💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 499
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 260
Мале ако отидат двете любимки на продукцията на елиминация ще е епична драма. Горкият Мартин ще се наложи да отпада и от Манито... на плуване например Grinning

# 1 261
  • Испания
Вие хубаво ги пращате при Тъ-то, но утре май шампионите ще паднат.

# 1 262
Точно преди да каже "българска" има изтрити думи. Мисля, че точно там е думата продукция. Ако се заслушаш почти си личи, че казва "продукцията българска".

# 1 263
  • Germany
Предвиждам Семира срещу Мани на елиминация Simple Smile И Мани да победи Hands Muscle
О, това ще е епична битка 😎

# 1 264
Предвиждам Семира срещу Мани на елиминация Simple Smile И Мани да победи Hands Muscle
Е то ще трябва играта да на Не се сърди човече. Иначе трябва да се осигури полиция, пожарна два три екипа на Спешна помощ и може би професионални бойци. Иначе кой ще спасява Мани.

# 1 265
  • София
Има шанс и двете да останат. Ако се срещнат с Мани.
Това би бил най-лошият вариант. Надявам се утре Бойците да се спасят, смятам, че който и от Шампиони да е номиниран, може да отстрани поне Семира, ако предположим, че Паулина ще е подкрепена от продукцията.

# 1 266
Много неприятни хора участват в този сезон. Паулина почна добре и се срина. Сега ми е най-омразният играч. Стратимир се държи като вярно кученце - язък му за иначе нелошата игра. Рабухчиев по се трае от тяхната коалиция.
Утре май Жълтите ще паднат - така си мисля не заради рева, а заради "жертвените агънца".

# 1 267
Капитанските два гласа изгоряха обаче Simple Smile
Дори Паулина успя да "подхлъзне" Милена, като ѝ каза "давай ги и двата за мен". Не тече особена мисъл там.
А за кой трябваше? Семира и Паулина нямаха ли по 3 гласа? За който и от другите да беше гласувала нямаше да стигнат.

# 1 268
Много се радвам, че номинираха Паулина. Изключително дразнеща и фалшива кифла, която просто не мога да търпя на екран. Не стига, че не може да спечели една игра без продукцията да я подбутне и измами в нейна полза, а и има голямото самочуствие. Мега много ще се изкефя, ако Семира я победи на елиминация и никога повече не се върне. Ама от де този късмет, те сигурно ще си я тикат до финала.

# 1 269
  • Sofia
Ха ха ха, егото, алчността и арогантността изядоха главата на Паулинка. Кралицата е сърдита и недоумява, как раята е посмяла да гласува срещу нея! 😊 Лошото е, че Семира е тотал щета и нищо чудно чудото да се завърне.

# 1 270
Капитанските два гласа изгоряха обаче Simple Smile
Дори Паулина успя да "подхлъзне" Милена, като ѝ каза "давай ги и двата за мен". Не тече особена мисъл там.
Нямаха значение двата гласа. И да беше номинирала друг Милена с два гласа, Паулина и Семира събираха по 3.

# 1 271
  • София
А за кой трябваше? Семира и Паулина нямаха ли по 3 гласа? За който и от другите да беше гласувала нямаше да стигнат.
Да, моя грешка. Мислех, че Семира има 2 и ако Милена ги даде на някой различен от Паулина и двата, може да изпрати нов човек на елиминации.

# 1 272
# 1 273
А най-вероятно Пулито вече знае, че няма смисъл да си хаби жълтиците, защото ще са необходими следващ път?
Все пак сценарият отдавна е написан.

# 1 274
Бързо някой да спре хелия на Поли, че гласуването заприлича на детско парти с балони!
Има качества момичето, няма спор, но не е отборен играч. Придърпа си двама левенти и си мисли, че пърхането с мигли е достатъчно. Не е.

Общи условия

Активация на акаунт