💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 279
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 2 055
Абе тези съвети са за да си играеш играта, не са искрено и лично. Се тая каква причина ще изкарат. А пък между самочувствие и искреност и просташко и надменно поведение си има разлика.. това, че си силен, се доказва на арената, ако другите не го оценят, и 1000 пъти да им кажеш "аз съм по-силна", нищо няма да постигнеш..а пък ако е съпроводено с обиди още повече..

# 2 056
  • Испания
Липсата на възпитание започва от водещите, които си позволяват да мачкат и да обиждат участниците, пък и да дават "трибуна" на други участници, които да правят същото.

Паулина не може да стъпи на малкото пръстче на Валентин по интелигентност и образование. Тръгнала да го обижда.

# 2 057
# 2 058
  • SF
Ама като е силна, какво седва от това? Че трябва да я държат в играта, за да може да ги бие?
Мъжете виждат, че бягат, скачат, тичат, носят, накрая една игра с "вкарай топчето в дупката" може да им разклати победата и дори да я отнеме с малко повече късмет.

# 2 059
Сетих се за Ваня, еми ето, и тя беше често номинирана, отиваше и показваше какво може, без да драматизира, и мисля, че това и донесе само позитиви.
Докато при куин драмата Паулина, виждаме обратният ефект.

# 2 060
  • SF
Драматизираше и тя. Просто сме забравили.
На никого не му е приятно да го номинират и да го пратят на битка. Паулина "искрено" твърди, че няма проблеми да бъде номинирана. Просто иска в обоснование на номинациите да се спомене, че е умна, силна и красива и затова е номинирана. Ако съм на мястото на четиримата номиниращи я, на следващия съвет ще се наговорим точно това да повторим по 2 пъти, за да го чуе 8 пъти и да й стане наистина приятно.
Поне на ухото.
Защото номинацията за изгонване си остава.

# 2 061
Аз го бях написал и преди.
На мен номинацията и обосновката на Туджаров на съвета ми хареса. Номинирам те защото си контузена и си в тежест на племето. Кратко, точно и ясно. Зад това разбира се има и стратегически мотив - според мен Поли е спойката, която държи заедно Горилата и Стратимир, нормално е да е на прицел.

Поли е доста първосигнална и не знае кога трябва да спре да говори. С това според мен дразни изключително много останалите и допълнително и носи само негативи. Аз, аз, аз - егото при нея както и да го погледна е много силен комплекс. Но едно от хубавите неща в това е, че е достатъчно открита и последователна - знаеш какво можеш да очакваш от нея. Не я сравнявам със Семира, защото са доста противоположни като характери според мен. И като цяло събирането им в едно племе е удачно решение на Продукцията.

Мойте лични фаворити за победата още от момента на започване на играта и от гласуването за финалните трима в анкетата тук във форума са все още в играта. Поли никога не е била сред тях. Но при нея ми харесва колко е мотивирана да печели , независимо че понякога е повече "с рогата напред до край". Ще продължа да я защитавам. От жените харесвам и Елизабет, но там имам една голяма въпросителна относно участието и в скандала (повдигната от Алекс) и през последната седмица ми стана симпатична и Бамби с борбеността си. При Милена за мен има едно разминаване между работата и с поведението и - би трябвало да е много по-самоуверена и отворена в общуването, интересна ми е за гледане и тя. От нея очаквам развитие и изненади.

Никак не харесвам Соня,Мани и Семира. Елена и Кремена са ми в равното.

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 13:40 от Bengun

# 2 062
  • София
Нищо чудно за чувала да е била провокация на човек от екипа, на която са се вързали. Иначе излиза, че са имали достъп до телефони или друга комуникация по време на снимките, за да извикат външен човек точно в момента, в който са на реката, освен ако престоите не са точно като при снимането на филми - не се следва сценарият хронологично, а се снимат няколко сцени на един и същ декор.

# 2 063
  • SF
Нищо чудно за чувала да е била провокация на човек от екипа, на която са се вързали. Иначе излиза, че са имали достъп до телефони или друга комуникация по време на снимките, за да извикат външен човек точно в момента, в който са на реката, освен ако престоите не са точно като при снимането на филми - не се следва сценарият хронологично, а се снимат няколко сцени на един и същ декор.

Има нещо гнило в Дания, но от продукцията се мълчи. За да знаят кога точно са на реката, човек от екипа е замесен. Дори може собственоъчно да е доставил провизиите.
Малко тъпо организирано. По-добре сготвена храна и да се изгълта набързо и в храстите, отколкото да се прави купон до реката.
А парите в чорапите останаха извън темата. Не виждам какъв е смисълът да се вкарват и пари и кой е порил подгъвите на всички и е подвигал стелките на маратонките им, за да бъдат открити тези пари. За да търсиш нещо, трябва да знаеш, че го има.

# 2 064
  • Вестерос
Добре де, защо смятате автоматично, че ако някой не харесва/не понася Паулина, автоматично е фен на Семира?
Защото някои хора не мислят извън кутията... И ако не харесваш едното, значи си за другото

Кои са финалистите?

# 2 065
Туджаров в ИГ лайф каза, че всяка сутрин са им проверявали раниците на терен за храна. ( тогава как Алекс извади храна  от раницата си след като тегли една на Продукцията не е ясно Simple Smile )
За парите Елена в ИГ лайф каза, че не е нейно дело поставянето им там. Доколко е истина не мога да преценя.

# 2 066
Ако са искали да хапнат тайно, щяха да го направят тайно, а не край лагерния огън. Ако си се разбрал предварително с твой човек да ти носи храна, няма да се разплащате в гората точно. А човек от екипа едва ли ще си рискува работата, за да им купува храна. Трети вариант, носиш си пари в чорапи и разчиташ да попаднеш на случаен гражданин, готов за конспирации. С две думи- нагласена работа и част от сериала, колкото и са изкарали 2 седмици на джанки.

# 2 067
  • Испания
В лайва на Елена неколкократно казаха, че парите не са нито на Елена, нито на някой от племето. От това по-ясно, здраве му кажи!

# 2 068
Елена го каза, да. Но и не съм сигурен, че би могла да каже - парите са мой, аз ги скрих там. Защото не я познавам. Отричането в този случай е универсална практика. Така че за мен продължава да не е напълно ясна картинката.

# 2 069
  • SF
Ако Елена не знаеше нищо за пари в чорапи, би реагирала по съвсем друг начин, когато й ги показаха.
Тогава не се сети да им каже, че не знае чии са тези чорапи и тези пари, но ще ги задържи, ако някой твърди, че са нейни.

Общи условия

Активация на акаунт