💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 346
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 965
От показаното до момента смятам, че Паулина е по-силният играч, но твърде много си повярва. Сякаш щеше да се впише повече при жълтите.

Семира днес също се надуваше адски много. Ако беше изправена пред човек, на който му се играеше, дали щеше да има някакъв шанс? Малко ме съмнява.

# 1 966
Паулина да беше като Ваня в игрите - някак ще преглътна отвратителния й характер. Но няма нищо общо с Ванчето. Не е толкова силна - даде друга заявка в началото.
Ваня пък даде Елизабет и Семира като любими жени в този сезон. Много се зачудих тогава защо не посочи и Поли.

# 1 967
Аз съм сигурна, че Поли е по-силна от Семира. В днешната игра дори и с болен крак се представи по-добре.

Димо и Ралица много дразнят с високопарните слова и безумните рецитации. Вече си мисля, че и двата са много слаби актьори.
.

# 1 968
Семира спечели по същия начин, както и Мани срещу Ели.
А Паулина не им държи сметка защо са я номинирали, а се възмущава защо не го правят директно и искрено, а с измислени доводи.

# 1 969
Много е относително това 'по-силна'.  Буквално, Семира няма начин да не е по-силна ,защото е била фитнес състезател ( не знам дали е равнозначно на културизъм, ама има снимки от преди няколко години, на които е неузнаваема Simple Smile. Милена същи е професионален спортист. Трябваше направо да я отвеят Паулина , която май няма никаква спортна биография. Нито пък физиката й предполага да стигне много напред. А не се случи, даже напротив. До момента , на база битки,от жените  в това племе Паулина  се е справила най-добре.

# 1 970
Жалко за Габи. Остана в сянка при жълтите, ако беше при Бойците можеше да покаже добра игра. Още когато Братоев я махна на два пъти от играта ми стана мъчно за нея, защото мисля, че има качества, но при Шампионите има хора с голямо его и тя не можа да се впише. Тихичка ми се струва, много плаха.
Семира просто пусна делвата, защото искала грошовете и се радваше на предстоящата си победа, с която ще продължават да се излагат с Паулина.
Не харесвам нито Семира, нито Паулина. Играй си там играта и не прави сеири. Женска злоба.
Но явно им нареждат кой какво да прави или да не прави и си знаят преди двете игри кой ще е победителят. Семира толкова радостна беше преди дуела...

# 1 971
Държанието на Семира е каквото почукало, такова се обадило. Ако се държат с уважение към нея и тя ще им даде такова насреща. Аз уважение към нея не виждам, следователно не виждам защо да не се държи арогантно.
Относно Паулина...може по принцип да е свежарка, може всичко да е нагласено от продукцията-не споря. Но не може да държи сметка на всеки, не може да навлиза в личното пространство на всеки. Когато влизаш в такова предаване, трябва да очакваш сблъсък на различни характери, различни хора, всеки с различно мислене. Ами съгласи се, кажи, че не разбираш доводите, но това е играта и ще докажеш, че мястото ти е в нея. Виктория записа специално видео с думи отправени срещу нея, ами тя и на истината скочи. Не понася нищо отправено към нея, ами да не комуникира с останалите, да не влиза в коалиции и да докаже,че е по-по-най. Именно тук е тънката линия.

# 1 972
Какво значи директно и искрено? Паулина иска постоянно да чува от останалите, че я мислят за най-силната там, за топ играч, че им е конкурент и ги е страх. Иска да си почеше егото. А причините на останалите при номинации са си екстра.

# 1 973
Тя щото като номинира Милена беше много директна и искрена.

# 1 974
  • София

Игри на волята: България (01.10.2021)
Сезон 3 Епизод 22

Линковете, са без реклами и се отварят в чужбина.
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

.

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 09:25 от Mari_Mar

# 1 975
  • София
Забавни са ми двамата пърхащи около нея. Хубава е Паулина и умело се възползва от чара си, печели двама силни играчи на своя страна. Тъпо е да иска обяснение на останалите - никой не й е длъжен, държи се нагло. От друга страна ми попадна преди дни лайв на Туджаров, с Неделчо, Елия, Паулина и Стоян. Тези двамцата липсваха и не личеше тя да е в лоши отношения с Туджаров. Да не се е дръпнала от другите?

# 1 976
Не е защита за Поли, но си мисля, че вътре от продукцията им промиват мозъка и губят съвсем представа. Сами чуваме суперлативите на водещите - ти си страхотен играч, доказа се в не една битка и тн.. и те вземат и повярват. На някои хора малко им трябва, за да се почувстват специални.

# 1 977
Ами например Паулина попита Валентин, защо я номинира заради навехнатия крак, а преди това не е номинирал точно поради контузия. Не че е длъжен да й даде обяснение, ама и неговото не е хич мъжко и последователно.

# 1 978
  • Вестерос
На мен Семира ми е много противна, мазна, саркастична и подмолна.
Поли е директна, пряма и със самочувствие. Харесвам силни жени, които си знаят цената.
Имах приятелка полякиня - те вярно са много директни, но пък са много истински в отношенията с хората.
Паулина е самохвалка и да не кажа хвалипръцка! Въобще не е искрена, заяжда се страшно много, държи сметка на другите и т.н. Кое ѝ е директното?

# 1 979
Ами значи на номинации всеки си дава някакви причини, искрени или не. Паулина съвсем не на място скача да търси сметка и да раздава квалификации. Не е сложена там някакъв съдник да е. А и определено не се оплаква само защото останалите не си казват истинските мотиви. Непрекъснато се се заяжда как така номинират такъв силен участник (визира себе си).

Общи условия

Активация на акаунт