💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 324
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 2 040
  • Испания
Ани Владимирова и Милен Цветков по Нова за скандала с шампионите.

Не извикаха Ани Владимирова да я питат миналата година защо Екатерина е в предаването и защо е неадекватна, а ще се опитват отново да качват на дъската на позора шампионите. Ама Милен каза, че не е учуден.

Хванах се, че свърши интервюто, а аз изобщо съм изключила и не ги слушам.

# 2 041
  • SF
Направи ми впечатление една реплика на Туджаров. Най-неприятно е да номинираш някого, защото това е в условията на играта и целта на съветите, а после следва едно оправдаване и даване на обяснения "защо точно мен!"

Така, както Стратимир няма да номирина Паулина, така Туджаров няма да номинира Валентин. Страх го било, защото Паулина е силна. Паулина е силна, но Рабухчиев е по-силен. Тоест, страхливците би следвало да номинират Рабухчиев, за да го отстранят. В момента са по 7 участника в племе от общо 8. Все още не са на етап да се чистят силните, а да ги пазят.

Ако бях част от племето, на съвета бих номинирала Паулина. Мотивация за номинацията - защото много пита "защо мен!". Или тя да си измисли някаква и да я каже.

# 2 042
Попринцип Валентин добре номинира Полито ама да беше поне искрен. Извинявам се ама и мен някой да ме номинира щото имам контузия а предишния път да спаси друг човек с контузия и аз, щях да съм ядосана. Не е искрено, нито последователно. Ето Милена си кажа, че не са близки с Поли и затова я номинира.
Относно Семира тя не пусна делвата щото не може просто прецени, че Габи е лесен противник за да си спечели грошове. Хитра и пресметлива е СеКира 😁 играе си играта. Видя се че с баланс и точност не е хич зле, а лодката си я дърпаше като за добро утро. Хич не видях много да се зори, нищо че Димо повтаряше едва ли не колко й е трудно. Противно на всички тук аз пък харесвам и Семира и Поли по своему.

# 2 043
Смайли, и аз не ги слушах внимателно. Ани си говори едни и същи неща от години, само променя имената и конкретните ситуации. Запомних само това, което Милен каза - че и той би постъпил като шампионите по отношение на храната.

# 2 044
  • SF
От продукцията така и не са разбрали как е станала доставката на чувалите, кой я е плащал и толкова ли не е могло, като си се навил да си ятак и да доставяш храна, парите да ги получиш месец и малко по-късно, а е трябвало да се носят пари в чорапки. Касов бон ли е имало в чувала? Не стана ясно каква е била идеята на пари в чорапи. Елена откъде е знаела, че има вариант да се плащат доставки?

# 2 045
  • Испания
Смайли, и аз не ги слушах внимателно. Ани си говори едни и същи неща от години, само променя имената и конкретните ситуации. Запомних само това, което Милен каза - че и той би постъпил като шампионите по отношение на храната.

Явно го бяха взели, за да влезе в общия тон, ама той ги издъни.

# 2 046
Поли за мен си беше номинирана поради лична неприязън, която е напълно разбираема. Меко казано е неприятна за гледане 😏 Между Габи и Семира, вчера бях за втората. Сега сериалът с разправии те при сините може да продължи. Гледах малко от т. нар. лайф на Стратимирчо и Паулина. Не ми беше много интересно как се оправдават, и предположих, че в предаването ще излъчат още скандали. Както и стана 😏

# 2 047
  • London
Мани според мен разчита, че Калоян ще я носи оттук насетне, така че вече може да си обижда Стоян на воля Simple Smile много искам да видя играта, в която ще го смачка.
Явно от екипа не са се усетили за гафа с черната Семира (което е супер тъпо), иначе щяха да го изрежат разбира се...
Е, какво му е на черната Семира? Имат предвид чернокоса предполагам......

# 2 048
  • Испания
Добре, де! Да не мислите, че Ралица /която пее в един хор с Паулина/ ще приеме мотив за номинация "Не ме кефиш", "Непоносима си и искам да изхвръкнеш със 100"? Затова и се чудят какъв мотив да измислят. Не дай, Боже, на Ралица да не ѝ хареса мотивът! Ще ги върти на шиш до разсъмване, пък после ще режат с ножицата и ще монтират това, което им допада.

# 2 049
  • София

Явно го бяха взели, за да влезе в общия тон, ама той ги издъни.
Извинете, но съм объркана... Как Милен Цветков???
Запис ли сте гледали?

# 2 050
Попринцип Валентин добре номинира Полито ама да беше поне искрен. Извинявам се ама и мен някой да ме номинира щото имам контузия а предишния път да спаси друг човек с контузия и аз, щях да съм ядосана. Не е искрено, нито последователно.
Накъде в условията ли пише, че трябва да е искрен и последователен?
Така е решил, така е направил.
Както писаха по-горе, гледаме Шоо...

# 2 051
  • Испания

Извинете, но съм объркана... Как Милен Цветков???
Запис ли сте гледали?

Милен - победителят от миналата година. Фамилията му е Цветков.

# 2 052
  • София
Уф, Sistem eror писа Милен Цветков....

# 2 053
  • SF
Дали й харесва мотивът на Ралица или не, няма никакво значение. Задава уж някакъв провокативен въпрос, участникът отговаря и тя продължава със следващия участник. Едни такива незавършени спорове и дискусии. Ралица не е сложена там, за да им се отяжда.

Поли държи да чуе изречението "ти си по-силна и ме е страх от тебе, затова те номинирам". Ами няма да го чуе, защото никой не е длъжен да й прави подобни признания.

# 2 054
  • Испания
Много обичам да ми обясняват какво точно гледам и какво трябва да виждам.

Бъки - кучето на Елена има рожден ден. Онази вечер Алекс и Братоев я накараха да го покаже, та го видях тогава.

Общи условия

Активация на акаунт