💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 104 866
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 90
  • London
Платили са си на общината и става набързо законно.

# 91
  • София
Съгласна съм, че досега не е показала нещо повече, но реално и не е имала възможност да се изяви.  За себе си ти отговарям защо се очаква пак казвам на теория да е по-добра. Тренирала е за мен лично един от най-тежките възможни спортове и се очаква да има най-добър баланс, на изометрия също следва да е най-добра, висока концентрация, издръжливост, ловкост, гладуването съм сигурна също не й е чуждо, както и търпенето на много, много болка и то от много ранна възраст..... кой ще се похвали с това? Красима с вдигане на щанги или Мис културизъм? Могат да имат добри фитнес тела и да са надули бицепс, но тая закалка хич нямат и идея каква е. Та хич няма да ме изненада малкото и нежно момиче да ги постави в джоба си когато е необходимо. Това ще стане обаче само ако действително е тренирала здраво и е била някакво що годе профи.... , ако работата е била хубава ама българска може и да не отговаря на горните ми характеристики.
Разбирам, има логика на теория (и на практика) да има тези качества. Моят коментар беше породен от това, че голяма част от потребителите я бяха посочили като най-силната участничка, а аз не съм видяла нещо, което да ме наведе на тази мисъл. Сравних я с Красима само на база представянето им в игрите, не защото харесвам последната (по-скоро обратното). Bowtie На мнение съм, че жените-участнички в този сезон са на много по-ниско ниво, що се отнася до физическа подготовка, от предните два. Или поне аз не им симпатизирам. Отначало си мислех, че Елена е добре подготвена, но не се фокусират много върху представянето ѝ в игрите.

# 92
Всъщност по-напред стигат тези, които са добри на пъзелите. Защото, ако не можеш да наредиш 6 парчета в едно цяло и много да си бърз няма да стане просто.

Елизабет не мисля, че мисли бързо и ще се справя на пъзели. Красима за сметка на това е доста комплексна.

Това не е доизмислено за мен, защото 1 час гледам как някой е напред с 10 минути и накрая на пъзел тази разлика се стопява, а даже и обрат. Така като е да им дават направо пъзелите и готово, защо да се потят.

Същото беше и със сестрите миналата година, Катя нямаше кой да я бие на тези пъзели и стоя до финала.

# 93
  • Вестерос
Според мен държи спринцовка.

# 94
  • София
Скрит текст:
По принцип на професионалните войници би трябвало да им е забранено да участват в подобни формати, на полицаи също, за да не излагат честа на пагона. В крайна сметка това си е шоу. И би трябвало и него, и Стоян да ги изхвърлят без обяснения.

Гледката на прегръщащите и целуващите се Влади и Тодор от сезон 2 беше незабравима. Simple Smile
Жандармерист и екс-престъпник – в едно цяло
.

Таз любов съм я пропуснала. Не съм гледала и един епизод от сезон 2 Joy

Игри на волята(13.11.2020) Сезон 2 Епизод 51

Скрит текст:

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
  но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението
[/color]  

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 95
Аз мисля, че това е флашка, на която се разкрива “предварително подготвената конспирация”. Първото нещо, за което се сетих като изгледах промото, беше как в Сървайвър Камбоджа, Агонцев имаше предварителни уговорки с някои от участниците да си делят парите накрая.. Сценаристите на ИВ биха копирали и това от Сървайвър/като почти всичко останало/. И сега е точният момент, както писа някой и по-рано, за да ни оттеглят вниманието от абсурдно нагласената битка в петък с някакви шокиращи новини. Освен тази, доста други теории ми минаха през ума и нямам търпение да видя утрешния епизод, за да разбера дали имам някакъв усет след толкова изгледани оцелявания, воли и ферми. Grinning GrinningGrinning

# 96
  • London
Съгласна съм, че досега не е показала нещо повече, но реално и не е имала възможност да се изяви.  За себе си ти отговарям защо се очаква пак казвам на теория да е по-добра. Тренирала е за мен лично един от най-тежките възможни спортове и се очаква да има най-добър баланс, на изометрия също следва да е най-добра, висока концентрация, издръжливост, ловкост, гладуването съм сигурна също не й е чуждо, както и търпенето на много, много болка и то от много ранна възраст..... кой ще се похвали с това? Красима с вдигане на щанги или Мис културизъм? Могат да имат добри фитнес тела и да са надули бицепс, но тая закалка хич нямат и идея каква е. Та хич няма да ме изненада малкото и нежно момиче да ги постави в джоба си когато е необходимо. Това ще стане обаче само ако действително е тренирала здраво и е била някакво що годе профи.... , ако работата е била хубава ама българска може и да не отговаря на горните ми характеристики.
Разбирам, има логика на теория (и на практика) да има тези качества. Моят коментар беше породен от това, че голяма част от потребителите я бяха посочили като най-силната участничка, а аз не съм видяла нещо, което да ме наведе на тази мисъл. Сравних я с Красима само на база представянето им в игрите, не защото харесвам последната (по-скоро обратното). Bowtie На мнение съм, че жените-участнички в този сезон са на много по-ниско ниво, що се отнася до физическа подготовка, от предните два. Или поне аз не им симпатизирам. Отначало си мислех, че Елена е добре подготвена, но не се фокусират много върху представянето ѝ в игрите.
Елена го докарва на тяло, но още издържлив културист не съм виждала. Всичко е химия и фитнес, това не е истински спорт за мен. В битка най-вероятно Елизабет ще я бие.....вече не съм убедена, че пъзели могат да решат, ако се наложи. Красима поне в това отношение сякаш малко се отсрами.

# 97
Аз се сетих за още едно възможно обяснение какво държи Ралица.
Ако си спомням правилно от миналите сезони финалния елемент на тази игра е сглобяването на рул. Според мен Ралица е възможно да държи елемент от пъзела на един от отборите, умишлено скрит от играч на Шампионите.

Хубава седмица на всички.

# 98
  • earth
В коя нормална държава ще се позволи подобно унижение на професионален войник? В никоя. И още по-точно: никому не би и минало през ума да направи нещо подобно.
Защо?

# 99
Разконспирирах ги!!!
Листче завито на руло със странни йероглифи , вътре завити кожа от змия , крачета на паяк, бутче от жаба -черна магия , за загуба на територия. Накрая ще се окаже стара виетнамска рецепта за кренвирши

# 100
  • London
Не остана много време, днес ще се разбере.Joy

# 101
  • Испания
Изобщо не ме вълнува какво държи Ралица. Днес ще гледаме поредната скалъпена история и хващане на шарани на кукичката.

Алиса - дъщеричката на Андрей днес навършва 4 години. Да му е жива и здрава сладката кукла!

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 10:17 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 102
Гласувах,че наказаните ще са приключенците;
така ми се струва на мен;
Не ми хареса това, че Паулина победи Мартин;
Тази година не харесвам никого-нито отборно , нито индивидуално;

# 103
Аз имам чувството, че си имат квота за държавни служители, за да не  закачат продукцията докато безчинства из защитени зони. Някак си не мога да си представя, че всичкото това копане, палене на огньове, ядене на змии и влачене на техника е на 100% законно.

Яденето на змии едва ли е незаконно Wink Впрочем замислете се за това:
- никой не  е снимал и показал убиването на змия.
- змията беше дебеличка и не много дълга. Смоковете и водните змии са много по-тънки и по-дълги (онази, която аз съм яла на младини също беше като дебел флумастер, а дълга). Смок с таава дебелина ще е метър и половина. Виж пепелянката и усойницата са с подобна структура, но май са по-малки.
- с оглед на горното, какво ще кажете ако е внесена замразена змия от Китай и сега са му я дали само да я опече? Хем сигурна работа, че не е заразена с нещо, в случай че не я опече добре.

# 104
  • Варна
Смайли, благодаря за новата тема, Flowers Four Leaf Clover

Много хубав колаж с Мани, много се смях на тази битка. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт