💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 469
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 935
Паунка заслужава да отпадне от Мани

# 1 936
  • Вестерос
Стрували ми се или Полито е напълняла 🤔

# 1 937
Храни се с енергията на останалите.

# 1 938
Smilеys Че как 😁 за някои неща човек не може да си затвори очите. Особено пък като става дума да плакнеш око.

# 1 939
Много ми е интересно какво се е случило или са прочели някъде яростните противници на Паулина... Аз без да чета Фейсбук, а само гледам предаването, не виждам защо е този масов хейт по Паулина?!? Моля, някой да ме осветли...

# 1 940
Колко предвидимо всичко! Съшито с бели конци, за да гледаме драми в отбора на сините. Колко ли пари са й дали на Габи, за да падне от Семира /толкова отвратително същество/. А лъжите за отшелника край нямат. Като победял всички и го пускали в играта. Симеон точно като падна и го вкараха в племето.

# 1 941
Не съм мислила, че ще го кажа, но браво на Семира. Май не е толкова слаба, колкото показва. И стратегия извади. Бях за Габи, но не и се играеше повече явно. За Паулина всичко сте казали. Не се трае вече. Елизабет почва да дразни яко. Какво толкова и направи Красима? И защо основно нея слушаме на тези синхрони?

# 1 942
  • Испания
Smilеys Че как 😁 за някой неща човек не може да си затвори очите. Особеко пък като става дума да плакнеш око.

Така, така. А е и добро момчето. Одобрявам.

# 1 943
Гледате предаването, а се чудите защо е този хейт по Паулина? Вие сериозно ли? Такова поведение като нейното за нормално ли го смятате? Ще търпите ли така някой да се отнася към вас примерно? Дори моят мъж, който е супер спокен човек, днес много се ядоса на лиглата. Не се търпи това нейното - нагла, арогантна, дразнеща. Такова велико самочувствие, все едно тя е най-най-най. Просташко ми е. Злобата на момата се усеща през екрана. Не знам дали осъзнава колко много прекалява.

# 1 944
На 90% съм сигурна,че съм гледала Валентин като коментатор на финансовия пазар при Светльо Иванов.

# 1 945
Освен тупкането в гърдите че е била наравно с Марто на дуела, не вижда Паулина какво толкова е направила да отнесе тия хейт. На мен ми допада повепе от Милена която се прави на невинна госпожица. Веднъж казах, да въртиш мъжете на пръста си, дори само един си е изкуство.Арогатноста е качество, което ако повечето жени притежавахме нямаше да ревем, че сме вечно ощетени.
Както Милена ползва образа си на невинно и свито момиче така и Поли използва своите оръжия.

# 1 946
На мен най- лошо впечатление ми направи водещата, когато започна да обижда:
- Семира явно си страхливка - wtf
- Валентин ти не си никакъв атлет...
Аз не съм гледала предишен сезон и не знам, че са стояли 4 часа и какво ми пука, не се разбра кой побеждава, а че трябва да се унизят двама участници. Между другото как щеше да пълни Стратимир, ако беше на мястото на Валентин, а Семира на мястото на онази чието име няма да споменавам?
А и това нали е Игри на волята, а не Игри на силата, не ме интересува кой е най-силен. Семира щом може да изтърпи тоя психотормоз заслужава да върви напред. Видяхте ли как шушнеше на Вальо да си мълчи и да не обяснява по време на разстрела на водещата и онази другата.

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 23:18 от Лъчестлъч

# 1 947
Гледаме Приключенците в Резиденцията- Паулина се заяжда с някого. Отиват на арената - Паулина обижда някого. Свършва играта - Паулина се кара на някого. Паулина сама пред камерата - плюе по някого. И вечно тя е силна, конкурент, другите се страхували от нея, притеснявали, били страхливци.
И после се чудите защо някои не се кефим на такива злобни и арогантни хора. Поне да беше топ играч с много победи - спечелила една капитанска и с 300 зора и помощ от продукцията- една елиминационна.

# 1 948
Да. Факт е, че е доста първосигнална Поли и не знае кога трябва да мълчи.

# 1 949
Щях да приема решението на жълтите като стратегически ход, ако бяха казали, че ще изпратят на битка двама силни играчи, примерно Андрей и Борис, предвид ранния етап на играта и това, че другите ще номинират слаби. Един вид премерен риск.
Точноюстратегически ход е.Те предполагат, или знаят,  че другите ще изпратят жени.Ако изпратят силни  мъже,  битките няма да са физически.Ще им дадат някоя игра за баланс и пъзел и силните мъже горят.

Общи условия

Активация на акаунт