💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 354
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 950
FireWithin666,
Ние с Вас и съпруга Ви, явно гледаме различно предаване...
Аз, точно днес не видях арогантно поведение от Паулина, а от Самира, която като не можа да издържи 30 сек. на играта, го изкара като стратегия, Габи е паднала и затова пада и тя.. видиш ли...

# 1 951
Хора всякакви. В живота аз лично такива като Паулина ги пращам далеч, далеч от себе си.

# 1 952
И на мен ми е странно как може някой да предпочита Семира пред Паулина. И двете са неприятни, но от Семира тръпки ме побиват- с тази мазна усмивчица и тихо гласче съска като змия...ужасна е. Паулина е твърде самоуверена, а по нашите географски ширини това не се обича особено:) наистина твърде много его, но пък е искрена и с  открити емоции. Знаеш какво да очакваш от нея някак си.

# 1 953
Е как не се разбира защо ни дразни Паулина. Дори и да оставим настрана нереалната и самооценка (не е толкова exceptional, колкото си мисли), това да изисква от всички едва ли не да й се кланят, си в върха на наглостта. "Ти, как така ме номинираш", "Ти, защо не тичаш по-бързо, заради теб не можах да си взема грошчета", "Ти, защо не ми вееш с палмови листа".. пък като почне с обидите -  "слабаци", "лицемери", "интриганти", "страхливци".. И то какво провокира тази лавина от гняв и злоба? Това, че са я номинирали.. има нещо сбъркано в нея..

# 1 954
Ако се чудите защо масово хората критикуват Паулина, просто си отговорете дали бихте изтърпели да съжителствате с жена с голямо самочувствие(било то и с покритие, а то не съвсем), която винаги е права, няма по-умна и силна от нея, всички трябва да я слушат, ако някой се възпротиви и изтъкне нейно негативно качество е поставен на кръстосан разпит защо и как, обявен за жалък страхливец и т.н. от нея и поддръжниците и. Освен това се лигави, прави превзети физиономии и позите и нямат край. А за капак и продукцията я изтика явно напред в нагласена игра и само я защитава като обижда други участници за нейна сметка. Еми - мисля, че са ясни нещата.
Ако въпреки това я харесвате, ок, всеки човек е различен, но просто отговарям на въпроса - защо масово не я харесваме.

# 1 955
  • София
Колко предвидимо всичко! Съшито с бели конци, за да гледаме драми в отбора на сините. Колко ли пари са й дали на Габи, за да падне от Семира /толкова отвратително същество/. А лъжите за отшелника край нямат. Като победял всички и го пускали в играта. Симеон точно като падна и го вкараха в племето.

На Симеон му казаха, че всеки има право на втори шанс!
Както за отпадналите, вторият шанс е плажът на отшелника, така за отшелника втория шанс е впускането в играта!
Лично аз одобрявам- не ми се щеше Симеон просто да си тръгне безславно след трите седмици без храна и огън!

# 1 956
А аз стоя далеч от такива като Семира. Злобна, завистлива, гледа нагло и арогантно и само подмята, ехидно подсмихвайки се, заяжданици към Паулина. А най обичам пък такива дребнави, дето броят кой колко чинии измил и как все те прекарани с някоя в повече, демек най- работни домакини.

# 1 957
Паулина много артистично се метна на пясъка. Семира ме кефи - може да е кифла, но от самото начало е единствената, на която ѝ стиска да се опълчи гласно на По-по-най. А Туджаров и Вальо "госпожата" ли нарекоха Поли, или така ми се струва?

# 1 958
  • Испания
А Туджаров и Вальо "госпожата" ли нарекоха Поли, или така ми се струва?
Да, така я нарекоха.

Ясно е, че гледаме различни предавания. Само не разбирам хаесващите Паулина защо искат обяснение от нас, нехаресващите я. Точно като нея, която изисква вечно да ѝ обясняват защо я номинират. Досега не съм видяла някой да попита: "А ти защо я харесваш?"

Различни хора сме и е напълно нормално да не харесваме всички едни и същи участници. Няма никаква драма.

# 1 959
Чета, че Валентинчо не бил длъжен да помага на Паулина да печели грошове - да, така е.
Обаче жалкото му отричане после, че не било вярно ми изглеждаше точно като на осмокласничка, която лъже, че е девствена.
Абе, бъди мъж бе, признай си, кажи да, съборирах и т.н. и т.н. Горко и на момичето, което ще се хване с това подобие на мъж. Много е жалко мъж да се оправдава така.

# 1 960
В отговор на:  "Хора всякакви. В живота аз лично такива като Паулина ги пращам далеч, далеч от себе си...."
Точно  така е! Аз пък в живота такива като Самира не ги допускам до себе си. Интригантка със самочувствие без покритие... Не може да приеме, че Паулина де по-силен играч от нея и се опитва чрез интриги да я елиминира...
Всъщност такова е и Мани-ту... даже по-зле.  Щяла да натрие носа на Стоян.. Ха-ха..

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 23:34 от MoSt new

# 1 961
Аз вече си мисля, че са дали мисия на Паулина и нарочно играе театър. Не е реално как човек може да се държи толкова неадекватно. Но съм съгласна, че Паулина е предвидима и се знае какво може да се очаква от нея - обиди и постоянни критики.

# 1 962
На мен Семира ми е много противна, мазна, саркастична и подмолна.
Поли е директна, пряма и със самочувствие. Харесвам силни жени, които си знаят цената.
Имах приятелка полякиня - те вярно са много директни, но пък са много истински в отношенията с хората.

# 1 963
Е как не се разбира защо ни дразни Паулина. Дори и да оставим настрана нереалната и самооценка (не е толкова exceptional, колкото си мисли), това да изисква от всички едва ли не да й се кланят, си в върха на наглостта. "Ти, как така ме номинираш", "Ти, защо не тичаш по-бързо, заради теб не можах да си взема грошчета", "Ти, защо не ми вееш с палмови листа".. пък като почне с обидите -  "слабаци", "лицемери", "интриганти", "страхливци".. И то какво провокира тази лавина от гняв и злоба? Това, че са я номинирали.. има нещо сбъркано в нея..
Е та не са ли лицемери ?като цяло троицата стои по-добре физически и в игрите от черворката. Съвсем нормално да искат да ги отстрелят и защо поне не си признаят- не ни кефиш, дразниш с присъствието си, а и си силна конкуренция. Дрънкат глупости като мишоци.
Но Паулина определено няма основания да се дуе така , нищо общо с Ваня все пак...
Никак не ми се иска жена да печели този сезон. Бикини, микини, ама не ме кефят достатъчно Simple Smile

# 1 964
Аз не съм сигурна, че Поли е по силна от Семира.

Общи условия

Активация на акаунт