💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 629
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 080
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Изненадах се (не знам защо) как тук веднага заплюхте Елизабет заради "предателство", само защото някой казал, рекъл, намекнал .. Нито знаем, а и едва ли ще разберем какво точно е станало, и евентуално ако е - защо и какви са ѝ били причините да го направи.

Aлекс много ясно си каза,че ги е предало едно малко,ниско човече,което е седяло на една масата с тях и са яли хляб заедно.И после добави,че Елизабет ги е блокирала всички до един от отбора.Ей така...от 'нищото'..и сега вече знаели защо.Дори и да не е искала да е част от 'измамата',можела е да не яде щом е толкова принципна,но да предава своите си хора.

Причините са ясни - отишло там девойчето за една торба стотинки и 'разчиства' конкуренция както може.
В интервютата никога не я виждам да говори приятелски за някой от тях,винаги акцентира върху негативите им.

# 1 081
Може Елизабет с такива условия да е вкарана, да е техен човек вътре.
Adoralova , права си, много е негативна, все критикува някого.

# 1 082
Браво на Мартин! Още като откри някакви боклуци на плажа и каза че ще си правел мрежа да си лови риба затаих надежда за успех. Ще се окаже сценарно по-оправен отшелник от Симеон Спящий.

Вчера "Симеон Спящий" каза, че е пробвал всякакви начини да лови риба. А това, че ние не сме видели тези негови усилия, е замисъл на продукцията. Явно не са искали да го показват като оправен, а само като ядящ всякакви гадини.

# 1 083
Какво ѝ е на Милена, работи, влиза в роля на подиума и пилона. Същото правят и Ралица и Димо, влизат в роля и плещят глупости, назидават , и се подиграват, нали така беше, иначе може да са добри хора. Същото важи и за Милена.

# 1 084
Браво на Мартин! Още като откри някакви боклуци на плажа и каза че ще си правел мрежа да си лови риба затаих надежда за успех. Ще се окаже сценарно по-оправен отшелник от Симеон Спящий.

Вчера "Симеон Спящий" каза, че е пробвал всякакви начини да лови риба. А това, че ние не сме видели тези негови усилия, е замисъл на продукцията. Явно не са искали да го показват като оправен, а само като ядящ всякакви гадини.

Затова пиша, че Мартин ще се окаже сценарно подходящ. Един ловец, друг рибар... Smiley Така и така никой не стои там освен за 5 минутни монолози и да покажат как се изнизват "сутрин" от чувалите. Аз нямам против Симеон, с него или без него шоуто ме весели този сезон.

# 1 085
Aлекс много ясно си каза,че ги е предало едно малко,ниско човече,което е седяло на една масата с тях и са яли хляб заедно.И после добави,че Елизабет ги е блокирала всички до един от отбора.Ей така...от 'нищото'..и сега вече знаели защо.Дори и да не е искала да е част от 'измамата',можела е да не яде щом е толкова принципна,но да предава своите си хора.

Причините са ясни - отишло там девойчето за една торба стотинки и 'разчиства' конкуренция както може.
В интервютата никога не я виждам да говори приятелски за някой от тях,винаги акцентира върху негативите им.
Всичко до един не. Все още следва Андрей и Габриела.
Не можах да изчета всичко от страниците по назад, но казаха ли за кое точно ги е предала? Храната/парите?
Защото ако е за храната, лично аз не го виждам като предателство, след като в лайфа са казали че от продукцията са знаели от известно време за нея. А за парите, нали Елена е твърдяла че не са нейни - Елизабет откъде ще знае че има скрити пари там? И на кой са тогава?

Относно коментарите ѝ за другите, не я защитавам, но това ни се показва. Няма как да знаем дали само негативно е говорила за тях.

# 1 086
Сега като част от Шампионите (няма да ги пиша Жълти) поне ще видим повече от Симеон. На мен лично ми е интересно как ще се впише в племето, защото там също има силни подводни течения. Напомням, че преди седмица и нещо ни показаха може би началото на коалиция, започната от Габриела и Елизабет с опит да приобщят и Андрей към тях.

# 1 087

Сега ще видиш войника като изкара един шаран от морето;))) Ще е в стила на предаването отвсякъде;)))

# 1 088

Сега ще видиш войника като изкара един шаран от морето;))) Ще е в стила на предаването отвсякъде;)))
Русалка мислех аз, но шаран е по в стила, наистина.

# 1 089
Може да има рибари в екипа от сценаристи, но наистина ще е точно по мярка на ШООЛ-а да извади едно шаранче от морето Марто Simple Smile

# 1 090
  • София
То е ясно, че е някой вътрешен, това за чорапа не е снимано, иначе щяха да ни го покажат. И аз смятам, че Елизабет ги е издала и това с ластика на чорапа няма как да излезе от подвеждащи въпроси. Съвсем целенасочено го е казала. Виждаше се и преди, че им се дразнеше на групичката. Може да са ѝ обещали, че ще има служебни номирани примерно. Или е искала да стане любимка на продукцията, виждаме, че такива стигат напред.

# 1 091
Какво ѝ е на Милена, работи, влиза в роля на подиума и пилона. Същото правят и Ралица и Димо, влизат в роля и плещят глупости, назидават , и се подиграват, нали така беше, иначе може да са добри хора. Същото важи и за Милена.
+1000
Ама от такива като по-нагоре подмятания , накрая ще доказва,че няма сестра...
Това,че работи на пилон не означава, че се продава.Много  има да мине, за да се отървем от ....си манталитет

# 1 092
И аз смятам, че Елизабет е ги е издала.

# 1 093
Аз смятам, че още с влизането при претърсване на багажа парите са открити, но са оставили чорапките с парите, точно за понататъшни евентуални издънки. Както писах - заложили са им капан и те паднаха в него.
Бети може неволно да е потвърдила, това което вече знаят, че са внесени пари от съотборник.

# 1 094
  • Испания
От първия лайв с Алекс:

На интервютата не им казват като цяло какво да говорят. Опитват се да ги насочват, но зависи от човека дали ще го направи.

Вчера пак го каза, като подчерта, че никой не те кара насила да казваш нещо, но има хора, които се поддават.

От вчера:

За чорапите не може да коментира. Имало някой, който го наричат Караджата и който е издал това за чорапите. Не иска да каже име. И той/тя е ял/-а от тази храна, но...

Като не вярвате на Алекс, четете какво казва Борис:

Алекс: „Защо си тръгнах?“
Борис: „Защото мъжкото в теб надделя. Цялата ситуация се представи изключително зле.
Въпросът е, че всички си мислят, че това е породено само от глад или да пре...м другите участници. Имаше много други фактори, които са известни само на нас.

Борис: „Беше наслагване на фактори. Колко да е скришно яденето пред огъня, а? Никой от нас не е искал да стигне дотук. Колко трябва да си забил като човешко същество да тръгнеш да обиждаш детето на Андрей на рождения му ден!
Много неприятни части за продукцията бяха изрязани.
Вие станахте свидетели на това, на гадното, без да разберете какво ни е довело до тук.
Ние се смеехме на себе си, а не от наглост. Не за всеки ден, в който е имало битка, сме имали храна“.

- Защо държанието на Алекс беше толкова високомерно?
- Защото ме провокираха бе, хора. В един момент трябва да тропнеш по масата, ако си мъж.

Общи условия

Активация на акаунт