💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 373
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 845
Аз хейтих бая по мис Ели, ама сега й казвам браво. Сега я разбирам защо искаше да напусне и одобрявам.

# 1 846
  • Испания
В Игри на волята единственият начин да загубиш е да те прецака продукцията, Димо!

# 1 847
Вальо все повече ме кефи. Заслужава да опука Стратимир в битка. А Полито е много кухо парче.
Валентин няма шанс да опука Стратимир. Същия кашкавал като Туджаров. А освен, че са супер слаби за мъже, са и клюкарки и интригантки. От жени в мъжки тела направо ми се повръща.

# 1 848
Аз не видях Валентин да не си дава зор, трябваше да тича с всички сили ли? Тичаше си момчето, не се е мърдосвал, толкоз.

# 1 849
Стратимир: Ти даже с превързания крак си по-добра от Семира. Ама как бе, тя е най, дъ бест и дъ уан.

# 1 850
Реално е отчасти симулативна игра постъпката на Валентин. Нито повече, нито по-малко.
С оглед ситуацията в племето е разбираема.
Имало е и други ситуации в които хора, които не се харесват е трябвало да играят един за друг, но никога не е било за сметка на номинирания. Аз по-подлярско поведение от това на Валентин не съм видяла...
Всъщност тук има малко повече.
Добрата стратегия ако я имаше Поли означаваше Стратимир да пълни делвата на фаворита в играта.
Проспаха го този момент.

# 1 851
Габи се е отказала и това е. Битка няма да има истинска.
Но честно казано искам Семира да се върне. В началото ме дразнеше как мрънка, но сега ме кефят как хранят Поли дружно. Стратимир е жалка картинка с тази мания по Поли. Имам чувството, че още малко с Рабухчиев един паланкин ще вземат да я носят и да и веят с палмови листа. Тя пък ще си прави муцките и ще отмята коса.
И Туджаров с профила Joy

# 1 852
"Единственият начин да загубиш е да се предадеш". Само на мен ли това ми звучи като пълен булшит - няма никаква логика. Ако беше "Единственият СИГУРЕН начин да загубиш е да се предадеш" щеше да е ОК, ама май някой е недомислил. Колко хора си падат достойно, но все пак губят.

# 1 853
  • София
Щом смятате Валентин за лош, а Паулина и Стратимир за прави...нямам думи.
Не харесвам нито Паулина, нито Стратимир, но това не ми пречи да оценя Валентин като подлец!

# 1 854
Валентин е много по-читав от това л**но Стратимир. И е силен играч.

# 1 855
  Валентин е дребна душица. Изключитлно малоумно поведение и ограничен изказ. Ако всички решат да се разкарват по арената, то какъв е смисълът от игрите? И като е решил да играе така - какво увърта, ми кажи си. Къде сравнява битката от миналалия сезон - като едно е да имаш делва, чиято тежест не се променя - със сегашната? Гледал, гледал и нищо не видял.

# 1 856
Не знам дали симулира Валентин, но го подкрепям. Така или иначе Паулина беше вече спасена от елиминации, защо пък трябва да й "заработва" 50 гроша? За да може после да си купува гласове и имунитет ли?

# 1 857
  • София
Щеше да е подло, ако Валентин беше играл срещу Паулина т.е. играта да беше такава, че директно да може да ѝ пречи. В случая не беше така, просто не се раздаде на макс, защото не е битка, в която той да се спаси. А и тя три дни не спря да го обижда, как да има стимул. Ако искаш някой да ти помогне, не се прави така. Всяка игра има риск, защо да рискува да се контузи заради Паулина.

Стратимир също нямаше да се раздаде на максимум за Семира.

Но Паулина нали твърди, че е най-добрата от всички, сама си счупи делвата. Елизабет беше по-добрата, ако ще и повече вода да имаше в нейната. Паулина не се представи блестящо и веднага търси вината в друг.

# 1 858
Много искам сините да се разпаднат и да разделят Полито и гаджето. Да види най - добрата що е номинациЙ.

# 1 859
За първи път ми се случва да искам да сменя канала докато гледам Игрите! Злобата и негативната енергия на Паулина и Стратимир “бликат” дори през телевизора! Почувствах се буквално облъчена! Ето защо продукцията “бута” Паулина - енергиен вампир. А както знаем масово българина се зарежда позитивно от негативната енегрия, да има интрижка, да има скандал.

Общи условия

Активация на акаунт