💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 433
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 650
Каква е тази помия, аз не мога да повярвам. То дори няма какво да се коментира..

# 1 651
  • София

Има си правила играта, и те не са измислени от Тупарев.
Може да добавят някои неща и да нагласят битките , но това с лишаването от храна, не е тяхна идея.

Desafío е колумбийски риалити състезателен телевизионен сериал

На всяка група е определен различен плаж за престой. Всеки плаж има различни качества и предимства:

• Playa Alta/Oro   разполага с луксозна кабина с легла, душове, бани и напълно оборудвана кухня. В някои случаи те са служители, които приготвят ястията за всеки участник.
________________________________________________________________________________
  • Playa Media/Plata   разполага с най -нужните за живот. Състезателите имат дървен покрив с  хамаци  за спане. Дават им тенджери и тигани, ножове, малко храна и инструменти за лов и готвене.
________________________________________________________________________________
  • Playa Baja/Bronce   предлага най -лошите  условия за живеене на състезателите. Състезателите трябва да построят свой собствен подслон или да спят в пещера. Те не са с храна и състезателите трябва да ядат плодове или да се опитат да ловуват или да ловят риба каквото могат.
_________________________________________________________________________________

# 1 652

Има си правила играта, и те не са измислени от Тупарев.
Може да добавят някои неща и да нагласят битките , но това с лишаването от храна, не е тяхна идея.

Desafío е колумбийски риалити състезателен телевизионен сериал

На всяка група е определен различен плаж за престой. Всеки плаж има различни качества и предимства:

• Playa Alta/Oro   разполага с луксозна кабина с легла, душове, бани и напълно оборудвана кухня. В някои случаи те са служители, които приготвят ястията за всеки участник.
  • Playa Media/Plata   разполага с най -нужните за живот. Състезателите имат дървен покрив с  хамаци  за спане. Дават им тенджери и тигани, ножове, малко храна и инструменти за лов и готвене.
  • Playa Baja/Bronce   предлага най -лошите  условия за живеене на състезателите. Състезателите трябва да построят свой собствен подслон или да спят в пещера. Те не са с храна и състезателите трябва да ядат плодове или да се опитат да ловуват или да ловят риба каквото могат.
_________________________________________________________________________________
Да чели сме ги( и със сигурност  може Би ги спазват).
Друго си мисля, като гледам видеото, ако направят тази игра у нас(а не дървените колци) сигурно  е, че ще е осъмнат на терена без да са минали и половинатаот играчите.

# 1 653
На мен ми е много трудно да повярвам,че тези хора на реката гладуват наистина.
Дори си мисля ,че и ако го видя с очите си няма да повярвам.Много ми е трудно.
Всеки ден са подложени на тежки физически игри как издържат гладни тези хора ?Извънземни ли са ,как се получава това ?Имало е случаи едни и същи си го изкарват почти целия формат там от къде сили,енергия,желание.

# 1 654
Това, че не е идея на Тупарев, не прави идеята за гладуване по-малко отвратителна.

Току що изгледах последният епизод. Още нещо по въпроса за шейните:

По-лесно се върти с по-малък радиус (лявата стрелка) отколкото с по-голям радиус, както им е повечето въже на снимката (дясната стрелка) и затова толкова зор видяха този път към края. Физика за 8-ми клас.

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 02:02 от Soney

# 1 655
  • София
Не си научиха урока с продукцията... от промото се подразбира,  че Поли остава.
И току виж Продукцията ни изненада, като ни пусне неподвеждащо промо...

# 1 656
Тези на реката не гладуват, ясно е.
Четох, че храната е оскъдна, но особено преди битки ги хранят.

# 1 657
  • Sunshine state
Въпреки, че бях за Бойците (без Мани), ми стана супер тъпо, че на Мани й се размина отново номинация! 😡 Надявам се Семира да отпадне, останалите са ми безразлични.

# 1 658
Кратко описание на седмицата за Шампионите :
Българо-Виетнамска наденица "Мани" - Ке умрем за нея !

# 1 659
Само че змията, която хвана Симеон нямаше нищо общо нито като дебелина, нито като дължина с тази на "чевермето". Кого заблуждават изобщо?!?!?

Пак по-добре от миналия път.Тогава я донесоха направо опечена.

# 1 660
Добър ден на всички.
Нямаше огърлица за имунитет, връчена на Мани в момента когато си купи имунитета. Това означава ли, че всъщност огърлицата за имунитет ще е ламинирана снимка на Мани за другите играчи, сдобили се с имунитет по някакъв начин ? Или отново да очакваме някакво потресаващо произведение от човек с особена психика ?

# 1 661
Имаше някаква огърлица със зъб или рог, тя...

# 1 662
  • София
Може в оригиналния формат локациите да са на по-плодородно място. Не е невъзможно човек да изкара няколко дни на лек режим, но без нищо едва ли. Не знам и как имат сили за тежки битки.
За неосъществения спойлер, който исках да коментирам -
Скрит текст:
нали бяха пуснали, още преди да започне, коментар тук, че Александър е победител. Като му дадоха визитката, бях разочарована, защото ми се стори надуто конте. Сега вече е ясно, че не е финалист, но може би коментиращият е имал предвид, че Алекс някак се е опълчил на сценария и това го прави победител.

# 1 663
Може в оригиналния формат локациите да са на по-плодородно място. Не е невъзможно човек да изкара няколко дни на лек режим, но без нищо едва ли. Не знам и как имат сили за тежки битки.
За неосъществения спойлер, който исках да коментирам -
Скрит текст:
нали бяха пуснали, още преди да започне, коментар тук, че Александър е победител. Като му дадоха визитката, бях разочарована, защото ми се стори надуто конте. Сега вече е ясно, че не е финалист, но може би коментиращият е имал предвид, че Алекс някак се е опълчил на сценария и това го прави победител.

Те всички изглеждаха надути с тия написани от продукцията визитки. Някои от тях въобще не могат да вържат такива приказки.

# 1 664
  • София
Гласувах за полската надувка, защото искам тя да отпадне. Ясно е обаче, че ще победи и съвсем ще вирне нос (ако има накъде повече). Смятам, че ще отпадне Габи днес. Семира ще остане, за да върви скандала.

Общи условия

Активация на акаунт