💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 103 983
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
На вас на какво ви прилича??
Скрит текст:

На тест за бременност?! Joy На (не)използван дамски тампон?

Аз също не смятам, че някой от списващите тук си е позволил да сипе обиди по адрес на Паулинка.
Е, имаше обидни думи, разбира се. "Полска пръчка" и какво ли още не; и по-силни епитети бяха използвани, просто не ми се рови назад да търся. Ако тук е така, представям си във Face-а какво е било.

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 23:00 от Blаck Cat

# 76
Кой е ИГ на Александър?

# 77
# 78
Здравейте на всички! От сезон 2 ви чета и за първи път се включвам. Доста често коментарите ви са ми по-интерсни от самото предаване. GrinningGrinning
Включването ми е по повод на въпросната конспирция… направих скрийншот на промо видеото, но не мога да разбера какво държи Ралица.. На вас на какво ви прилича??
Скрит текст:

Какви ли не спекулации се изписаха.  То е ясно какво е. Ламинаторът на Мани. За руски обем. Откраднат от противников отбор, за да си разкрасят жените, че МаниТу е единствена и неповторима, а другите линеят от завист, черна, като реката. 😁

Втори ден чакам Неделчо да пусне епизод за последната битка, за да разбера неговия прочит, но не би.  Щекотлива тема е за всички участници и малцина се осмелиха да изразят отношение.

Благодаря за чудесното оформление на темата! 😉

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 22:58 от _Hope_

# 79
Записвам се! Страхотна тема, Смайли! Благодаря! Heart Гласувах за Приключенците!

П.с Аз нарекох Паулина полска пръчка-поведение,говорене,подмазване, лиготия, простотия, самочувствие без покритие и т.н.
Познавам Мартин, много добро момче е и се представи блестящо в елиминационната игра, не заслужаваше това.... Не може един български войник, служещ на армията да бъде унижаван по подобен начин от една полска "пееща" пръчка, която се мисли за повече от него, и тук не говоря за Тупаревските игри, а за поведението и след подарената победа! Погнусена съм!

# 80
Лелее, пък това Мани колко е плоско, като един ламинатор същински 🤣
Зле подготвено за такъв формат, некадърно, но много устато и със самочувствие без покритие... Ужасна комбинация!

# 81
  • Испания
Четох някъде, вече не помня къде, едно мнение, че ако в друга държава се случи подобно нещо с професионален войник от тяхната армия, предаването моментално ще бъде спряно и никога повече няма да се появи на екран.

И съм абсолютно съгласна. В коя нормална държава ще се позволи подобно унижение на професионален войник? В никоя. И още по-точно: никому не би и минало през ума да направи нещо подобно.

# 82
По принцип на професионалните войници би трябвало да им е забранено да участват в подобни формати, на полицаи също, за да не излагат честа на пагона. В крайна сметка това си е шоу. И би трябвало и него, и Стоян да ги изхвърлят без обяснения.

# 83
И сега с тези служебни номинирания тази седмица Маниту пак ще избута напред… и ето го финала зад ъгъла.

# 84
  • Sofia
По принцип на професионалните войници би трябвало да им е забранено да участват в подобни формати, на полицаи също, за да не излагат честа на пагона. В крайна сметка това си е шоу. И би трябвало и него, и Стоян да ги изхвърлят без обяснения.

Гледката на прегръщащите и целуващите се Влади и Тодор от сезон 2 беше незабравима. Simple Smile
Жандармерист и екс-престъпник – в едно цяло.

# 85
Това, което държи Ралица ми прилича на цигара или батерия. Иначе Polina.goranov_queen фенски профил ли е или и тази се е провъзгласила за кралица Laughing

# 86
  • Испания
Това, което държи Ралица ми прилича на цигара или батерия. Иначе Polina.goranov_queen фенски профил ли е или и тази се е провъзгласила за кралица Laughing

Фенски, но на Тъ е личен, провъзгласила се за кралица.

# 87

Гледката на прегръщащите и целуващите се Влади и Тодор от сезон 2 беше незабравима. Simple Smile
Жандармерист и екс-престъпник – в едно цяло.

Таз любов съм я пропуснала. Не съм гледала и един епизод от сезон 2 Joy

# 88
Жандармеристът Влади не му накърниха честта, както на професионалният войник Мартин, заради една певачка.

П.с Морунов също има пагони.

# 89
Аз имам чувството, че си имат квота за държавни служители, за да не  закачат продукцията докато безчинства из защитени зони. Някак си не мога да си представя, че всичкото това копане, палене на огньове, ядене на змии и влачене на техника е на 100% законно.

Общи условия

Активация на акаунт