💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 509
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 455
Аз също много съм се чудила, най-вече за устните и също вярвам, че е фетиш за простовати мъже, не само чичковци.
Масово се ползват кръгли импланти, та съвсем да личи корекцията в бюста. Не знам, манталитет, наравно със всичко, което струва пари и може да се демонстрира като скъпо - коли, телефони, бюстове.
Не знам как е сега, но по голяма част от дамите в предаването се вижда, че показността е заела още по-сериозни размери.

# 1 456
Всъщност лайфа на Елена е лайф на Алекс в най-голяма степен с помощ от Братоев. Елена и Бъки са повече като украшение, видимо Елена не умее да води излъчване.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 19:17 от Bengun

# 1 457
Аз пък очаквам вече участниците да оредяват, а те попълват с нови и нови. Май за вече 1 месец по-малко са само с 1 надолу като бройка (Елия)

Двама, и Виктория отпадна по правилата. Останалите липсващи са контузени или сами напуснали.

# 1 458
7. Александър - напуснал след скандал с Продукцията
6. Братоев - напуснал след контузия
5. Виктория - елиминирана втора след загуба от Стоян и Симеон
4. Станислава - напуснала след контузия
3. Елия - елиминирана първа след загуба от Мани и Симеон
2. Златозар - загубил дуел за мястото на отшелника
1. Иван - загубил дуел за мястото на отшелника

# 1 459
  • Испания
Туджаров и Неделчо се държат изключително просташки. Издържам ги за 5 минути максимум.

Алекс пита дали са ги накарали да се извиняват? Другите се правят на ударени, че не са чули въпроса.

Целта на лайва бил, за да може да се присъедини и Елена. А се е изсипал много хейт. Но навлизането в личните профили и писането за децата и за родителите е недопустимо.

Алекс: "Не може цял живот да се извиняваш за това, че си му стъпил под крака".
"Ние бяхме в тази игра. Нищо лично към Неделчо и не знам си кой, но ние знаем кой играеше".

Елена: "В живота всеки избира с кого да стане приятел.
Нито аз съм шила някакви чорапи, нито някой друг".

Нищо лично към Туджаров и Неделчо, те да си обсъждат каквото искат.

Елена: "Те няма ли какво да говорят, та нас ще обсъждат. Да се включат в нашия лайв! Нямам нищо против".

Алекс: "Може би както в игрите мечтаеха да са от нашия отбор, сега си мечтаят да  са с нас".
"Да не останете с впечатление, че има война между отборите".

Алекс към Братоев: "Къде се губиш? Сигурно от продукцията са ти забранили да говориш с нас".
"Ти се къпеш там, в спортното, за да не хабиш вода у вас".

- Алекс, защо се държа така нагло?
- Не съм се държал нагло, а огледално.

Включиха Туджаров и Неделчо и стана неприятно. Само викат, ядат и мляскат.

Алекс: "Опитах да обясня на един човек, че бих приел критика, но написана културно".

Братоев: "Ние не сме казали, че сме невинни".

Алекс: "Ама как ще им се извинявате 5 000 пъти? И те карат да го правиш още ведниж и още веднъж като на пленум на ЦК на БКП. Нали ти казват: Яжте, каквото намерите".

- Какво си казахте със Семира на понтона?
- Просто я прегърнах. /Елена/

Алекс за Мани: "Прекрасен човек, никога не се отказва. Объркала е предаването".

- Кой ви е снимал на реката, като хапвахте?
- НЕкой мръсник. /Братоев/.

Елена за Симеон: "Много готин".

Нито Елена е шила парите в чорапа, нито някой от отбора.

- Кога си падал на карти?
- Зимата беше и ми бяха в задния джоб. /Алекс/

- Камерите там ли са през нощта?
- Ние мислехме, че си отиват, но те оставали. /Алекс/

Алекс: "Вчера пуснах "Фермата". Стори ми се, че разискват по-интересни теми, а не кой какво ял".

Алекс: "Братоев никой нищо не може да го накара. Ние му викаме да ни заведе в резиденцията, а той вика: "Не, на реката".

- Имате ли си представа, че предаването не режисирано и не се показват истинските образи на участниците?
- Това си е тяхна работа. /Братоев/
- Само съжалявам, че се развали рамото на Братоев. /Алекс/

- Кой ви беше фаворит от другите отбори?
- На мен Братоев, защото той се представяше от друг отбор. /Алекс/

- Вярно ли е, че Братоев напусна, за да запази репутацията си?
- Вярно е. Братоев ми плати предишната вечер да поема вината. Сега живея в Хамбург с парите на Братоев.

"Колкото- А как водещите са разбрали за храната.
- Като им кажат в слушалката, веднага разбират. /Алекс/

- В другите сезони пак са яли, а защо вас ви наказаха?
- Не нас трябва да питате.

Елена: "Не мога да коментирам поведението си по време на скандала, защото не мога да разкажа какво точно се е случило".

- Държаха ли се гадно с теб, като напусна?
- Не, опитаха се, но не им се получи, както и в игрите.

Елена: "Самите игри бяха готини, защото бяхме в страхотен отбор".

Умрях от смях с Алекс и Братоев. За да се схване подигравката и сарказма, трябва да се гледат.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 19:24 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 460
Ами тя Мани нали е човек на продукцията, нарочно ги вкарват такива мацки в нейният отбор, за да изпъкне тя и да ни се види хубавица 😏

# 1 461
Оххх.. как говори Габриела ..

# 1 462
  • София
... изречението,което чух -мамка ви българска с мамка ви на българската продукция.

Думата "чух" е отговорът. Първо. Второ, както вече стана ясно - при монтаж могат да бъдат изрязани определени неща, за да звучи по точно определен начин. И именно това се е случило.
Което пък няма никаква връзка с това кой какво приема или не приема... хъм...

# 1 463
Скрит текст:
Само на мен ли ми се струва че започва тенденция тия "предимства" да се превръщат в подигравка с отбора и най-вече подигравка с усилията, победата и саможертвата на капитана.

Що за предимство е няколко секунди от сравнително дълга игра???

А миналата година пък залитнаха в другата крайност - цял ред от няколко реда пъзел да е нареден. 
Абсолютна подигравка, няма никакъв смисъл от него. По-добре да си вземат грошове, те биха им били полезни в даден момент. Снощи даже не разбрах какво беше "предимството" на сините.

# 1 464
Край, Александър-Ботев ме изгони мен от лайфа на Елена.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 19:36 от Bengun

# 1 465
  • London
Този Алекс уж е много над нещата ама като гледам  още не е преживял наденица гейт. Joy Отделно явно се имат за някаква вип групичка, какво ще се се събират с простолюдието Туджаров и Неделчо. Но ми прави впечатление, че явно другите две племена поне общуват помежду си. Тези явно с никой не са се сработили.

# 1 466
  • Испания
Ботев е починал през 1876 г.

Този Алекс уж е много над нещата ама като гледам  още не е преживял наденица гейт. Joy Отделно явно се имат за някаква вип групичка, какво ще се се събират с простолюдието Туджаров и Неделчо. Но ми прави впечатление, че явно другите две племена поне общуват помежду си. Тези явно с никой не са се сработили.

Ти никога ли не се шегуваш?

Естествено, че няма защо да се събират с Туджаров и Неделчо. Досега не съм видяла лайв на шампионите, в който да мляскат и говорят. И Неделчо и Туджаров крещат като глухи. Включиха ги за малко и стана нетърпимо.

Сега са включили Рабухчиев. Възпитано момче.

# 1 467
Че аз колкото пъти гледам лайфа на Туджаров и Неделчо, ми те все наквасени с чашите в ръка. Как да са адекватни вечер на лайфа.

# 1 468
Права си за Ботев Смайли.
Редактирах си поста.

# 1 469
То пък е много важно да се имаш баш с Туджаров и Неделчо. И двамата дразнещи надувки със самочувствие, но вторият за момента с покритие.
Истински читави засега ми се струват Андрей, Морунов, Милена, Валентин, Борис и Рабухчиев.

Общи условия

Активация на акаунт