💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 760
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 735
След днешния лайф с Алекс ще кажа само, че го харесвам още повече. БРАВО и респект към момчето! Лайфът му само още един път потвърди това, което си мисля - телевизията е мощен канал за манипулация и ще ти покаже това, което ИСКА да видиш, но не и двете гледни точки. Евала, че не ги е оставил да се гаврят на негов гръб и е отказал да участва в техните циркове.

# 736
В Гугъл мапс ако погледнете в момента северния плаж на Царево, се вижда басейна с халките и разни други препядствия.

# 737
В лайфа на Алекс от днес Красима, дали случайно или не, издаде малко информация за бъдещето на жълтите

Скрит текст:
Попитаха я защо е с розова коса. Тя каза, че е заради новото й племе, т.е. явно е отишла при бойците. От което става ясно, че жълтите са се разпаднали и са преразпределени в другите два отбора. Бамби каза, че при новото си племе не е яла наденици, а ориз.

# 738
  • Испания
Скрит текст:
Не, тя каза: "Нали вече няма шампиони!" и след това те започнаха да се смеят, че е отишла при бойците.

# 739
Смайли, може и аз да не съм доразбрала.

# 740
А Алекс потвърди това, което много пъти се е обсъждало тук. Че целта на продукцията е била да разпадне Шампионите, тъй като са били силно и сплотено племе и при тях не е имало караници и интриги. А това не се харесва на продукцията, те искат сеир. Жалко, че разпадат най-добрите отбори. В първи сезон Прабългарите, във втори- Ловците и сега и Шампионите ги съсипаха отвсякъде.

# 741
  • Испания
А Алекс потвърди това, което много пъти се е обсъждало тук. Че целта на продукцията е била да разпадне Шампионите, тъй като са били силно и сплотено племе и при тях не е имало караници и интриги. А това не се харесва на продукцията, те искат сеир. Жалко, че разпадат най-добрите отбори. В първи сезон Прабългарите, във втори- Ловците и сега и Шампионите ги съсипаха отвсякъде.

Както и това, че с панаира вчера са искали да замажат нагласената битка от петък.

То трябва да е сляп човек, та да не го види.

# 742
В този сезон, както и в предишния, нямам фаворит. Вероятно заради гаврата с Юлиян в първия сезон. Алекс беше участникът, на когото симпатизирах най-много, и снощи му се ядосах, че ме лиши от тръпката да стискам палци на някого. Не трябваше да избухва, колкото и да е бил провокиран. Спокойно, хладно, със сарказъм, ирония и ехидност щеше да е много по-убедителен.
Смятам, че е много интелигентен човек и може занапред да създаде проблеми на продукцията. Поне се надявам да се случи. Благодарение на Алекс вече си имам фаворит, даже двама - Андрей (когото уж не харесвах) и Борис. Grinning Твърдо искам победителят да е от отбора на шампионите/жълтите.

# 743
В този сезон, както и в предишния, нямам фаворит. Вероятно заради гаврата с Юлиян в първия сезон. Алекс беше участникът, на когото симпатизирах най-много, и снощи му се ядосах, че ме лиши от тръпката да стискам палци на някого. Не трябваше да избухва, колкото и да е бил провокиран. Спокойно, хладно, със сарказъм, ирония и ехидност щеше да е много по-убедителен.
Смятам, че е много интелигентен човек и може занапред да създаде проблеми на продукцията. Поне се надявам да се случи. Благодарение на Алекс вече си имам фаворит, даже двама - Андрей (когото уж не харесвах) и Борис. Grinning Твърдо искам победителят да е от отбора на шампионите/жълтите.

Права си,  но постави се на негово място.Съвсем неочаквано се нахвърлиха върху него,  изкараха го едва ли не най-големият престъпник в света.А казаха,  че е имало и още много неща,  които не сме чули.Лесно ни е на нас пред телевизора да казваме,  че е трябвало да запази спокойствие,  трудно е когато се опитват да те сравнят със земята.

# 744
Алекс щяха да го махнат по един или друг начин, поне сам си тръгна.
Още ми е смешно как Ралица с назидателен тон на начална учителка пита Алекс за сочната наденичка😁

# 745
Така е, пред телевизора е лесно. Аз по себе си съдя - когато ме изкарат от равновесие, обикновено не викам, а говоря тихо, саркастично и ехидно. Grinning Но ако ми спретнат такъв другарски съд, и то пред тв камери, не знам... сигурно ще реагирам като него.

# 746
Хм, тази Капитанска битка изглежда поне на пръв поглед нова.

# 747
  • Испания
Значи това мяукащото отрязало всички съплеменници и ходи да гледа епизодите с членове на другите племена. Интересно дали знаят какво представлява. Имам набито око. Неслучайно не я харесах от самото начало.

# 748
Малко, лигаво, предателско същество. Обаче вярно как пред племето не казва нищо, а в синхроните ги оплюва. Поне вече са осъзнали що за стока е.

# 749
Стоян, Неделчо,Туджаров,Паулина и Елия са се събрали да гледат новия епизод.

Общи условия

Активация на акаунт