💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 513
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 515
  • Испания
Ей, Елизабет не млъкна!

# 1 516
  • София
Най-плашещото от сцените при Приключенците, е че Паулина истински вярва във всичко, което каза за себе си.

Елизабет ще се задави от злоба, не знам защо само продължава да говори с бебешки глас, не подобава на нещата, които казва.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 22:18 от La Vikinga

# 1 517
  • София
И аз харесвам хумора на Алекс и Братоев, по едно време тук всички пишеха негативни коментари за Братоев, аз бях една от малкото, които го подкрепяха. Ясно, че не беше силен играч, но има готино чувство за хумор и се надсмиваше над себе си.

Паулина е много дразнеща, въобще не смятам, че е най-силната в тяхното племе. Голямо самочувствие има това момиче.

# 1 518
Дано Бети намери сили на реката да спре да плюе по другите и да спре да се самоизтъква уж небрежно.

# 1 519
И аз харесвам хумора на Алекс и Братоев, по едно време тук всички пишеха негативни коментари за Братоев, аз бях една от малкото, които го подкрепяха. Ясно, че не беше силен играч, но има готино чувство за хумор и се надсмиваше над себе си.

Паулина е много дразнеща, въобще не смятам, че е най-силната в тяхното племе. Голямо самочувствие има това момиче.
Е, то негативните коментари към Братоев касаеха точно играта му. Не чувството му за хумор. 😜 😉

# 1 520
  • London
Красимион се заражда Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 521
Интересно...ако нямаше бюстие, дали Красима нямаше да остави И гърдите си на свобода? Joy

# 1 522
Мани пак ще я возят, днес на шейна.

# 1 523
Красима все повече ми харесва в игрите. Много се раздава това момиче и не е слаба.

# 1 524
Красима си има приятел. Каза го онзи ден в лайфа на Александър.

# 1 525
  • Испания
Морунов е категория "комар", а Стоян е закъсал между две джуки.

# 1 526
Абе Мани ще върти ли? Open Mouth

# 1 527
  • Варна/Лондон
Ех, как искам Паунка отшелник, щом е толкова добра, ще оцелее и там.

# 1 528
Трябва да  теглят на тласъци, засилвайки с половин празен оборот назад макарата. Човека на шейната може да опита да подскача, застанал в самото начало на шейната за да облекчи допълнително тежестта.

# 1 529
  • София
- Вярно ли е, че Братоев напусна, за да запази репутацията си?
- Вярно е. Братоев ми плати предишната вечер да поема вината. Сега живея в Хамбург с парите на Братоев.
😂  😂  😂

Иначе, за пореден път се разбра, че парите са част от декора на Тупарев. Не виждам защо Неделчо и Туджаров спекулират с това, кой ги е внесъл и кой кого не е предал. Ако поне едно нещо открито направиха Шампионите е да отрекат, че парите са техни и да признаят, че са внесли храна.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 22:51 от La Vikinga

Общи условия

Активация на акаунт