💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 285
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 2 100
Хм, Ани Владимирова не беше ли психолога още от първите ББ на ТЪпарев? Била е и във Фермата при И&A ?

# 2 101
  • London
Явно с Габриела са си запазили добрите отношения и след играта.

Мен ако питаш това с колко били силни и заради това ги пращали си беше кьор фишек. Оттам насетне и аз най-вероятно бих си имала едно наум за тия хора. Тепърва ще видим за какво става на въпрос най-вероятно.....те отношенията не се късат без причина.

Аз без да искам отворих спойлъра, не исках да знам ама уви.....така е като в темата има такова инфо. Само ще кажа, че не му вярвам изобщо.....запишете си го.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 102
  • София
Хм, Ани Владимирова не беше ли психолога още от първите ББ на ТЪпарев? Била е и във Фермата при И&A ?
Ани Владимирова е официалният психолог на всички сезони на Big и VIP Brother, както и на двата сезона на "Къртицата", да. Но е работила и за "Фермата", сега проверих:

Предполагам, че това е било в периода, в който се премести в bTV и водеше едно предаване, в което разказваше истории на свои пациенти "анонимно", адски етично от нейна страна.

# 2 103
Да, аз попитах на страницата на Фермата
Един бърз страничен въпрос.
Ани Владимирова била ли е част от екипа на Фермата през годините?
Да, беше психоложка на формата от първи до пети сезон включително, миналата година я смениха с тази Маги Ангелова /бившата на Слави/.

Явно сътрудничеството между нея и И&А е започнало по време на Къртицата.

# 2 104
Скрит текст:
Леко се съмнявам в спойлера - Морунов би трябвало да е част от топ 3. Много ми се иска Андрей наистина да е победителят. Паулина няма никакво място нито в топ 3, нито в топ 5. За Симеон ми е все тая. Най-логичен топ 3 би бил Андрей-победител, Морунов-втори, а трети-Неделчо/Валентин/някой друг силен играч.

# 2 105
На мен много ми се искаше да видя силен играч сред жените като Ваня от миналия сезон. Не ми беше чак любимка, но много я биваше. Тези тук са тотал щета. Красима и Соня се представят горе-долу добре, но не са като Ванчето.

# 2 106
Аз нямам особено доверие на участниците, че не знаят за парите. Алекс още в кадър нагло и саркастична ги иструктира да отричат и да отговарят с "не знам" и започна да разтяга локуми за доказателства. Собственикът на парите най-вероятно е споделил с този, който го е издал на продукцията.
Колкото до това, че не можеш да намериш общ език с хора, с които те делят два вагона книги - трудно е да се напънеш да се включиш в разговора, ако останалите са по-ерудирани от теб; ако разликата е в твоя полза винаги можеш при желание да намериш език за общуване с другия. А брилянтен ум не видях да демонстрира Алекс,  или да блести с академични постижения, единствено свръх самочувствие.

# 2 107
Ваня е топ играч.
Юли също беше топ играч. Но той и играеше с лекота и мисъл, истинско удоволствие за гледане.
В този сезон само Андрей ярко изпъква с подготовката си към момента. В един от лайфовете го попитаха кое е най-трудното му бягане - отговори в Швейцарските алпи, 115 км трасе с общо 7800 метра денивелация ... Имаме шанс за първи път от започване на излъчването на Игри на Волята да имаме истински добър играч за победител. Нищо лично към Добата и Милен, но са далеч от класата на Юли и Ваня.

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 15:31 от Bengun

# 2 108
  • Испания
Ваня вече беше обявена. Публикувах тук.

# 2 109
Ваня потвърди участието си в Максимал,чакам с нетърпение новия сезон,въпреки някой неприятни персони дето ще участват.Да видим кой ще и е дружката,всички се надяваме да е Юлиян ама още няма нищо потвърдено.Относно спойлера.
Скрит текст:
И на мен не ми хареса,един финал Андрей,Морунов и Мартин би ми напълнил душата,но за съжаление инфото е уж 100%.

# 2 110
Ваня вече беше обявена. Публикувах тук.
ОО, да , пропуснал съм я Simple Smile Странно, мисля, че бях последвал Максимал в ИГ, а се оказа, че не съм Simple Smile
Супер съм доволен от каста към момента, остава само Юли да се присъедини към групата Simple Smile

# 2 111
  • Sofia
Попринцип Валентин добре номинира Полито ама да беше поне искрен. Извинявам се ама и мен някой да ме номинира щото имам контузия а предишния път да спаси друг човек с контузия и аз, щях да съм ядосана. Не е искрено, нито последователно.
Накъде в условията ли пише, че трябва да е искрен и последователен?
Така е решил, така е направил.
Както писаха по-горе, гледаме Шоо...

Ей това вече трети ден чета и се чудя,аз ли гледам различно предаване,или...?!  newsm78 
Нямало проблем,че е номинирана Паулина,ама защо не били искрени...
И поради каква причина точно трябва да са искрени?
Никой никога ли не е чувал,че точно такъв тип игри включват и стратегии,и коалиции,и уговорки,и хитрост,и задкулисни игри...и ред други неща.И това е част от играта.
Ама не е попаднала на човек Паулинка.Спасява я това,че и Туджаров,и Валентин са добре възпитани и спазват добрия тон,та не са я сиктирдосали още.
Как пък няма да я търпя да ми държи сметка и да ми иска обяснения.

# 2 112
  • Вестерос
Скрит текст:
Леко се съмнявам в спойлера - Морунов би трябвало да е част от топ 3. Много ми се иска Андрей наистина да е победителят. Паулина няма никакво място нито в топ 3, нито в топ 5. За Симеон ми е все тая. Най-логичен топ 3 би бил Андрей-победител, Морунов-втори, а трети-Неделчо/Валентин/някой друг силен играч.
Все едно аз съм го писала!

# 2 113
Ани Владимирова ми е в топ 3 за най-противните хора на екран, макар, че Ралица упорито драпа да я измести.  Владимирова, с нейния протяжен изказ и посадени джуки, отделно съмнителни професионални качества, ми е рядко неприятна.

# 2 114
Добре де, наистина ли е незаменима Ани ?
Излиза, че повече от десет години е окупирала мястото на психолог във всички реалитита в България.

Общи условия

Активация на акаунт