💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 322
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 890
  • Испания
Дали симулира Габи, според вас? 🤔

Семира усети камерата и започна да минава странично.

Габриела вече започна да мятка топчетата на земята.

# 1 891
Реално с капитанския глас са 4-3
Е да де, но всеки ще гласува за капитан от неговата си коалиция, и пак стигаме до равен резултат.
Освен ако няма някоя изненада.

# 1 892
Не е необходимо за играта да им снимат задниците.

Така ли? А го правят от самото начало - я задник, я цици. И операторите само това дебнат Wink 
Аз се чудя как пък една не се случи с тежък мензис в тези игри. Няма как да се чекнат и напъват в тези прилепнали трика в такъв случай...

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 22:17 от Черна станция

# 1 893
По - правдоподобно се "старае" Габи тогава, в сравнение с мис Ели. 😜

# 1 894
Дали симулира Габи, според вас? 🤔

Абсолютно, но доста по-добре от мис Ели.

# 1 895
Предполагам всички взимат хапчета да не им идва.. Thinking

# 1 896
Реално с капитанския глас са 4-3
Е да де, но всеки ще гласува за капитан от неговата си коалиция, и пак стигаме до равен резултат.
Освен ако няма някоя изненада.
При 3-3 решава стария капитан кой да е новия капитан.

# 1 897
И все пак добра игра на Семира. Очаквах по-слабо представяне от нея. Може би тя ще спечели и ще вземе парите. И нека - искам П. и С. да се изядат от яд.

# 1 898
Малееее, колко сте се надъхали от това нагласено шоу... Големи страсти се вихрят.

# 1 899
  • Варна
Габи играе проформа. Ужасно е за гледане, но една идея по- добре се получава в сравнение с мис Ели. Simple Smile

# 1 900
Черната Семира? Понякога ми се иска да сме САЩ дето яко ще го подхванат за расизъм и ще го одрусат с някоя глоба Димо.

# 1 901
Черната Семира? Понякога ми се иска да сме САЩ дето яко ще го подхванат за расизъм и ще го одрусат с някоя глоба Димо.
По-скоро тук имаше в предид като черната овца на племето. И не виждам нищо расистко в изказването му.

# 1 902
После ще чета и коментирам играта.
Сега само да изкажа възмущението си от гащите на Красима в задника, но то беше засенчено от репликата на Димо....
На други места по света  и внуците му ще плащат за нея...

# 1 903
Чета и не вярвам на ушите си... Паулина ли е енергиен вампир или Семира, която е манипулативна със самочувствие без покритие и определено по-слаб играч от Паулина.. Семира е и нагла, на всеки коментар на водещите тя отговаря супер нагло...

# 1 904
На мен пък ми харесва на Семира дупето как подскача като тича. И като цяло ми харесва на външен вид Grinning

Общи условия

Активация на акаунт