💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 818
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 990
  • Испания
От лайфа на Александър, той казва, че е зодия Рак и около 13 минута, казва за предателя, че също е ял, че са били на една маса, че е бил на рожден ден и аз оставам с впечатлението, че всъщност тази храна е била един вид да се отпразнува рожденият му ден. Още повече, че той казва, че се е знаело за нея поне седмица преди това.

На рождения му ден бяха в стопанството. Това го каза в предишния лайв. Точно в деня, в който трябваше да посадят 40 дръвчета. Казали им, че ако се справят добре, ще има награда, ако не - наказание. Посадили дръвчетата и нищо не последвало - нито награда, нито наказание. Нищо не им било казано.

А какво ѝ е било работа на Елизабет да приказва за чорапите на Елена? На понасям доносниците и за мен нямат никакво оправдение.

# 991
  • London
От лайфа на Александър, той казва, че е зодия Рак и около 13 минута, казва за предателя, че също е ял, че са били на една маса, че е бил на рожден ден и аз оставам с впечатлението, че всъщност тази храна е била един вид да се отпразнува рожденият му ден. Още повече, че той казва, че се е знаело за нея поне седмица преди това.

Да си отпразнувал там рожден ден, кажи честно? Някои хора явно наистина са мислели, че са на СПА....Stuck Out Tongue Closed Eyes Какво като са знаели? Тяхно право е да го изплескат в удобен за продукцията момент.... напълно нормално е, това е телевизионно предаване. Той какво е очаквал, под сурдинка да му се накарат. Нагъл до безобразие.

Тук като скролвате в Инстаграм из профилите им вземете я питайте тази Елизабет какво и защо, иначе малко се получава като развален телефон..... Аз нейната гледна точка дотук не видях.

# 992
  • Испания
И тя ще каже с радост: "Да, аз съм доносникът".

Всеки вярва на това, което иска, но всеки трябва да е интелигентен за себе си.

# 993
  • Germany
Тя истината е една, но обикновено всеки има различни гледни точки за нея. И да, телевизията е манипулатор, сценарий винаги има, а и монтажа е приятел. От друга страна,  всеки може да се изтъпанчи в социалните медии и да изпляска каквото му падне. Рядко хората се занимават със съдебни дела за това кой, какво бил казал, а и е трудно доказуемо. Така че да продължаваме напред 😉

# 994
Искам да има ясни правила, т.е. ценоразпис за тия измислени грошове.
Например един имунитет - 100 гр., една пица - 50 гр. и т.н. И да се спазват на всеки съвет. А не на един да не се предлага нищо, а на Мани, щото им е удобна - 2 имунитета.

# 995
  • Испания
Правилата са, че няма правила. За всичко. Правилата са според зависи. Това го пишем непрекъснато.

Колко участници миналата година си останаха с грошовете, без да са ги използвали!

Последните спечелени грошове в сезон 2.

# 996
  • London
И тя ще каже с радост: "Да, аз съм доносникът".

Всеки вярва на това, което иска, но всеки трябва да е интелигентен за себе си.

Ама каква истина? Нещо конкретно аз досега не видях...., а съчинения по картинка лично аз не мисля да правя, защото може да се окажат много далеч от истината. И какво значи доносник? Хъм.... ако аз видя съперник в играта да мушка пари в чорапи, да прави някакви неща дето са много далеч от феърплей повярвай ми няма да се считам длъжна да го покривам и да му гледам тарикатлъците.

# 997
Според мен са вербували някой от ''зад кадър'' от самата продукция, който уж е решил да им помогне, но в същото време веднага е казал на продукцията. Така е станало според мен..... най-вероятно, но това което си приказваме хора са си чисти теории на вероятностите.

И аз смятам така. Затова Александър не казва в прав текст, кой им е помогнал. Ако беше просто външен човек, не виждам причина да увърта.

# 998
  • София
Не знам  защо, от първата серия останах с впечатлението,че ще има двама отшелника, а в един момент цъфва една свежа, усмихната щастлива краставичка с раничката си, след 3 седмици състезания, да участва и той.И къде и беше три седмици?И се чуди що  го  гледат накриво.

И друго ми е интересно, при  два месеца жега по над 35 градуса, защо водещите винаги са навлечени на съветите?

# 999
  • Испания
Всеки с разбиранията си. И да видя, че някой крие пари в чорапите си, няма да отида и да го наклепам. Но доносници винаги е имало. Неслучайно преди 10 ноември има различни отделения точно за такива.

# 1 000
Хъм.... ако аз видя съперник в играта да мушка пари в чорапи, да прави някакви неща дето са много далеч от феърплей повярвай ми няма да се считам длъжна да го покривам и да му гледам тарикатлъците.
В случая е съотборник преди съперник.

# 1 001
А вие пък сте толкова категорични, че точно това се е случило....

# 1 002
Това с чорапите на Елена не трябваше изобщо да го показват, ако нямат доказателства, че е закупувала храна с тях.
А ако имат такива, не разбирам защо и тя не получи служебна номинация.

# 1 003
  • London
А вие пък сте толкова категорични, че точно това се е случило....

А, де.... щото някой си казал нещо с недомлъвки и без имена.

# 1 004
Адекватното е като видиш, че някой прави нещо нередно, да съобщиш на когото трябва. Това се определя като "донос" в средите на престъпниците и българите. Тук е прието да си мълчиш, да се възмущаваш на глас и тайно да се възхищаваш на тарикатлъка му.

Общи условия

Активация на акаунт