💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 319
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 2 010
Май няма много смисъл да спорим. В днешно време повечето хора са с убеждението, че все някой им е длъжен. Имам наблюдения и в работата - разни келеши с нулев опит си вярват, че с минимални усилия трябва да получат всичко. Арогантни, нахални, глуповати, но трябва някой да ги бута, за да вървят нагоре - според тях.
Наистина, хората сме мн. различни! Абсолютно подкрепям това Ваше мнение, но с обратен знак - Самира. 🙃
Но пак се изкушавам да попитам: Според Вас Паулина с мин. опит ли постигна всичко или се раздаде на макс и спечели доста игри?
Не че нещо, но какво толкова постигна? Всъщност спечели една капитанска. На битката с Мартин не беше много нейна заслугата.
Редактирам се, явно и аз съм изпуснала една победа.

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 01:08 от Lafusko

# 2 011
А къде е Габи докато Семира дърпа въжето? Защо лилавия дракон е празен?
Сигурно дава интервю. Не съм гледала предните войни , нещо не ги схващам тези интервюта по време на игрите. Говорят така сякаш са по време на битката и не знаят как ще завърши. Което на мен като , средностатистически затъпяващ пред телевизора зрител, ми говори , че си посядват , попочиват после продължават от някъде ...
Интересно ми е какво мислите за формата, нямам възможност да пускам анкети , но имам няколко версии
 а) предаването си има сценарий , който се следва посредством манипулативни кадри и манипулативни действия към ИГРАЧИТЕ , изрязване на сцени и прочие действия Участниците на са запознати предварително със сценария и реагират спонтанно
б) има си сценарий има си , участници които не са запознати и реагират спонтанно , но между тях има и "артисти" т.е запознати със сценария играчи , които имат определени роли (на злодея , или на човека за пример и т.д )
в ) всички участници са в играта , запознати са със сценария, за да са гледаеми битките им знаят, че е важно да има интрига иначе , нема спонсори и за това се съгласват да участват с каквито там роли им дадат .имат и награда
г) най-циничния вариант. няма никаква награда всички там са на заплата (хонорар) и игрите и сценките са просто филм като проклятието Блеър

# 2 012
  • София
Днес не успях да изгледам епизода на живо, та преди минути наваксах. Не знам кое точно беше различното между държанието на Паулина в последните два епизода, но истината е, че вчера след като обясняваше колко е добра не ме подразни повече от обикновено и дори казах, че предпочитам Елизабет и Семира да си тръгнат преди нея. Явно delusions of grandeur не ми пречат, но да гледам как агресор напада някого и хората около него го насърчават и му ръкопляскат, това ме вбесява. Визирам Паулина и Ралица, не толкова Стратимир дори. Първата си мисли, че ако повтаряш едно нещо 100 пъти, то става истина и ако обиждаш хората в очите, то е някак по-благородно. Не се спря, не престана да ги нарича страхливци, глупаци и какво ли още не, при всеки удобен и неудобен момент и Ралица влиза в тона ѝ, подиграва се на Валентин, пита го що за човек е, смее се. Падение. Не всичко им го диктуват в ухото, част от простотията си е лично тяха. Отгововрът ми в предходната анкета вече отразява на 100% мнението ми. Не просто не я харесвам, непоносима е за мен. Заедно с водещата.

Самата битка за спасение беше подигравка с усилията на играчи като Ваня и Пламен. За 5 минути малката злобарка спечели 50 гроша, и все пак добре, че имаше свидетели, че Паулина, след като зае второто място и се спаси, бе способна да се върне и да обясни на племето си, че е стояла 4 часа със счупен крак преди Βήτα да ѝ отнеме кесията под носа.

На фона на останалите събития в епизода дори не ме впечатли, че Мани смята, че има две битки, в които се е представила безупречно. Това, че тя смята, че не е провалила две битки, пак е по-близо до реалността от мнението, което Паулина има за себе си.

Забелязах и нещо положително (най-сетне), Мартин обясняваше, че си е намерил вечеря и няма търпение да я сподели със следващия изгонен. Purple Heart Струва ми се, че Мартин си е такъв и това не е сценарий. Един по-различен отшелник.

# 2 013
На мен Паулина ми напомня на Веско ТъПанчев. Същото самочувствие, има се за велика, силна, умна ... бла бла ... Ама как така някой ще номинира силен играч като нея? Недопустимо!!!

# 2 014
  • София
Веско все пак стигна до подстъпите на големия финал в неговия сезон и си се раздаваше в битките. Да, натрупа някои неприятни загуби от Юлиян и Добата, но си бе силен играч каквото и да си говорим. Наскоро спечели заедно с Роберта и онлайн формата, 'Максимал Реванш' на Гуспата. Нерде Веско, нерде Паулина. Wink

# 2 015
  • София
Черната Семира? Понякога ми се иска да сме САЩ дето яко ще го подхванат за расизъм и ще го одрусат с някоя глоба Димо.
Поредната простотия, излязла от устата на Димо. Не знам неудобно ли му стана, но след това се захили и каза, че се опитвал да я разсее.

# 2 016
Съвсем малко ще изляза от темата, но просто Ютуб реши на случаен принцип да ми препоръча това клипче. От 0:57 нататък може да видите Стоян преди 8 години. Smiley

# 2 017
  • Sunshine state
Вальо все повече ме кефи. Заслужава да опука Стратимир в битка. А Полито е много кухо парче.
Валентин няма шанс да опука Стратимир. Същия кашкавал като Туджаров. А освен, че са супер слаби за мъже, са и клюкарки и интригантки. От жени в мъжки тела направо ми се повръща.
Абсолютно съм съгласна с това мнение. Не знам за Стратимир дали е влюбен, или не, но тия двамата са като две баби на пейката в махлата. Колкото Паулина е злобна, толкова и Семира, никаква разлика. С това искам да кажа, че едностранчивия хейт към Паулина и Ко не го разбирам. Много са ми противни вече Приключенците и не искам да взимат битка оттук нататък. Да си висят на реката и да се разправят.

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 01:47 от Pupitka

# 2 018
  • Варна/Лондон
Има ли още някой да вярва, че Пулина е с болен крак? Ако беше така, играта щеше да е друга, а точно защото беше с крака, така госпожата изпъкна, та да имат очи да ни я пробутват още дълго време. И тоя нейния паж, бая е лапнал стръвта 😁

# 2 019
  • Sunshine state
Мани и репликете й към Стоян са направо без коментар.. Пръдлата вика на носача си пръдльо. 🙄🤣

Скрит текст:
Прочетох спойлера относно финалистите. Еййй, Симеон сред тях... На него колко шанса ще му дадат, ако загуби на елиминация?? Нито един от тримата финалисти не ме радва, аз исках Мoрунов да победи. Андрей може да е свястен човечец, ама ми идва твърде тих и незабележим, а и толкова изпъкващ в игрите не ми е.

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 02:33 от Pupitka

# 2 020
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Откакто Алекс излезе от играта,загубих голям интерес към играта.Толкова ми е нагласено вече,че всяка битка и разговор поставям под въпрос и се чудя дали е сценарии или реално се случва..

Относно Паулина - нетърпима,високомерна персона с его до небесата и която си мисли,че света се върти около нея.Всички са й длъжни и тя е най-най.Статимир е толкова жалък и смехотворен милия..прислужничето на графиня Паулина.
Браво на Валентин как майсторски си я саботира по правилата.

Моят фаворит е Андрей.От първата битка до последната ще го подкрепям.

# 2 021
Мани според мен разчита, че Калоян ще я носи оттук насетне, така че вече може да си обижда Стоян на воля Simple Smile много искам да видя играта, в която ще го смачка.
Явно от екипа не са се усетили за гафа с черната Семира (което е супер тъпо), иначе щяха да го изрежат разбира се...

# 2 022
Добре де, защо смятате автоматично, че ако някой не харесва/не понася Паулина, автоматично е фен на Семира?

# 2 023
# 2 024
Гледам аз битката, отпада Семира и остават само Ели и Поли да държат дамаджаните. И започвам да недоумявам от какъв зор Вальо търчи, а не седне демонстративно. Свършва мъчението и се почва якия хейт, че се разхождал, не си давал зор. А на мен от моята си камбанария изглеждаше, че изобщо не е така. И си викам, я да видя колко толкова не си е давал зор Вальо, че всички го плюят. Гледам отново и правя две снимки точно преди да изтърве Паулина. Та доста вода е налял, не трябваше да се презорва толкова Grinning
Обачеее, сериозно ли? Тези от продукцията дори не са си направили труда да намерят еднакви дамаджани! Не съм мнителен, но в това предаване......

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 07:42 от ESPACE

Общи условия

Активация на акаунт