💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 468
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 2 175
А каква е, и тя ли е дебела?

# 2 176
  • London
Никой не е казал, че са дебели. Коментираме, че:
- умират от глад и ядат уж само джанки, и по едно рибенце,
- а в същото време наддават видимо.
Тоест явно нещо не е наред с легендата за глада.

Аз прочетох далеч по-цветущи коментари( като тромава с тресящи се телеса). Ама всеки си знае какво да пише....Аз само повдигам вежди и така.

# 2 177
  • Sofia
И Паулина, и Семира са ми с перфектни тела. Как някой може да каже, че са безформени, умът ми не го побира...

# 2 178
  • София
Сложила е едно 2-3 кг Поли в резиденцията, мхм.
Ще има време да ги свали съвсем скоро, едва ли за трета седмица ще останат в резиденцията Simple Smile

Надявам се, че няма да са пак в резиденцията, но не защото имам против това племе, а защото винаги ми е по-интересна реакцията на участниците, когато сменят територия. За това ми се иска в понеделник приключенците да са в стопанството, бойците на реката, а шампионите в резиденцията. Да, последните вече са били на тази територия, но не и бившият отшелник, а ще ми е любопитно да го видя в ситуация, в която няма да се налага да "оцелява".
А, за битката от петък - очакван резултат за мен, Габи си беше взела решението да си ходи, така че никак не се изненадах от победата на Семира. Единственото което ме изненада беше реакцията на Стратимир, който се изказа против Валентин как не е играл и искал Поли да падне, а в същото време пожела успех на Габи, а не на Семира. Тоест според него Валентин трябваше да се раздаде и да търчи като изоглавен, за да помогне на Поли да вземе още грошове (което Вальо не направи и логично, след като не иска), защото тя е от неговото племе, но самият Стратимир не можа да се пречупи и просто да каже едно успех и на Семира.

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 22:52 от gg__

# 2 179
За мен Пулина качи кг докато са в резиденцията. Прави ми впечатление и, че, когато е възможно винаги играе с горнището на анцуга завързано на кръста. Явно и тя се усеща. Иначе не ми се струва дебела. Съвсем нормална жена си е, но просто няма талия.
Смайли, пусни някоя анкета да се позабавляваме през уикенда Simple Smile
Не съм аз за такава игра. Начииии не знам как бих успяла да си държа устата затворена, заради договор и неустойки. Особено като гледаме какви сценарии жалкарски ги карат да разиграват.
В итнерес на истината при представянето Алкес ми стана супер противен, но в процес на краткото му участие ми хареса много, без последната му изцепка със знамето. Валентин ме изненада как се представя в игрите, а и видимо е доста образован и интилигентен. Това са ми двамата участника, за които си промених първоначалното впечатление. За другите или и тогава, и сега са ми абсолютно безразлични, или атнипатични, или симпатични.

# 2 180
  • Sunshine state
Съгласна съм с Ла Катрала. Тресящи се сланинки, шишкава.. Направо съм в шаш. Нито една от жените там не е дори близо до шишкава. Доста абсурдна представа за нормално женско тяло.

# 2 181
Да, едва ли някой мъж ще определи Паулина като с висящи гърди и телеса 😁
Обаче това жените са старшна работа и после се оплакват, че някой стигнал до анорексия или имал комплекси. Но иначе пък в реалния живот всички са кралици, мис свят и другите жени със самочувствие ги дразнят.

# 2 182
  • I want it all and I want it now.
Симира е доста неприятна, като личност. Самата и физиономия изльчва злоба

# 2 183
  • London
Pupitka, именно ако те са шишкави аз да се готвя за Мис Макси Шоу.Stuck Out Tongue Winking Eye

Гърдите са й нормални на Поли.....после се питат някои защо всичко е силикон? Ами защото ей така се коментира естествената гърда...., А тя каква да е? Само плоски бюстове не ги хваща гравитацията.

# 2 184
Ахахаха, прочетох поста на Хоп-Троп! до анкетата и хвърлих едно око на нашата.
С облекчение мога да кажа на тези, които симпатизират на Мартин, че срещата му с трите хикса и Вин Дизел се отлага според мнението на мамите Simple Smile

# 2 185
  • Sofia
Аз бях тази, която написа, че Поля няма талия, че е трътлеста, с едър кокал и е предразположена към напълняване. Не съм длъжна, но явно се налага да се дообоснова: Хубаво женско тяло за мен означава, дълъг крак с фин глезен и добре изразена талия, нещо, което в нея не виждам. Написах също, че е предразположена към напълняване, което след престоя й в резиденцията, също е факт. Тук въобще не става дума за това, аз как изглеждам, най-малкото защото няма отношение към темата. Simple Smile

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 23:28 от Crystal_Noir

# 2 186
  • Испания
Скрит текст:
Аз бях тази, която написа, че Поля няма талия, че е трътлеста, с едър кокал и е предразположена към напълняване. Не съм длъжна, но явно се налага да се дообоснова: Хубаво женско тяло за мен означава, задължително фин глезен и добре изразена талия, нещо, което в нея не виждам. Написах също, че е предразположена към напълняване, което след престоя й в резиденцията, също е факт.
Тук въобще не става дума за това, аз как изглеждам, най-малкото защото няма отношение към темата. Simple Smile

И защото темата е за обсъждане на формата, а не на пишещите в темата. Ако някой смята, че не е така, може да се обърне към модератор.

Нямах намерение да пускам анкета, защото утре ще имаме нова тема, но щом искате... Пробвах в друга анкета и видях, че първата опция работи.

Написала съм имената на 24-имата, които влязоха в началото, без значение, че има отпаднали от тях.

# 2 187
Полито е супер секси мацка. Може да е кофти човек, може да е със самочувствие но самото излъчване крещи сексабил. Разбирам да се обсъжда държание на участниците но външният им вид говири за женска злоба и завист.

# 2 188
Симеон,Калоян и Кремена липсват от анкетата.

# 2 189
  • Вестерос
И Паулина, и Семира са ми с перфектни тела. Как някой може да каже, че са безформени, умът ми не го побира...
И аз, но само отбелязах, че видимо Поли е качила откакто са в резиденцията. Да се тресе нещо, аз не съм видяла.

Много трудна анкета, реших, че задължително за себе си ще дам по два гласа за всяко племе, както се иска, та:

Шампиони- Андрей и Красима
Бойци- Морунов и Неделчо
Приключенци: Милена и Валентин

Общи условия

Активация на акаунт