💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 503
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 635
Габриела от доста време мрънка за буболечките и комарите на реката, според мен иска да излезе и са се уговорили да я номинират по нейно желание. Така че мисля, че тя ще отпадне.
Щеше да е яко да има реванш Паулина-Мартин, но мечтии, мечтии...

# 1 636
  • Вестерос
Aз съм го виждала и на живо, ходя в същия фитнес, супер е момчето, Красима и нея я знам от там.

# 1 637
На всички моралисти за честна и спортсменска игра (тоест гладуване) искам да напомня, че това което гледаме не е спорт а шоу. Никъде по света няма спорт със задължително гладуване, базирано на предишни квалификации. Има гладни стачки, има тормоз с глад, но спорт няма.

Благородното ви желание да прилагате спортна етика към шоу в което липсата на етика е основополагащ елемент е лишено от смисъл.

По същия начин са лишени от смисъл и морализаторските лекции на двамата водещи.

# 1 638
Aз съм го виждала и на живо, ходя в същия фитнес, супер е момчето, Красима и нея я знам от там.

На живо по-фина ли е?
Изглежда масивна категория мацка, като боркиня. Силиконът още повече я подува, особено в лицето (но не всеки камерата го обича).

# 1 639
  • London
Аааа как гладуват те. В гимнастиката и вода не са им давали да пият. Брутално с тях в тоалетните за да не пият вода, докато са под душа пак дебнат.....да не пият вода. Яденето оскъдно и постоянно гладуване, натежиш ли си дотам с волната програмка. И това е само бегъл пример. Е ако си сумист сигурно пък е обратното ядеш до посиняване.Joy

Яз не мисля,  че има силикон в лицето? Къде там, на скулите? Много е млада.....едва ли. А камерата качва едни 5 кила на екран, това се знае.

Аз пък обичам жени с бузки....изпити лица не харесвам.Joy

# 1 640

На живо по-фина ли е?
Изглежда масивна категория мацка, като боркиня. Силиконът още повече я подува, особено в лицето (но не всеки камерата го обича).

Преди беше много красива Красима! С времето качи доста маса, понамести се със силикон и си скри естествения чар.
Днес сподели, че си вкарва хиалурон в лицето с някакъв уред 🧐

# 1 641
Красима за мен не е типична красавица, но има нещо много свежо и готино в нея, което привлича хората.

# 1 642
  • Вестерос
Същата е, може би малко по-слаба, все пак камерата си качва кила
,.......
Не знам дали е споделяно, но много се смях, много! 🤣🤣🤣

# 1 643
  • London

На живо по-фина ли е?

Преди беше много красива Красима! С времето качи доста маса, понамести се със силикон и си скри естествения чар.
Днес сподели, че си вкарва хиалурон в лицето с някакъв уред 🧐
Ама за какво й е? Тя на колко години е....разбирам да е на 45-50 да си сложи.

# 1 644
Как съм се смяла на днешния епизод не е истина. А коментарите във Фейсбук къртят 😃
Чудя се какво ли трябва да стане, за да отпадне Мани. Не искат да я пращат на реката, не искат да я пращат на номинации, спасяват я на елиминации. Сигурно вече като не могат да я спасят и отиде при отшелника, той/тя (ако вече не е Мартин) ще реши съвсем изведнъж и от добри чувства да й даде победата.
Паулинка рине дъното, Стратимир барабар с нея. И се дразня като се сетя миналата година какъв хейт отнесе Ваня от някои от коментиращите тук, че била само се изтъквала, как социалната й игра била зле, как постоянно търсила внимание. А сега Мис Перфектна буквално им казва на съотборниците си, че ги превъзхожда, непрекъснато се надува, търси си внимание от конкретни мъже, лигави се и яко дразни останалите, но се намират хора, които дори й се възхищават и смятат, че е правилно и че си знае цената. Wtf?!? А способностите на Паулина са далеч по-оскъдни от тези на Ваня, Ваня беше много по-добра в игрите.

# 1 645
Аааа как гладуват те. В гимнастиката и вода не са им давали да пият. Брутално с тях в тоалетните за да не пият вода, докато са под душа пак дебнат.....да не пият вода.

Объркваш нещата. Това са изисквания на тренировъчната програма, не спортни правила.

Аз имам два други въпроса:

-- Как тъй великият оцеляващ Доба-2 не намери кьораво дърво 3 седмици, а Марто намери? 
-- Как тъй великият оцеляваш спа на твърди камъни и хич не се сети че има пясък да омекчи малко?

(нямам нищо против Симеон, явно това са хрумвания на продукцията)

# 1 646
  • София

Сезон 3  Епизод 21

Игри на волята: България (30.09.2021)

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:

За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 1 647
  • London
Аааа как гладуват те. В гимнастиката и вода не са им давали да пият. Брутално с тях в тоалетните за да не пият вода, докато са под душа пак дебнат.....да не пият вода.

Объркваш нещата. Това са изисквания на тренировъчната програма, не спортни правила.

Аз имам два други въпроса:

-- Как тъй великият оцеляващ Доба-2 не намери кьораво дърво 3 седмици, а Марто намери? 
-- Как тъй великият оцеляваш спа на твърди камъни и хич не се сети че има пясък да омекчи малко?

(нямам нищо против Симеон, явно това са хрумвания на продукцията)
Ами може да не му е хрумнало.....то и на мен може там много работи да не ми хрумнат. Военния е имал със сигурност такъв курс по оцеляване. Симеон се е фокусирал основно върху яденето.....според мен. Другите неща явно му убягват.

# 1 648
Ралица трябваше да им каже след битката направо '' искате ли да ви нахраним, за да спасите Мани?''

# 1 649
Преди битки като Тодор-Влади, Тодор-сестрите и Катя-Ники ни се струваха режисирани, сега от толкова режисура вече не знам кое не е сценарий. Пълен цирк е този сезон.

Общи условия

Активация на акаунт