💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 776
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 720
Благодаря на Smileys, благодаря и на Алекс. Затвърди ми се мнението за продукцията.

"Освен това изкарват голи снимки на членове от други племена." Flushed

# 721
  • София
Мани, Паулина ама Елизабет ги удари в земята.

# 722
Хайде и Елизабет заминава при Паулина. Участници няма да останат дето да харесвам.

# 723
  • София
"Освен това изкарват голи снимки на членове от други племена." Flushed
Прозвуча така сякаш Александър смята, че продукцията е разпространила снимката на Соня. Тук по-скоро смятам, че греши и снимката е разпространена от някого, на когото Соня я е пратила в миналото.

# 724
Елизабет е къртицата🙂, дано да си е струвало.
Да не пробутат нея за победител?

# 725
  • Sunshine state
Все си викам няма как повече да изпаднат тия продуцентчета, но те рият, ли рият надолу. Много грозна история и то представена по подобен заядлив начин. Rolling Eyes

# 726
Много искам да видя как точно е протекла вечерта🤔

# 727
Все си викам няма как повече да изпаднат тия продуцентчета, но те рият, ли рият надолу. Много грозна история и то представена по подобен заядлив начин. Rolling Eyes

Кой?Тупарев ли не може?Wink Не му знаеш възможностите.Всъщност не е чак толкова грозна история,  но грозно ни я показаха.Пратили хора да гладуват,  те се опитали да си вкарат храна.Е не е заговор за убийство.Но продукцията така отиграха нещата,  че стана грозно.

# 728
# 729
Смайли, благодаря! 😊

Така, така, всичко излиза точно така, както предполагах. Елизабет дори няма да коментирам.
Не разбрах, имало ли е обиди към Алекс от членове на другите отбори, които са ни били спестени? Там, по време на снощния панаир.

# 730
Мога да се обзаложа, че победител ще е Морунов, а Поли и Бети ще са доста напред. Ни Андрей, ни Борис има шанс. Удобни хора им трябват.

# 731

И аз много бих искала да видя. Иначе не разбрах от продукцията ли са обиждали детето на Андрей и са споменавали майката Алекс?

# 732
  • Испания

И аз много бих искала да видя. Иначе не разбрах от продукцията ли са обиждали детето на Андрей и са споменавали майката Алекс?

Не. "Умни" зрители, които мислят не с главите, а с телевизорите си.

# 733

Искате,  но ще видите това което е монтирала продукцията.

# 734
Чакам с нетърпение днешния епизод , дали ще ни покажат още скалъпени кадри от аферата
 " Алекс и чувалче" ?
Или само  "Алекс, гладен и надменен"?

Сигурно ще предложат нещо на Алекс за да спре с лайфовете. И ще му дадат възможност да им тегли още една....

Поли ми се губи от фокуса, липсва ми да помяучи мазно, мазно. Няма ли да победи някой, да блесне някак...Чакам.

Общи условия

Активация на акаунт