💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 375
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 830
  • София
Ахахаха Вальо мишчицата
Вальо, чието представяне харесвах, се оказа подло същественце... отврат! Каквато и да е Паулина, неговото поведение е хиляди пъти по-жалко и грозно... Rolling Eyes

# 1 831
  • Испания
Ралица се заяде с Валентин заради Паулина и Стратимир. Откъде накъде ще му търсят сметка на Валентин? Да не би да има време, което трябва да покрие?

Всеки се излага както може. А Паулина и Стратимир го правят отлично.

# 1 832
Изобщо не съм съгласна с Паулина. Ама изобщо.
Паулина и Стратимир заслужават да отпаднат по най-долен начин. Вальо фор дъ уин!

# 1 833
Валентин не ме кефи по принцип, но защо да е задължен да играе за Полина? Тя им дудне нон-стоп и ги обижда, той да се раздава за нея.. хаха да бе

# 1 834
Ех, тази Паулина бе! То бая зло същество. И няма млъкване. Но бая е загладила косъма в тази резиденция.
Семира обаче си пролича как си счупи нарочно делвата. Вальо ме изкефи.
Габриела смятам, че иска да си ходи. Бетер мис Ели

# 1 835
  • София
Лицето на Габи е лицето на предал се вече човек.

# 1 836
Реално е отчасти симулативна игра постъпката на Валентин. Нито повече, нито по-малко.
С оглед ситуацията в племето е разбираема.

# 1 837
  • Испания
Елизабет пак включи. Не спря да плюе Красима.

# 1 838
Вальо все повече ме кефи. Заслужава да опука Стратимир в битка. А Полито е много кухо парче.

# 1 839
Паулина вече ми е топ 1 на неприятните играчи! Не мога да я дишам вече. Преди я харесвах и в играта с Мартин бях за нея.

# 1 840
  • Испания
Сега като се върне Семира, Паулина и Стратимир ще откачат.

Кой ѝ е длъжен да тича за Паулина! Ха, ха!

# 1 841
150 гроша за Поли срещу 100 от Семира.
Женския пазар се мести на следващия съвет на Приключенците.

# 1 842
  • София
Реално е отчасти симулативна игра постъпката на Валентин. Нито повече, нито по-малко.
С оглед ситуацията в племето е разбираема.
Имало е и други ситуации в които хора, които не се харесват е трябвало да играят един за друг, но никога не е било за сметка на номинирания. Аз по-подлярско поведение от това на Валентин не съм видяла...

# 1 843
  • София
Стратимир е нелеп, а Поли е събрала много злоба. И е с толкова нереална представа за себе си. Скоро ще се сблъска с реалността (надявам се).

# 1 844
Щом смятате Валентин за лош, а Паулина и Стратимир за прави...нямам думи.

Общи условия

Активация на акаунт