💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 410
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 710
Аз изобщо не харесвам Паулина, но не мисля, че симулира. Манито е друга работа. И не мисля, че нещо се разбира от това гифче, което е показано.
Също като доста от пишещите тук искам тя да отпадне, но не вярвам да се случи. Simple Smile

# 1 711
  • София
Аз не мога да разбера Стратимир какво се ядосва, че Паулина я били номинирали, след като дори Валентин, Милена и Туджаров да бяха гласували срещу Семира, то тя щеше да посочи Паулина и последната пак отиваше на номинация. Та, ако ще се сърди на някой, че Поли е номинирана, то следва да е сърдит на самата нея, защото единственият начин да се спаси, беше да вземе имунитета, а тя сама го отказа.
За днес се надявам Паулина да отпадне, ако не, то поне да се спаси още на първия етап, но втора. Тоест не искам да взима повече грошове. Подозирам, че Габи ще отпадне, но не защото е по-слаба от другите, а защото ми се струва, че тя иска да си ходи. Първо това, че всички я номинираха, ме навежда на мисълта, че е по нейна молба. И второ, че тя посочи Елизабет, с която показват, че към момента са най-близки. А отивайки двете, Габи може много да помогне на Елизабет - те не знаят какви ще са игрите - тоест може нарочно да падне първа и да даде шанс на Елизабет да се бори за едно от двете спасителни места, а ако не успее и отидат двете на елиминация - тактично да загуби от нея и така да и осигури и оставане и 100 гроша. Това са си мои размишления де, така или иначе ще се види след няколко часа какво ще стане и кой ще отиде при Мартин.

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 17:42 от gg__

# 1 712
О, че има проблем Пуля с глезена - има.
Но че преиграва и прави от това невероятно чудо - също е истина. Ми да, най-вероятно я наболва, ама едва ли ще мре на сцената, освен ако не е по сценарии.
А тя е добра! По-добра "от теб, от теб и от теб!", а от Мунка - още повече. Щом Мунка куца, Пулка ще куца два пъти повече! Няма да се дава, я!
Не крия, че я харесвах в началото, ама нещо ми изплиска легена с това самочувствие.
За съжаление няма да се срещне пак с Мартин...

# 1 713
Семира още никой не я е носил, бутал или дърпал. Изобщо не може да се сравнява с Тъ.

И спасявал от удавяне Smile
Плаче си Маня за един четворен колаж - Мартин я вади от рова, Неделчо я спасява от удавяне, Морунов я влачи на въженце, а Стоян я носи на рамене. Голяма е! Чудя се Калоян какво ще я прави. Smile

Поля явно е навехнала крак, може би някакво разтежение. Още в началото падна лошо от въртящата греда. Не вярвам да симулира, просто няколко дни почивка и ще отмине болката, но при тях това е време в което влачат някого на гръб, а всеки се бори да мине напред в играта.
Семира е същата хитруша, така кротко си ги завъртя двамата "умника". А реално най-добрите в отбора ще се окажат Рабухчиев и Милена. Smiley

Аз предпочитам някоя жълтурка да си тръгне. И двете са някак незабележими в игрите. Даже ще е супер двете една срещу друга. Марто ще нагости Габи с миди и рапани и по живо по здраво ще си я отпарти.

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 13:36 от Cafelate

# 1 714
  • Испания

Най-отзад май са Кремена и Мани.

# 1 715
Плаче си Маня за един четворен колаж - Мартин я вади от рова, Неделчо я спасява от удавяне, Морунов я влачи на въженце, а Стоян я носи на рамене. Голяма е!
+100

# 1 716

Чудя се Калоян какво ще я прави. Smile

Калоян ще прави лицеви опори с Мунка на раменете. Тя така си пожела  Simple Smile

# 1 717
  • София
Плаче си Маня за един четворен колаж - Мартин я вади от рова, Неделчо я спасява от удавяне, Морунов я влачи на въженце, а Стоян я носи на рамене. Голяма е!
+100
+Цял отбор се отказва от победата Simple Smile

# 1 718
Хм.
Играта тази вечер с делвите е изменена. Първо опорния крак не е на равна повърхност.
Това с фунията явно означава, че секундантите ще пълнят делвите с вода.

# 1 719
  • Испания
Всички искат да изглеждат интелигентни.

Димо Алексиев: В „Игри на волята: България“ предстоят много изненади

Т. е. предстоят още много простотии.

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 13:45 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 720
Ай на каква каменна топка са стъпили? Трудна ще е играта.

DebSs, пусни тото! Wink

# 1 721
  • София
Ай на каква каменна топка са стъпили? Трудна ще е играта.

DebSs, пусни тото! Wink

И аз мисля, че ще е по-трудна от предишния вариант, но подозирам, че са я променили И защото предишната можеше да отнеме страшно много време.

# 1 722
  • Козлодуй
Продукцията предложи замяна на победата за храна защото в племето на Джуките има двама нови които няма как да се номинират и на съвет очаквано че се гласува против Мани и Неделчо от които Неделчо ще спечели и така няма интрига, а те искат да има интрига и не ги виня - така стана по-интересно нали все пак тези хора са там за да се изправят пред предизвикателства Simple Smile В никакъв слъчай не защитавам продукцията просто казвам че на мен така ми стана по-интересно и не разбирам вие защо роптаете че Мани ще остане тя както се видя си дърпа племето надолу и те пак ще загубят дори със свежи попълнения Simple Smile

# 1 723
  • Варна
Прави ми впечатление, че Кремена засега играе с хъс, дано така продължи и занапред. Само с една Соня не става, жената трупа умора след като почти всяка игра я играе по 2 пъти. Simple Smile

Иска ми се Семира да отпадне, Паулина не ме дразни. За съжаление смятам, че Габриела ще играе проформа. Simple Smile

# 1 724

Най-отзад май са Кремена и Мани.

Калоян пък и той от два дена в играта и вече кусур намира на най-добрата!? Smiley
А това е момент в който се сменят. Нали трябваше да има мъж и жена на макарата или греша?

Общи условия

Активация на акаунт