💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 707
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 900

Сега се замислих - как може актьори като Димо и Ралица да участват в тази излагация? Толкова добре ли им плащат, че си чернят добрата репутация с тези селски изпълнения?

Това е цирк, а те са актьори. Всички участници са си продали з@дниците с договор на Тъпарев и Ко.
Ако не помните, от миналия сезон участници само дето Оскари не взеха. За Аскери не говоря. Тоя не разбрал, оня не видял, ама подписали договор. Ами сори, ама сценария е такъв, а аз съм зрител - квото видя, това коментирам. Знам, че истината има две страни, но аз тази виждам. Иначе оправданието е като з@дника - всички го имаме, нали?

# 901
  • Испания
Грошовете, получени до неделя, са в първия пост.

# 902
Хайде сега всички, които през годините плюха по "Малката булка" си вземат думите обратно и отчетат сериозността на сериала. 😁
Добавям, за пръв път гледам ИВ, ще е за последно.

# 903
  • София

Скрит текст:

На мястото на Симеон не трябва ли да е Мартин? Или това е старата статистика?
Edit: Сега видях, че е от предната седмица, помислих, че предната е в първия пост, а тази е друга.

# 904
  • Испания

Скрит текст:

На мястото на Симеон не трябва ли да е Мартин? Или това е старата статистика?

Всяка неделя пускам нова тема. Това са грошовете, получени до неделя, както писах по-горе.

Ако ви се гледат събраните при Туджаров - https://www.instagram.com/globalcastaway/live/
Не мога да издържа Полина и Елия и няма да ги гледам.

# 905
Продукцията да си сложи знамето на шампионите...
Да питам ли къде точно да си го сложи?Wink))

# 906
Мдам, предложението е определено към Паулина, която сигурно ще отстреля Валентин.
А предимството дето Милена току-що спечели ще изгори напразно. Трябваше да иска грошове и още нещо…

# 907
Сторито на Туджаров:
Неделчо го раздава адвокат. Избира зрителските въпроси към Паолина и коментира кои не са политкоректно зададени. 😂
Тя пак се обяснява....Очевидно бойците са и фенове.

# 908
Оставете предложението. Кажете какво стана с лайфа на Алекс? 🤔
Ще има ли дело? 🤪
Или само на мен не ми излиза вече?

# 909
Хаха,Борис,гладен е. Smiley
Какво му има на Стоян,носи пънове,носи Мани,опъна му се дърпането?
Тук ми се струва,  че има тавтология;)

# 910
  • Sofia
Има нещо злобно, хитро, подмолно и прикрито в Паулинка. Хитра лисичка е тя, явно затова не ме кефеше от самото начало. Огромно его и високо самочувствие, демонстрациите и на двете ми е в повече. Все тя е по-по-най.. Милена пък е точно нейната противоположност, свита, тиха и кротка, която днес сложи двама силни мъже в малкия си джоб. Засега ме кефи. Simple Smile Радвам се, че Мартин победи, малка компенсация за цирка, който му спрегнаха в петък. Сценарии, какво да го правиш, шоУто трябва да продължи...

# 911
  • London
Радвам се, че Мартин си извоюва оставане, но защо не пратиха вкъщи набитото момче.....Head Band

# 912
  • Sofia
Те си къткат любимците и трудно се лишават от тях (за справка МанитУ) 😊

# 913
Радвам се, че Мартин си извоюва оставане, но защо не пратиха вкъщи набитото момче.....Head Band

Защо толкова сте му се наточили на човека? Стара се, даде каквото може, но не беше неговата игра и падна. Това беше игра за силов издръжливост, а по-сух и строен човек има предимство тук. Но нито се е лигавил, нито е мамил.

# 914
Ама ти нали знаеш, че това не го снимат в момента и Симеон отдавна е отпаднал от ролята на отшелник, не ей сега?

Подозирам различни версии и развръзки, иначе защо ще "замазват скандала с Паулина" с новия скандал .
от къде да знаят, че хората ще избухнат . Или са преценили и самите те и по съвети на пробна публика , че човека не става

Те не могат един епизод да монтират в който да скрият гафовете си,  камо ли да предвидят различни версии и сценарии.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 23:43 от biglubo

Общи условия

Активация на акаунт