💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 598
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 2 190
  • Испания
Симеон,Калоян и Кристина липсват от анкетата.

Знам. А ти прочете ли обяснението?

Скрит текст:
Скрит текст:
Аз бях тази, която написа, че Поля няма талия, че е трътлеста, с едър кокал и е предразположена към напълняване. Не съм длъжна, но явно се налага да се дообоснова: Хубаво женско тяло за мен означава, задължително фин глезен и добре изразена талия, нещо, което в нея не виждам. Написах също, че е предразположена към напълняване, което след престоя й в резиденцията, също е факт.
Тук въобще не става дума за това, аз как изглеждам, най-малкото защото няма отношение към темата. Simple Smile

И защото темата е за обсъждане на формата, а не на пишещите в темата. Ако някой смята, че не е така, може да се обърне към модератор.
Нямах намерение да пускам анкета, защото утре ще имаме нова тема, но щом искате... Пробвах в друга анкета и видях, че първата опция работи.

Написала съм имената на 24-имата, които влязоха в началото, без значение, че има отпаднали от тях.

Скрит текст:

Ако нямате любимец от някое племе, просто не гласувате за член от племето.

# 2 191
Всеки си има вкус и различни представи за красиво женско тяло. Нито Семира, нито Паулина ми харесват визуално. За мен красиво е тялото на Сюзън от миналия сезон. На Ваня също.

# 2 192
В интерес на истината не бях Simple Smile
И все пак Симеон е част от играта от самото начало.

# 2 193
В анкетата гласувах за Борис, Андрей, Морунов, Неделчо, Милена и Валентин. Симпатизирам им и ги смятам за силни играчи. Алекс не го добавих (вместо Борис например), защото вече не е във формата. Мартин също е готин, а и не е толкова слаб. Красима, Елизабет, Рабухчиев също са от по-силните играчи (за Елизабет всъщност се колебая).

# 2 194
  • Испания
В интерес на истината не бях Simple Smile
И все пак Симеон е част от играта от самото начало.

Знам.

Може ли аз да преценя каква анкета да пусна и кого да включа?

# 2 195
Андрей, Елизабет, Морунов, Туджаров, Паулина. Тези петима от мен.

Може ли аз да преценя каква анкета да пусна и кого да включа?
Да Смайли, разбира се.

# 2 196
  • София
От "Шампиони" любимци са ми Александър и Елена. От "Бойци" - Неделчо и Мартин. Нямам любимци от "Приключенци", съвсем в началото симпатизирах на Стратимир.

# 2 197
Гледала съм само първи сезон. Тогава бях от "лагера" Simple Smile на Юлиан. Не знам как е било във втори сезон, но тук не виждам някой играч, който да се откроява от другите като комплексен- сила, умения, представяне.  Нямам уау фаворит.

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 23:41 от Хоп-Троп!

# 2 198
  • Sofia
Аз гласувах за Борис, Андрей, Морунов, Мартин и Валентин, като последният малко си го изсмуках от пръстите.

# 2 199
Милена пък на мен ми е много кльощава за еротична танциорка - тя е плоска като дъска и честно казано нищо еротично не виждам в нея.
Поли е секси, но може би проблема крака я е обездвижил. Действително може да е качила кг, ама не в никакъв случай дебела.

# 2 200
  • София
Аз съм с единствения засега глас - нямам любимци. Наистина този сезон нямам фаворит. Има поносими и непоносими участници Simple Smile

# 2 201
  • Sofia
Поля не е дебела в никакъв случай. Просто структурата й е такава, че ако спре режима и роди едно-две деца, ще е доста по-зле положението. Определено внимава, какво, кога и как яде.

# 2 202
Хайде някой да се прежали и цъкне на Мани, че ще ни блокира анкетата, ей! 😁

# 2 203
  • Испания
По-предишната Паулина я развали.

# 2 204
  • London
А Симеон защо го няма в анкетата?Joy

Общи условия

Активация на акаунт