💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 381
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 980
Няма кой знае каква разлика в нивото на течността при двете, да не кажа хич.

# 1 981
Скандалджийки са и Семира, и Паулина, а към тях включвам Неделчо и Мани.
Отбор Скандали

# 1 982
Май няма много смисъл да спорим. В днешно време повечето хора са с убеждението, че все някой им е длъжен. Имам наблюдения и в работата - разни келеши с нулев опит си вярват, че с минимални усилия трябва да получат всичко. Арогантни, нахални, глуповати, но трябва някой да ги бута, за да вървят нагоре - според тях.
Паулина е същата - останалите са длъжни да я пазят като е контузена, да я слушат, да й се обясняват на номинации, но да изтъкват причини, които да се приемат от Паулина. Длъжни са да я смятат за най-силна и периодично да й го казват.

# 1 983
Каква силна и пряма жена е Паун-лина? Арогатно и нагло същество, нетърпящо чуждо мнение. Всички са й длъжни. Че защо? Енергиен вампир.
Имала съм такава колежка преди години, все "Аз съм по-по -най, аз съм най-добрата, аз правя всичко, аз съм винаги права..." Пък останалите седим и пляскаме с ръце. Търпиш, стискаш зъби, гледаш да си над нещата, прибираш св в къщи и си го изкарваш на домашните. И накрая яхваш метлата и поставяш нещата на място.
Ако някой ви дудне на главата постоянно дали бихте издържали?

# 1 984
Аз не харесвам нито СеКира,нито СоПолина,но от двете зли,предпочитам СеКирата. 🤣 Онова русото хич не ми харесва като характер и поведение и не мисля да се обяснявам на някой що я хейтя. 😊

# 1 985
  • London
Тоя едва влезе, а вече го е разтресла звездоманията.

Паулина ми е крайно неприятна наистина. Много натоварващ човек. Стратимир е хипер глупаво момче....Рабухчиев явно е решил да тъче на два стана.Joy

# 1 986
Направих статистиката за изминалата седмица.
За разлика от предходните два сезона на този етап от играта сега има само един човек, все още в играта без нито една спечелена точка. Точките този сезон чисто статистически много по-равномерно се разпределят.

@deivi - Не виждам Поли като енергиен вампир.

# 1 987
  • Sofia
И Поля и Семира са супер дразнещи, разликата е в "оръжията", които използват за да го постигат. Първата - виклива, високомерна и изключително невъзпитана, с огромно его, високо самочувствие, и мания всички да я харесват, втората с арабска хитрост, прикритост, пресметливост, лицемерие и лукавство. Не мога да отрека, че кастът тази година е право в десетката, кой, от кой по-дразнещ участник, а затова се изисква талант. Сеирите, които ни спретват участниците къртят! Женският пазар пасти да яде!

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 00:13 от Crystal_Noir

# 1 988
  • Вестерос
Манито е без точка нали? Ама тя пък спечели елиминация, значи има някаква хаха

# 1 989
Май няма много смисъл да спорим. В днешно време повечето хора са с убеждението, че все някой им е длъжен. Имам наблюдения и в работата - разни келеши с нулев опит си вярват, че с минимални усилия трябва да получат всичко. Арогантни, нахални, глуповати, но трябва някой да ги бута, за да вървят нагоре - според тях.
Наистина, хората сме мн. различни! Абсолютно подкрепям това Ваше мнение, но с обратен знак - Самира. 🙃
Но пак се изкушавам да попитам: Според Вас Паулина с мин. опит ли постигна всичко или се раздаде на макс и спечели доста игри?

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 00:05 от MoSt new

# 1 990
Манито е без точка нали? Ама тя пък спечели елиминация, значи има някаква хаха
Само Стратимир още не е открил сметката си.

# 1 991
  • Вестерос
Тъй ли, хммм 😁

# 1 992
Ама не ви ли е ясно вече, че Елизабет победи  заради Вальо!?
Не носил, не тичал и т.н.
С това продънено канче как пък няма да си хабя силите за някой, дето предния ден ме е вадил от обувките.Айде де! Пък как се обяснявал-ами ще се обяснява както си ще..Единствено ме е яд, че се опитва да бъде умерен.Ако беше някой в момента,в който си отвори устата да му иска сметка, директно влиза там дето слънце не огрява.
А относно битката много хора ,тук я предизвестиха  още снощи.Габи, въобще не беше на себе си и едва ли е от мухите и комарите.
 В Потрес съм от водещите.Димо удари дъното.
Не гледах началото и затова изпуснах Мани, но явно са хвърчали гущерчета и змийчета!
Марти е такава душичка и вечеря за гости приготвя.Жалко, че по нашите ширини такива хора ги смятат за ...

# 1 993
Единствено ме е яд, че се опитва да бъде умерен.Ако беше някой в момента,в който си отвори устата да му иска сметка, директно влиза там дето слънце не огрява.
Ми именно де. Просто не му стигат сантиметрите на Валентинчо за тия неща, ако ме разбираш. Малко като онзи Давид на Елеонора ми е, ако го помните. Само визуално създава впечатление, че е лъв, а всъщност е такова зайче милото.

# 1 994
  • London
За мен Семира си би честно, тия глупости с на кой не му се играело е много обидно за победителя. Сигурно само Поли като излезе и на всички им се играе.....хайде малко трезва преценка.

Полина къде е тръгнала да се бори на баланс с гимнастичка? И аз да съм на Вальо зор няма да си давам.....какво му дреме на него за Поли. Нещо длъжен ли трябва да й е?

Общи условия

Активация на акаунт