💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 428
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 920
  • София
Ако победиш Отшелника, ти ще станеш новият Отшелник!
Габи:

😂😂😂

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 00:42 от Илит

# 1 921
Тя Габи направо се смееше накрая. Аз никаква изненада не видях на лицето и като чу за отшелника. Симпатично момиче. За мен най-хубавата жена в предаването.
Бети и Андрей са доста лукави играчи.
Семира се изкачва в личната ми класация. Не е силна в игрите, но има и качества, обаче в социален план е интересен играч и ще е колоритна за гледане в племето, особено с грошове.

# 1 922
Мартин-чо много мъ кефи често. Казвам го без ирония. Добре подготвен, тих и скромен и лоялен.. Мисля, че ще победи Габи, всъщност надявам се!
Е, ако направят втора жена да бие Марти, вече ще е гавра  с него.

# 1 923
  • София
На мен Габи ми е симпатична някак. Може да не е блеснала с нищо в игрите, но с нищо не ме дразни. Семира е глуповата и самонадеяна.
А могат ли да откажат тази битка с Отшелника се чудя.

# 1 924
Ако победиш Отшелника, ти ще станеш новия Отшелник!
Габи:

😂😂😂
Лицето казва всичко Simple Smile Simple Smile

# 1 925
И на мен Мартин ми е много приятен на плажа на отшелника. Но признавам заслугата на сценаристите. Ако не беше фиаското с Поли, надали щеше да е така. А тук емоциите заработиха в полза на тази сюжетна линия.

# 1 926
Колкото и да ми е симпатичен Мартин, особено като отшелник, предпочитам там да пратят Поли, Мани, може и Соня с тях. Да си съскат. По възможност да ги забравят.

# 1 927
Голям смях с тази игра. Семира вече качваше последните кубчета, докато Габриела имаше поставени на масата точно 3, а дългия крещи: Те са наравно в момента! Grinning
Габриела ще ме умори от смях. Семира подрежда, а тя се надупила и разглежда елементите докато са в коша.
Много, ама много ми е симпатичен Мартин. Обаче ми се струва доста отслабнал, за разлика от Симеон. И пак за разлика от него, искаше да сподели вечерята си с някого. Смятам, че даже ще я прибере Габриела да спи до него.
Паулина и пажът й смятам, че ще са доста недоволни. Играта в понеделник ще е драматична и дъжд като по поръчка ще завали.
Много неприятни играчи са ми Паулина и Стратимир, но ми става жал как понасят целия този хейт.

А Мани как нарече Стоян? От одеве се мъча да се сетя. Дърт пърдел, пърдюха дърта? ахахахах

# 1 928
Според мен Семира се представя прилично на игрите. Чак пък толкова слаба не е. Я как дърпаше тая лодка Grinning да изкарат Паулина там да дърпа и да вади колове, стига с тез гредички и кукички Simple Smile

# 1 929
Може би конфликта на Поли и Семира ще се реши на арената. ТЪпарев обича такива сценки. Според мен в един момент има голяма вероятност да видим точно този дуел.

# 1 930
С риск да предизвикам смях ама Секира почва да ме кефи, играе си играта, знае че грошовете са важни. А и хич не ми изглежда чааал толкова слаба всъщност.

# 1 931
С риск да предизвикам смях ама Секира почва да ме кефи, играе си играта, знае че грошовете са важни. А и хич не ми изглежда чааал толкова слаба всъщност.
JoyJoyJoyJoy ахахаха Секира. Ама как й отива. Особено след като оцеля на елимианция

# 1 932
Аз пък само да кажа - Семира ми е един от фаворитите за победа. Много ще се изкефя, ако има битка между Паулина и Семира и именно Семира отстрани Паулина.

# 1 933
😂😂😂Който спи пише глупости хаха.
Ама Мартин е такъв сладур!!

# 1 934
  • Испания
😂😂😂Който спи пише глупости хаха.
Ама Мартин е такъв сладур!!

Спиш, ама видя Мартин, а?

Общи условия

Активация на акаунт