видео себе си и вашите деца? Аз - не.

Това е скрийншот от видеото. Учителката върви из класната стая с кафето и телефона, снимайки.

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 12:57 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 107
  • London
При нас снимки в училищата са забранени освен за сайта на училището и то с разрешението на хартия на родителите. И става дума за постижения или тържества. Странно  е в БГ и други учители познавам и те качват по стените си децата без повод. Явно  практика.

# 108
Благодаря за новата тема!
Гласувах за "Бойците", защото ми се иска да са те, а наказан(а) да е, или Стоян, или Соня! 👹

# 109
  • София
Аз се сетих за още едно възможно обяснение какво държи Ралица.
Ако си спомням правилно от миналите сезони финалния елемент на тази игра е сглобяването на рул. Според мен Ралица е възможно да държи елемент от пъзела на един от отборите, умишлено скрит от играч на Шампионите.

Хубава седмица на всички.
На статива до нея има и снимки,което ме навежда,че това,което се е случило е било по време на престоя им на дивата река.
Ако държи някакъв елемент,то е от играта с кофите.Там много малко даваха шампионите-бяха и най-отдалечени от камерата.
Братоев изливаше финално вода.Чисто технически не ми е ясно какво би им помогнало,ако среже нещо по сламката в стъкления съд.
Ако е било такъв вид нарушенето ,наистина е гадно и това влияе на целия ход на играта.Надявам се да е нещо по-прозаично.

# 110
Конспирацията е по голяма от 1 игра. На самата игра имаш 5 мин за стратегия и едвали ти остава време да мислиш конспирации.

От снимките се вижда, че са им оставили една камера включена на реката и нещо "случайно" са заснели.  Ще видим що за глупост ще изскочи .

# 111
  • Испания
Алекс на фона на "Панаири, панаири" на Лили Иванова

# 112
Все повече го харесвам Александър. Grinning Има страхотно чувство за хумор.

# 113
  • София
Еййй нямате изчитане... връщам се.
Благодаря за новата тема!!!

# 114
Хахах, голяма скица е Алекс. И аз харесвам чувството му за хумор.

# 115
  • Козлодуй
Само аз си останах заблудена овца да предполагам че ще накажат Бойците Simple Smile Вече нямам търпение да дойде довечера Simple Smile

Да вметна само че като висяха на кръстовете Стоян - полицая мърмореше на Неделчо, че може да се пуска - вече му бил доказал, че е лоялен или нещо такова - сякаш на него някой все трябва да доказва нещо - много ме подразни

# 116
# 117
  • София
Това Бети бее Simple Smile Много ми напомня Ваня.Надявам се да й се даде възможност да се разгърне и да блесне сред жените.

# 118
Александър преди два дни в късен лайф каза, че в понеделник и вторник ще направи включвания, така че очаквайте днес неговият поглед върху събитията Simple Smile

# 119
Нещата все повече отиват натам, че именно Шампионите нещо са сгафили. Конкретно Алекс. Ще видим довечера.

Общи условия

Активация на акаунт