💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 516
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 485
Абе този Мартин може ли да е такава душица? Липсвало му племето ... милинкУтУ

# 1 486
  • London
Красима и Симеон да не се вземат? Нещо звездите ми говорят.....

# 1 487
Е, не е сочна наденица змията , ама ... за "умрелите" от глад става Simple Smile

# 1 488
Стратимир е много, ама много зле. Адски зле.

# 1 489
  • Испания
Приключенците и бойците се изпоядоха. Точно удоволствие за продукцията.
Балсам за ушите Тупареви.

# 1 490
Струва ми се че се познават от преди.. Ако съм чула правилно, като отиде при него май му каза "Какво става, сокол?" Thinking

# 1 491
След малко и Шампионите ще се изпокарат след съвета днес.

# 1 492
Ами то принципно всеки е следвало да се подготви за ядливи неща в дива среда. Ама уви.....
Ох плача си . Мъжът ми е бивш граничар . Той оцелява и със скакалци . Войника оцелява с каквото има под ръка .
Към днешен ден всичко е мега зле.

# 1 493
Само че змията, която хвана Симеон нямаше нищо общо нито като дебелина, нито като дължина с тази на "чевермето". Кого заблуждават изобщо?!?!?

# 1 494
  • Испания

Само че змията, която хвана Симеон нямаше нищо общо нито като дебелина, нито като дължина с тази на "чевермето". Кого заблуждават изобщо?!?!?

Тези, които мислят с телевизорите си. Сефте!

# 1 495
Не разбирам това преклонение пред Александър, честно. Но приемам, че сме разни хора-разни идеали. Аз виждам нещата по друг начин. Печели си последователи човека, най-малкото всеки обича фенове(особено пък човек с голямо его). А пък по-натам кой знае дали няма да послужи за повече.

# 1 496
Ааааа, Смайли, не е вЕрно!
Канчето на харесващите беше затворено и не пускаше одобренията! Joy

# 1 497
Подавам контестация за манипулиран вот. Следва да се касира вота по технически причини, резултата да се обяви за недействителен и да не се огласява.

# 1 498
  • London
Струва ми се че се познават от преди.. Ако съм чула правилно, като отиде при него май му каза "Какво става, сокол?" Thinking
Не съм го чула това, но наистина създават усещане за познанство....

# 1 499
Оле, тези приключенци вече едвам ги гледам, заради Паулина. И Стратимир не спря да ѝ се държи за задника и да я защитава.

Общи условия

Активация на акаунт